Forum » Informacijska varnost » mpsigstub.exe
mpsigstub.exe
Katyek ::
Živjo
Potrebovala bi pomoč glede zgornje datoteke. V zadnjem tednu mi je antivirus petkrat zablokiral datoteko mpsigstub.exe, ki se vsakič pojavi z malce drugačnim imenom. Malce sem pobrskala po forumih in naj bi to bila datoteka za Windows Update, drugi so pa opozarjali, da je lahko pod tem imenom tudi virus.
Kako lahko blokiram to zadevo? Prosila bi za pomoč oziroma nasvet, če je kdo že imel težave s tem. Uporabljam pa windows 7.
Najlepša hvala!
Lp
Potrebovala bi pomoč glede zgornje datoteke. V zadnjem tednu mi je antivirus petkrat zablokiral datoteko mpsigstub.exe, ki se vsakič pojavi z malce drugačnim imenom. Malce sem pobrskala po forumih in naj bi to bila datoteka za Windows Update, drugi so pa opozarjali, da je lahko pod tem imenom tudi virus.
Kako lahko blokiram to zadevo? Prosila bi za pomoč oziroma nasvet, če je kdo že imel težave s tem. Uporabljam pa windows 7.
Najlepša hvala!
Lp
z00s ::
Pozdravljena.
Mpsigstub.exe is a Windows file created by Microsoft Corporation. The file is usually found in c:\8c7dc26a331d59f4b1fa75799e folder. If you find it anywhere else, Please note that mpsigstub.exe could be a virus, trojan, worm, or spyware.
lp
Mpsigstub.exe is a Windows file created by Microsoft Corporation. The file is usually found in c:\8c7dc26a331d59f4b1fa75799e folder. If you find it anywhere else, Please note that mpsigstub.exe could be a virus, trojan, worm, or spyware.
lp
Wox ::
Blokira ti kateri program natančno? AV ali FW? Kaj ti napiše točno? Gre pa za datoteko, ki je del Windows Defenderja in se nahaja tule: %systemroot%\system32\
Commodore 64
Katyek ::
Živjo
Blokira mi jo antivirus in potem prikaže pot do mape C:WINDOWS\Temp\ in še neke mape s ciframi in potem je ta mapa prazna. Danes sem bila prehitra in sem zbrisala zadeve iz antivirusa.
V tem (c:\8c7dc26a331d59f4b1fa75799e) folderju nimam nč oziroma mi Windows sploh ne najde te mape.
Zdi se mi da antivirus napiše "lažno - pravilno" al nekaj takega. Rahlo mi gre že na živce tole, k vsakič ko prižgem pc tole skoč vn :)
Bom poskusila biti še mal bolj natančna ko bo zadeva naslednjič spet prispela...
Hvala za pomoč
Blokira mi jo antivirus in potem prikaže pot do mape C:WINDOWS\Temp\ in še neke mape s ciframi in potem je ta mapa prazna. Danes sem bila prehitra in sem zbrisala zadeve iz antivirusa.
V tem (c:\8c7dc26a331d59f4b1fa75799e) folderju nimam nč oziroma mi Windows sploh ne najde te mape.
Zdi se mi da antivirus napiše "lažno - pravilno" al nekaj takega. Rahlo mi gre že na živce tole, k vsakič ko prižgem pc tole skoč vn :)
Bom poskusila biti še mal bolj natančna ko bo zadeva naslednjič spet prispela...
Hvala za pomoč
retsom ::
Lahko si pomagaš z bootable antivirusnim CDjem. Zakaj, katerega in kako, imaš napisano tu:
http://www.techmixer.com/free-bootable-...
Vseeno pa imej v mislih, da noben antivirus ne zazna čisto vse zlonamerne kode.
http://www.techmixer.com/free-bootable-...
Vseeno pa imej v mislih, da noben antivirus ne zazna čisto vse zlonamerne kode.
poweroff ::
Tole z mapo c:\8c7dc26a331d59f4b1fa75799e je bullshit. Tako velik, da res ni.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z računalnikom!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2325 (2124) | mjk |
» | Kako odstraniti Winload.exe...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2532 (2272) | vratar |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4141 (3752) | KaiCris |
» | Trojan big problem:(Oddelek: Strojna oprema | 3832 (3625) | mini-moris |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2567 (2286) | jan01 |