Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nabavi rabljene grafične kartice
Pomoč pri nabavi rabljene grafične kartice
patriot10 ::
Zdravo!
Moja grafična 7950GT v miru počiva v virtualnih nebesih, jaz bi pa rabim drugo kartico.
In sicer me zanima ali se da dobiti, nekje do 50€, sploh kakšno sposobno rabljeno kartico, ki je boljša od moje preminule?
Predvsem ciljam na 8800GT, ampak ne poznam nobenega, ki bi jo prodajal. Kaj pa 8800GTS, ali je kartica dobra ali jo vsi prodajajo zarad tega, ker je crap?
Najlepša hvala za nasvete!
Moja grafična 7950GT v miru počiva v virtualnih nebesih, jaz bi pa rabim drugo kartico.
In sicer me zanima ali se da dobiti, nekje do 50€, sploh kakšno sposobno rabljeno kartico, ki je boljša od moje preminule?
Predvsem ciljam na 8800GT, ampak ne poznam nobenega, ki bi jo prodajal. Kaj pa 8800GTS, ali je kartica dobra ali jo vsi prodajajo zarad tega, ker je crap?
Najlepša hvala za nasvete!
FORZA JUVE!
Pyr0Beast ::
Bejzi stran od 8800 serij.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
BALAST ::
Ni treba ravno bežat!
Če dobiš ponudbo 50EUR za rabljeno 8800gt mirno vzami, GTS je pa že malce bolj riskantna, ker začnejo po določenem času delovanja crkovat, kot za stavo.
Če pa ne dobiš te so pa dobre še Ati 4850, 4770, gts250 za ceno pod 80EUR.
Če dobiš ponudbo 50EUR za rabljeno 8800gt mirno vzami, GTS je pa že malce bolj riskantna, ker začnejo po določenem času delovanja crkovat, kot za stavo.
Če pa ne dobiš te so pa dobre še Ati 4850, 4770, gts250 za ceno pod 80EUR.
glistovje ::
če maš možnost, kupi takšno z garancijo. če ne se ne splača. Jaz sem kupil svojo z 3 meseci garancije,8800gt 512mb, crknila je po enem mesecu, in na vso srečo sem dobil novo GEFORCE gts250 1GB + 2 leti garancije. Me je neverjetno usralo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glistovje ()
fosil ::
Serija 8800 ima zelo visok procent pokvarljivosti zato je kupovanje rabljene velik riziko.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica do 60€Oddelek: Kaj kupiti | 2098 (1403) | opeter |
» | ATI 5770 - kateri proizvajalec (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4805 (3299) | _geek_ |
» | Nakup nove grafične (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 33389 (29957) | JC Denton |
» | Nakup grafične kartice(lahko tudi rabljene)Oddelek: Kaj kupiti | 2915 (2788) | pulstar |
» | PCIe: kaj kupit za cca. 60€ za igrce špilat ?Oddelek: Kaj kupiti | 2244 (1630) | svetetko |