Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje diska na strežnik
Dodajanje diska na strežnik
winlins ::
Pozdravljeni,
Zanima me kako bi lahko dodal disk na strežnik. Npr. imam 640 GB disk in se mi ta disk napolni. Če pa jaz priklopim nov disk se pravi ga moram mounti potem ga mountam kot / ali v določeni direktorij npr home. Zamislil pa sem si tako če imam disk 640 in dodam 640 potem je to skupaj 1280 GB. Je to sploh izvedljivo.
Lp, Winlins
Zanima me kako bi lahko dodal disk na strežnik. Npr. imam 640 GB disk in se mi ta disk napolni. Če pa jaz priklopim nov disk se pravi ga moram mounti potem ga mountam kot / ali v določeni direktorij npr home. Zamislil pa sem si tako če imam disk 640 in dodam 640 potem je to skupaj 1280 GB. Je to sploh izvedljivo.
Lp, Winlins
popster ::
Ja če ne deluje auto-mount potem ga moraš sam mountat, sicer pa boš najberš moral uredit tako da bo server začel shranjevat datoteke in koritit prazen prostor na novi particiji..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7, My Documents na kriptirani particijiOddelek: Operacijski sistemi | 692 (593) | KaRkY |
» | :. Ubuntu ::Oddelek: Operacijski sistemi | 2926 (1415) | poweroff |
» | Ubuntu in root praviceOddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1152) | jjjjjjj |
» | Dodajanje uporabnikov v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1133) | mile |
» | redhat 7.2 NTFS particije? kernel recompile?Oddelek: Operacijski sistemi | 1065 (952) | CaqKa |