» »

Bodo blondinke izumrle, take 2

Bodo blondinke izumrle, take 2

Tomi ::

Ker je tema v Z&T na malo bolj resni ravni, in ker vidim, da vam je pa vseeno všeč, bom dal še eno temo sem, in lahko po mili volji imate vse, kar je šlo iz prvotne teme. (||_^_||, upam, da si zadovoljen).
Torej, prvotna tema je bila takšna:

Pred par dnevi sem med novicami na tujih straneh našel tole zanimivo teorijo, ki so jo postaviti nemški znanstveniki, in sicer, da bodo prave blondinke izumrle čez 200 let. Resno.


Klik.
metrodusa.blogspot.com
  • spremenil: Tomi ()

MadMax ::

Hmmm...
A se ne rece temu podvojena tema? :\
Pa ceprav ena resna, druga pa ne?

Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Tomi ::

Zaznal sem potrebo, da gre tema v dveh smereh. Nekateri bi se radi pogovarjali o ozadju, drugi pa pisali svoje vtise o blondinkah.
In to ne gre skupaj.
metrodusa.blogspot.com

||_^_|| ::

lol, dej zaklen tole no. Ni se treba tok hit razjezit>:D

AlienGT ::

TOMI: No offence, ampak tole je bilo kar več kot nesramno od tebe. Najprej sam praviš da ti je dolgčas in da zato odpiraš temo, ki se nam je ostalim zdela sicer prav zanimiva in smo se po svoje tudi razpisali in imeli pri tem vse prej kot dolgočasno.

Če že res hočeš imeti ZT razpravo prav, jo pač premakni v ZT del, VENDAR nam jo ostalim pusti vsaj v loži (v neskrajšani obliki), saj kot že omenjeno smo se kar precej razposajeno razpisali (žalibog za nekatere morda celo zanimivo in zabavno).

Da so bili naši posti SMETI je pač tvoje mnenje in ga raje ne bom komentiral, da ne bom do tebe preveč nesramen. Menim da ima večina nas, ki smo pisali in pa tudi tistih ki so brali prav gotovo drugačo mnenje. Kako se razvije debata je pač odvisno od nas članov ST-ja in to ni vedno po zamislih nekoga ki temo odpre. Me prav zanima kam bi prišli, če bi bili vsi posti, ki se ne držijo strogo prvotne teme (vsaj po mnenje tistega ki jo je odprl) zbrisani: manjkalo bi vsaj pol ST-ja.

Tomi, mislim da bi bilo prav, da nam vrneš v Ložo naše poste o tej temi, v S&T pa pač razpravljaj(te) o genskih in kromosomskih delitvah, DNK vijačnicah, RNK, citoplazmatskih prenosih, fagocitozah, dednih informacijah in ostalih genetskih mutacijah, kot si si sam zamislil. Nimam pa nič proti da sta odprti dve razpravi.

Sploh pa ne pozabi na to, kar si napisal sam, citiram: "P.S: Odločite se, ali bo to resna tema, in bo šla kasneje v Z&T, ali pa ne."

Menim, da smo se odločili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: AlienGT ()

dela ::

Tomi: se čist strinjam z AlienGT-jem.
nevem zakaj te moti če povem da se ne strinjam s hipotezo, ki je napisana na strani do katere si dal link. Pač to povem na svoj enostaven način brez bluzenja.
Sploh pa ni bla šala...
To če bodo blondinke izumrle še zdaleč ni odvisno IZKLJUČNO od genov.

Tomi ::

AlienGT: prvi post v moji temi v Loži je bil nekako takole:
pa tole premakni v Z&T ali S&T po domače.
Ker sem že naprej podal domnevo, da se bo topic lahko delil, sem dal tudi vprašanje, kam naj tole gre.
Res je pa, da je bilo potem še kar nekaj drugih odgovorov.
Samo je pa res, da je bilo pa potem, ko je tema že bila v S&T polno odgovorov, ki pa tja niso sodili. Zato tudi ostale "čistke".
Kar pa se tiče smeti. V Z&T in nekateri posti bili odveč. Dejstvo.
In če bi jih lahko, bi jih prestavil sem, samo ne gre tako lahko.
Pa še ena zadeva je, nikjer nisem napisal, da mi je bilo dolgčas, in sem zato napisal temo. Res pa je, da mi je bilo dolgčas, in sem iskal zato primerno vsebino za novice. To pa je kar razlika.
FaLcOn3y3:to sploh ni bistvo tega "problema". Problem je samo v tem, da sem dal temo v začetku v napačen oddelek.



metrodusa.blogspot.com

AlienGT ::

TOMI: Dejstvo je, da je po tvojem "posegu" debata povsem zamrla (kar velja tako za ložo kot za S&T). Škoda, saj je kazalo na čisto drugačen razplet.

Tomi ::

Škoda.Tudi meni to ni všeč, samo tako pač je. Vsaka tema ima določeno življensko dobo, in s to je enako.
metrodusa.blogspot.com

andper ::

Tudi meni se zdi to dejanje z dvemi temami malce diskriminatorno, ampak brezveze se razburjat.

Če se rajši posvetim temi, včeraj sem naletel na novico, ki nekako zanika tisto prvotno. Čeprav se mi zdi sedaj še bolj čudno, torej št. blondink se ne bo zmanjšalo, št. blondincev pa se bo? :\

Navedek [ Mladina (Ni strahu za blondinke) ]
Izumrtje blondink je bil medijski nateg.

Vsi večji svetovni mediji so včeraj objavili, da naj bi blondinke izumrle v 200 letih. Ni res. Večina se je sklicevala na ugotovitve svetovne zdravstvene organizacije WHO.

Toda svetovna zdravstvena organizacija je izjavila, da se s tako pomembnimi raziskavami kot je izumiranje blondink še ni ukvarjala. WHO je predvsem zanimalo, kdo je lansiral to neumnost. Dokopali so se do dve leti starega izvoda nemške ženske revije Allegra, v kateri naj bi to izjavil nek antropolog, sodelavec WHO. Vendar se je to spet izkazalo za flop.

Kot resničen se je izkazal drugi del novice, kjer so škotski znanstveniki to zanikali in dodali, da pa bo blondincev v prihodnosti res manj.

Tomi ::

Hvala bogu, da to ni res. Sam sem namreč zelo na blondinke. Čeprav po svoje so mi veliko bolj všeč umetne blondinke par tednov po barvanju:D
metrodusa.blogspot.com

TESKAn ::

Bjonde so ql, pa naj bodo umetne ali naravne:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Dr_M ::

mnja...tut ce bodo izumrle cez 200 let, mocno dvomim da bi se kdo od nas sekiru zato :\ :\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Funny materials- vici...

Oddelek: Loža
209532 (7924) Stepni Volk
»

Blondinke bodo izumrle

Oddelek: Znanost in tehnologija
413047 (1844) TheD

Več podobnih tem