Forum » Mobilne tehnologije » BlackBerry Torch
BlackBerry Torch
moxon ::
Za moje pojme zelo zanimiv aparat, predvsem slider/touch varjanta. V bistvu komaj čakam, da ga dobijo pri naših operaterjih, da si ga ogledam v živo. Moram priznati, da se kar nagibam k temu telefonu, edino kar me bega je, kako je z navigacijo in aplikacijami za BB. Res da se do sedaj v to nisem poglabljal ampak vendarle. Kakšne izkušnje morebiti?
Trenutno uporabljam Nokio E71, vmes sem kupil tudi HTCja samo na touch ampak sem ga prodal, saj se nisem mogel navaditi na aparat brez fizične tipkovnice. Nokie N900, N97 pa žal za moje prste nimajo udobne tipkovnice. Tako mislim, da je BB s Torch modelom zadel v pravo smer, kar se mene tiče. Obstaja morebiti še kakšen telefon z večjim touch zaslonom in slider tipkovnico ala E71? Kolikor vem ne. Skratka se že veselim :)
LP
http://www.gsmarena.com/blackberry_torc...
Trenutno uporabljam Nokio E71, vmes sem kupil tudi HTCja samo na touch ampak sem ga prodal, saj se nisem mogel navaditi na aparat brez fizične tipkovnice. Nokie N900, N97 pa žal za moje prste nimajo udobne tipkovnice. Tako mislim, da je BB s Torch modelom zadel v pravo smer, kar se mene tiče. Obstaja morebiti še kakšen telefon z večjim touch zaslonom in slider tipkovnico ala E71? Kolikor vem ne. Skratka se že veselim :)
LP
http://www.gsmarena.com/blackberry_torc...
- spremenil: moxon ()
Zakaj si pa ti tako sovražno nastrojen? Če ti ni všeč preprosto ignoriraj temo.
Zgodovina sprememb…
Icematxyz ::
Osebno razumem zakaj resen poslovnež raje to potegne ven iz žepa. Kot pa kakšen iPhone.
popster ::
je "torch" kaka funkcija ali samo ime telefona?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Torch je ime telefona. Sicer pa po video posnetkih sodeč nov operacijski sistem BB OS 6.0 ne teče ravno zelo gladko ali pa ima telefon prešibek procesor. Ideja in model telefona kot takšna sta meni osebno super, bo pa potrebno to tudi v praksi testirat. Sem malenkost skeptičen :/
Zgodovina sprememb…
Gandalfar ::
Po natancnem branju opisev .. je zadeva zal boga zaradi nizke resolucije zaslona. Bo treba na torch2 pocakat.
SuperKobeD ::
Kolikor sem jst uspel preprat naj bi bla ta zadeva obupno počasna in neodzivna.
[With the lights out]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RIM z izgubo in brez fokusaOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 17909 (16109) | Pier |
» | Nov telefonOddelek: Kaj kupiti | 711 (663) | Trixyy |
» | RIM predstavil BlackBerry Torch 9800Oddelek: Novice / RIM BlackBerry | 5053 (4598) | MKrmec |
» | Windows Phone 7 najprej v EvropiOddelek: Novice / Windows Mobile | 8906 (7487) | PrimozR |
» | Trenutna generacija mobilnih telefonov je prav poraznaOddelek: Mobilne tehnologije | 2317 (1586) | Pesimist |