Forum » Loža » Fiziater
Fiziater
Keyser Soze ::
Sem bil pri osebnem dohtarju in mi je napisal napotnico za fiziatra zaradi poškodbe roke.
Ker je internet precej skop z informacijami bi prosil če mi napišete kje na področju Ljubljane obstaja kakšen omembe vreden fiziater (niti ni važna čakalna doba, ipd.).
Ker je internet precej skop z informacijami bi prosil če mi napišete kje na področju Ljubljane obstaja kakšen omembe vreden fiziater (niti ni važna čakalna doba, ipd.).
OM, F, G!
popster ::
Jaz sem šel tudi samoplačniško, v Barsos (Igriška 11, Ljubljana pokličeš in se naročiš) plačal 50 eur, zdravnik fiziater se mi je maksimalno posvetil, me pregledal z ultrazvokom in ko je ugotovil za kaj gre, mi je izdal napotnico za urgentno ultrazvočno terapijo (malo moraš pojamrat, da imaš recimo nek maraton in da bi se rad čim prej pozdravil), hodil sem na Zavod Soča 14 dni in to je to!
via http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p...
išči po googlu: fiziater ljubljana, mogoče je to velikokrat ortoped.
Keyser Soze ::
Hm, bom poklical v Barsos, pa bom videl kaj pa kako. Načeloma ni problem če je treba plačat, da si malo prej na vrsti.
Ima še kdo kakšnega poznanega fiziatra? Da se ti res posveti in ti kvalitetno pomaga odkrit težavo.
Ima še kdo kakšnega poznanega fiziatra? Da se ti res posveti in ti kvalitetno pomaga odkrit težavo.
OM, F, G!
mojca ::
Na Kozini priporočam Fizio center Lilič. Sicer je nekoliko dražji od socialnega zdravstva, vendar je mene v petnajstih minuh spravil iz bergel in hudih bolečin na ponovem neboleče noge (sicer je šlo samo za malo hujši zvin). Zdravnik ti samo pove, da moraš deset dni počivati in opravi s tabo ...
Še en dober je v industrijski coni v Šempetru pri Gorici, pa mi njegovo ime ta hip ne pade na pamet. Pri njem je strategija bolj ta, da prideš večkrat in si tam po cca. tri ure (kombinacije raznih terapij) najbrž za nižjo ceno kot te pride bencin do Šempetra.
Oba omenjena "glihata" vrhunske športnike.
Za Ljubljano žal ne poznam dovolj dobro.
Še en dober je v industrijski coni v Šempetru pri Gorici, pa mi njegovo ime ta hip ne pade na pamet. Pri njem je strategija bolj ta, da prideš večkrat in si tam po cca. tri ure (kombinacije raznih terapij) najbrž za nižjo ceno kot te pride bencin do Šempetra.
Oba omenjena "glihata" vrhunske športnike.
Za Ljubljano žal ne poznam dovolj dobro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede magnetne resonance glaveOddelek: Loža | 15011 (13313) | LeQuack |
» | Biomagnetna terapija - vaše mnenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41886 (12082) | K0l1br1 |
» | CTA arterij srca v LJ ?Oddelek: Loža | 2262 (1919) | modelno1 |
» | Bolečine po telesuOddelek: Šport | 1775 (1321) | bambam20 |
» | Zdravstveni pregledOddelek: Loža | 6460 (5629) | mitoess |