Forum » Kaj kupiti » iMac i3 21.5 ali iMac i5 27
iMac i3 21.5 ali iMac i5 27
libreus ::
Pozdravljeni!
Sem pred nakupom zgoraj omenjenega računalnika ter sem se znašel v dilemi. Mi lahko pri tem pomagate?
Namreč zanima me ali je res velika razlika, kot je v ceni med dvema računalnikova oz. med procesorjema i3 in i5.
Ob svetovanju v eni od trgovin mi je bilo rečeno, da naj bi za to kar jaz potrebujem računalnik, ne bi potreboval procesorja i5. -> Photoshop, Final Cut, Logic,...
Mi lahko tudi svetujete, kje bi bil tovrsten nakup najugodnejši? ne bi rad prek spleta, ker nameravam kupiti na obroke
Hvala za vaše nasvete in pomoč,
libreus
Sem pred nakupom zgoraj omenjenega računalnika ter sem se znašel v dilemi. Mi lahko pri tem pomagate?
Namreč zanima me ali je res velika razlika, kot je v ceni med dvema računalnikova oz. med procesorjema i3 in i5.
Ob svetovanju v eni od trgovin mi je bilo rečeno, da naj bi za to kar jaz potrebujem računalnik, ne bi potreboval procesorja i5. -> Photoshop, Final Cut, Logic,...
Mi lahko tudi svetujete, kje bi bil tovrsten nakup najugodnejši? ne bi rad prek spleta, ker nameravam kupiti na obroke
Hvala za vaše nasvete in pomoč,
libreus
zee ::
Za to, kar si napisal je procesor Intel i5 to, kar rabiš/iščeš.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
__X__ ::
delovalo bi zagotovo z i3 tudi, ampak, ker ne kupuješ za 1 leto, je mogoče naložba v i5 upravičena.
Obroke ti verjetno ponuja vsaka trgovina, ki ni zgolj spletna. dogovoriš se za spletno ceno artikla, nato pa ti naj povedo kolikšne so obresti. Imaš pa tudi možnost da na banki dobiš hiter kredit in potem z gotovino v roki stopiš do trgovca in mogoče pridobiš še kakšen % gotovinskega popusta.
Obroke ti verjetno ponuja vsaka trgovina, ki ni zgolj spletna. dogovoriš se za spletno ceno artikla, nato pa ti naj povedo kolikšne so obresti. Imaš pa tudi možnost da na banki dobiš hiter kredit in potem z gotovino v roki stopiš do trgovca in mogoče pridobiš še kakšen % gotovinskega popusta.
Zheegec ::
Realno je kakšnoh 50-100EUR razlike med i3 in i5, dokler sta oba dvo-jedrna.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Spy ::
Priporočam ti, da si na banki zagotoviš minikredit in nato kupiš refurbished (ricondizionato) iMac npr. iz italijanskega online apple store. Edina težava je dostava, potrebuješ kontakt čez bivšo mejo. Z nekaj truda, se lahko zmeniš za poštno ležečo dostavo (skladišče).
Poglej ceno :)
LP, Spy.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup: iMac ali PC? :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 6844 (5680) | Mr Hilter |
» | iMACOddelek: Pomoč in nasveti | 3373 (2952) | Fuks |
⊘ | iMac i7 27" SSD ali PC + 27" monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13134 (11255) | jazbec |
» | Kateri iMac, ce sploh?Oddelek: Kaj kupiti | 7023 (6380) | klinker |
» | Računalnik iMacOddelek: Strojna oprema | 3023 (2540) | smucarlikx |