Forum » Programska oprema » Nero Express --> Nero Burning Rom preklop težave!
Nero Express --> Nero Burning Rom preklop težave!
Lime ::
Naložim Nero 5.5.9.14 in se mi lepo naloži v Burning Rom pogledu.
Nastavim željene nastavitve (izklopim čarovnika, omogočim overburn...) in zaprem Nera. Ko pa ga naslednjič odprem, se mi ta preklopi v Nero Express način in ko kliknem Preklopi v Nero - Burning Rom se mi napiše izpis "obišči www.nero.com in preveri zakaj je Nero najboljši program za snemanje CD in DVD diskov"
Je to kakšen bug ali v čem je težava?
Nero Express način mi gre na živce, ker sem navajen na stari pogled.
Hvala za pomoč.
Nastavim željene nastavitve (izklopim čarovnika, omogočim overburn...) in zaprem Nera. Ko pa ga naslednjič odprem, se mi ta preklopi v Nero Express način in ko kliknem Preklopi v Nero - Burning Rom se mi napiše izpis "obišči www.nero.com in preveri zakaj je Nero najboljši program za snemanje CD in DVD diskov"
Je to kakšen bug ali v čem je težava?
Nero Express način mi gre na živce, ker sem navajen na stari pogled.
Hvala za pomoč.
Dusko ::
Sn ti na mail poslal neki dodatek taki programček za spreminjaje expreesa v nero in obratno mogoče bo to delovalo.
Lime ::
Duško hvala, ampak ni rešilo težave.
Ob zagonu programčka se odpre možnost izbire med Nero in Nero express, vendar katerokoli možnost izberem se odpre Nero express .
Ob zagonu programčka se odpre možnost izbire med Nero in Nero express, vendar katerokoli možnost izberem se odpre Nero express .
KTr1sk ::
To se je tud men dogajalo pri eni drugi verziji. Ugotovil sem, da sem vtipkal narobe serijsko številko. Vtipkal sem drugo serijsko in ola vse je delovalo bp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEROOddelek: Programska oprema | 1386 (1386) | Tr0n |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8326 (5596) | shany |
» | Ali NERO EXPRES ne peče 90 min cdjev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (998) | darh |
» | Nero -> Nero ExpressOddelek: Programska oprema | 1091 (959) | akulp |
» | Nero Express v Nero - Burning RomOddelek: Programska oprema | 1417 (1334) | Predator |