» »

SE Elm - wifi problem

SE Elm - wifi problem

Napoleon II ::

Živijo,
kupil sem si omenjeni telefon.... pa me moti, da vedno ko se povežem na internet (kljub temu, da je wifi prižgan in povezan), se še vedno hoče povezati prek simobila... namesto preko wifija... a kdo ve kako narediti, da bo mobi uporabljal samo wifi?

LPL!

ModriN96 ::

greš pod nastavitve interneta in nastavš privzeto povezavo WLAN in to je to

Ja.. problem je da pod internetnimi nastavitvam najdem sam za določanje APN-ja...
Edit: Našel!
Menu->Settings->Connectivity->Internet settings->Connect using->Options->Create new->PS data->Edit etc.
to create a null profile using "." as both the Name and APN. Then choose that under "connect using". And also choose that under Streaming settings->Connect using
And make sure "allow local connections" is Yes for both.

Zgodovina sprememb…

BCSman ::

btw, je uredu ta telefon?

IMO je super... sploh zato ker ne maram touchscreenov. Tipkovnica je super, kamera v redu (5 mpx). V glavnem za ne preveč zahtevno uporabo je fantastičen. Edino kar je problem je to kar sem vprašal v temi...

BCSman ::

Upam da ga bodo v začetku oktobra imeli, ko se nameravam vezati pri simobilu. Prejšnji teden sem namreč neki slišal, da je črn povsod že zmanjkal.
Wlan, gps, 5mp, navadna tipkovnica, 50EUR ... bestbuy.

Js sm ga kupu v soboto v Krškem.. je glih pršla pošiljka...

clancy ::

Kako se vam kaj zdi ekran na tem telefonu? Ni malo premajhen?
Hazel ima malenkost večji ekran, ampak ga pri Mobitelu nimajo. Škoda... bi ga vzel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DFI NF4 Ultra-D network problem

Oddelek: Strojna oprema
71050 (987) RC14
»

Kaj za vraga je s temi XP-ji?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
71250 (1001) SasoS
»