Forum » Strojna oprema » Ne prepozna novega trdega diska
Ne prepozna novega trdega diska
Gregamax ::
Zdravo,
Moj problem je sledeč, da mi ne prepozna novega diska! Prepozna ga v biosu in tudi pod strojno opremo mi napiše, da ta naprava deluje v pravilno, vendar v mapi moj računalnik ga ni nikjer! Imam nameščen OS windows 7 64 bit, do sedaj sem imel trdi disk WD 250 GB sata priklop, sedaj sem pa poleg tega dal še not disk od WD 1 TB isto sata priklop! Smo probali tudi s tem da, smo ga dali na slave način, pa spet nič! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal!
Za odgovore se vam lepo zahvaljujem!
LP,
GREGA
Moj problem je sledeč, da mi ne prepozna novega diska! Prepozna ga v biosu in tudi pod strojno opremo mi napiše, da ta naprava deluje v pravilno, vendar v mapi moj računalnik ga ni nikjer! Imam nameščen OS windows 7 64 bit, do sedaj sem imel trdi disk WD 250 GB sata priklop, sedaj sem pa poleg tega dal še not disk od WD 1 TB isto sata priklop! Smo probali tudi s tem da, smo ga dali na slave način, pa spet nič! Upam, da mi bo kdo lahko pomagal!
Za odgovore se vam lepo zahvaljujem!
LP,
GREGA
Wox ::
V search vpiši diskmgmt.msc in poženi (Enter). Poglej če ga tam vidiš. Formatiraj.
Commodore 64
Gregamax ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje je druga particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (702) | švrk |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5374 (4961) | 5er--> |
» | Ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 993 (902) | prescn14 |
» | 2 windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (911) | bluefish |
» | Kaj narediti starim diskom ki bi ga priključil na nov računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (941) | mAsA |