» »

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?

Temo vidijo: vsi
««
246 / 320
»»

firbec ::

ne pride vse, kar naročiš iz CZ, dejansko iz Češke, ampak iz Čajne, parkrat se je to zgodilo meni.
Številko za seldenje bi ti dali, če bi izbral EU Priority Line, za kar bi seveda plačal dražjo poštnino.
Odpreš dispute, omeniš delivery time from CZ 5-7 business days na njihovi strani, ti pa čakaš koliko, 20 dni?
Ponavadi ti ponudijo točke za vnovčenje pri naslednjih nakupih ali pa celo povrnejo kupnino, če si siten :P

bmwwww ::

Imam parkrat rabljeno Astrolux FT03, sst40 ledico (plačal sem jo 28,29 EUR), če koga zanima. Sem mislil, da mi bo prav prišla v službi, ampak mi je malenkost preširoka. Uporabljam Manker u22-ii z osram ledico in občasno Convoy c8 :)

Tsunamii ::

GupeM je izjavil:

Jaz sem s tole ultra zadovoljen:
https://m.aliexpress.com/item/400071999...

14 dni nekje je trajala dostava in zaenkrat mi je super. Snop je malo bolj razpršen, tako da lepo vidiš, če rabim pa nekaj na daleč posvetit, pa v roko vzamem Astrolux CE01, ki pa ima bolj usmerjen snop.


Zelo je poceni...upam, da je ok kvaliteta ? Verjetno jo bom kupil..primanjkuje mi čelk ..lol. Eno sem pozabil v koči in je noge odnesla..

GupeM ::

Meni je zaenkrat res zakon. Imam jo kakšen mesec. Sem jo vzel skupaj z baterijo in dobiš neko 2200 mAh (ali je mogoče 2800???) baterijo zraven. Za moje potrebe zaenkrat dovolj, če jo bom kdaj rabil za dlje časa, bom pa verjetno drugo Samsungovo dal noter oz. jo vzel s sabo kot rezervo. Ne znam ti pa povedat koliko časa zdrži, ker jo ponavadi dam filat, tudi če še ni prazna.

Ampak pazi:
https://external-preview.redd.it/SJTkA9...

VIP58 ::

Danes dobil barvna stekla (plastična) za FT03. Da sicer nekaj barve od sebe, svetilnost pa konkretno pade, sicer pričakovano, ampak sem vseeno pričakoval več. Imam nekje prava barvna stekla za C8, jih bom enkrat primerjal. Mi je pa všeč gumijast obroč, bo prav prišel za zaščito.
 FT03

FT03

Too much of everything is just enough.

Samael ::

Jaz jih še pričakujem, ampak ja, saj je normalno, da sveti precej manj, tudi sama rdeča ledica naprimer ne da od sebe niti 10% napram običajnim. So pa res cheap, plastična, kar pri lučkah, ki se precej segrejejo ni najbolje.
Tistih C8, če sem iskren, pa niti preskusil še nisem, ampak če se prav spomnim, je tam malce več dela, ker jih ne moreš samo natakniti ampak je treba zamenjati stekleno lečo (vsaj v spominu imam tako).
Samael != Samuel

VIP58 ::

Ja, pri C8 je treba zamenjat obstoječe steklo z barvnim.
Too much of everything is just enough.

gregor ::

opaaa je izjavil:

Koliko časa običajno potuje paket iz češkega Banggood skladišča? Namreč jutri bo minilo tri tedne odkar sem naročil FT03 in sem že malo nestrpen :D . Zanimivo mi je pa tudi, da ne dajo številke za sledenje...


jaz bi na tvojem mestu odprl pritožbo in zahteval vračilo kupninne, če si naročil iz češke, to pomeni, da mora od tam tudi priti
in za to je cca 10 dni več kot dovolj

obstaja še možnost, da stoji na pošti slo, čeprav je to manj verjetno

--------------------

sem že omenil, da nisem dobil NC TIP SE, dobava je bila potrjena 16.11., konec novembra sem pisal na BG in jim zatežil, da nisem dobil in da želim vračilo kupnine, presenetljivo hitro, po samo dveh sporočilih v smeri kitajske, so mi vrnili kupnino

in najlepše pride na koncu :D, ko sem šel dan, dva kasneje v nabiralnik iskati pošto sem slučajno našel svetilko
bila je v zunanjem ovalnem delu nabiralnika, v katerega mi še poštar nikoli ni dal niti letakov, kaj šele paketa
še dobro, da je bila v plastični vrečki, ker če ne bi bila popolnoma premočena škatla

torej TIP SE v vrednosti 20 eur sem dobil zastonj
sem razmišljal, da bi pisal na BG, da me zopet bremenijo :)), pa sem se premislil
glede na to da so od mene potegnili že zelo veliko $$$, je to njihova nagrada za moje prejšnje nakupe :D

LP

Okapi ::

Ni nagrada. Pač, uspel si jim eno ukrasti, izgovori so samo zato, da pomirijo tvojo vest.>:D

Samael ::

Ah, dej no dej ... praktično cel svet se zadnji mesec pizdi, da zamuja poštna dostava, vsak dan poročajo o preobremenjenosti že naše lastne pošte, kjer so pred dnevi podaljšali rok za dostavo (v notranjem prometu!) na šest dni, vsi vemo, da od oktobra dalje zaradi vseh prazničnih nakupov (11.11. sales, black friday, predbožični nakupi ...) pošta drastično zamuja, evropa oz. večji del sveta je v pandemiji, transporti stojijo na hubih, itd, itd ... tu bi pa odpirali dispute, ker nekaj ne prispe v "normalnem" času?

A se vam zdi mogoče, da karkoli v zvezi s pošto trenutno poteka "normalno"? In kaj ima trgovec s tem - kolikor denarja, toliko v danih okoliščinah, muske.
Če se komu res mudi, naj plača expedited shipping (DHL express, itd..), večina online sellerjev, tudi kitajski, to podpira (le v žep je treba seči globje), ne pa od economic shipping pričakovati v teh dneh čudeža. Trenutno je cel svet na istem. Zadnje kar si želimo, da se znajdemo na high risk državah scammerjev ipd, kamor mnogi sploh pošiljajo ne, ali pa za poštnino plačaš desno ledvico.
Kitajci niso bili nikoli prav hitri, to vemo vsi in jemljemo v zakup zaradi dobre cene, zdaj v teh sploh ekstremnih okoliščinah, ki jih ne moremo posplošiti zgolj na kitajce pa je kakor pač je.
Malce potrpežljivosti pa to, ali pa naročuj doma (pa boš isto tri tedne čakal s češke od Mimovrste) oz. alternativno, seži globlje v žep in si privošči boljši, expedited, dostavni servis.

/rant off :P
Samael != Samuel

GupeM ::

Točno na to sem pomislil, ko sem bral gregorjev post. Ko bojo Kitajci enkrat rekli, da k nam ne pošiljajo več, ker je preveč disputov, bomo pa pizdili ...

gregor ::

Okapi je izjavil:

Ni nagrada. Pač, uspel si jim eno ukrasti, izgovori so samo zato, da pomirijo tvojo vest.>:D


Ti že veš. Imaš vedno prav.
Sem kradljivec. Sedaj pa si me dobil.

In zato se sedaj tako sekiram, da moram vzeti močno pomirjevalo pred spanjem. :))

Kaj pa če je zgornji zapis izmišljen?

Bla, bla, bla...

VIP58 ::

Ja kaj, a zdaj pa ne odpirat disputov, da ne bodo kitajci užaljeni.
Iz BG sem vse pošiljke dobil v roku (32), dva disputa zaradi nedelujočih zadev, poslano novo.
Na aliekspressu sem do letos odpiral dispute takoj po pretečenem buyer protection, bilo jih je pa dva ali trije letno. Letos pa že 15, dispute odprem tik pred iztekom roka za odprtje disputa. Od teh petnajstih dobil dva, enega po šestih mesecih, drugega pa isti dan ko je bil odobren disput. Za slednjega sem poizkusil ustavit vrnitev denarja, ampak mi ni uspelo. Trgovca nisem hotel kontaktirat, ker je bil nesramen, pri aliexpresu pa ni opcije za ustavitev vrnitve denarja, ko je disput zaključen. AE mi še ni zavrnil nobenega disputa.
Too much of everything is just enough.

Samael ::

Tega ni nihče rekel. Dispute je čisto legit in kdaj neizbežen vzvod, ko gredo stvari res narobe, vendar bi človek pričakoval, da ljudje, ki recimo pogosto naročujemo s kitajske, ki vemo kakšna je situacija, itd ... znamo uporabiti tudi nekaj common sensa. (ne nanašujoč se na tvoj post zgoraj).

Celo po tem forumu v teh dneh beremo, kako ljudem naša pošta že v samem notranjem prometu (v Sloveniji) stoji po cel teden, pred časom smo brali, kako se je zaradi korone ustavilo na avstrijske hubu in je tam stala po več tednov, kako je na nizozemskem hubu sam boh ne ve več, cel svet je zasut s pošiljkami zaradi zaprtih fizičnih trgovin, zaradi praznikov, itd ... vse to dobro vemo, pa še vedno v nekih iluzijah eni tu naročajo s predpostavko, da bo prišlo v nekem normalnem deklariranem času. Nič normalnega ni v tem obdobju.

Pa ajde, ko vidiš, da banggood kdaj ne pošlje (oz. traja, ker nimajo na zalogi) razumem, ampak če pa že takoj pošlje (dobiš obvestilo) in načeloma se okoli tega ne zmišljujejo in traja zaradi transportnih poti, pa kaj naj rečem?
Vsi vemo, kakšne so razmere po svetu in okoli nas, pa vedno je tam tudi opcija, da plačaš neko "normalno", pa expedited poštnino, če težko pričakuješ, ampak to pa ne ... pa pač čakaj. Slej ko prej velika večina pošiljk vseeno pride. In to je to. Pač da, pridejo, veš da bodo prišle, le pozneje, pa se vseeno tako zelo mudi z disputom?
Vse, kar zagovarjam, je zgolj uporaba common sensa oz. realnejša pričakovanja glede na vsem dobro poznane okoliščine.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

matobeli ::

jaz mam en paketek od 20.10 na poti, pa bo trajalo še 37dni preden se lahko pritožim.

če bo prišel čez 38dni se čisto nič ne bom počutil krivega ker bom en dan prej odprl dispute. friking 3mesece, pomojem to presega common sense.

Za majhno, 2.5usd vredno stvar sem plačal celo 3.5usd poštnine, preden se zapičimo v *free shipping*

In takih rokov je zmeraj več...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: matobeli ()

Okapi ::

Saj nihče ne pravi, da se ne smeš pritožit, če roba ne pride. Spodobi pa se, da plačaš, če potem vendar enkrat pride.

Samael ::

No, saj razumemo razliko med tremi tedni in tremi meseci, ane? Pač, da se ne bo zdaj jemalo zadev izven konteksta.
Samael != Samuel

Samael ::

matobeli je izjavil:

Za majhno, 2.5usd vredno stvar sem plačal celo 3.5usd poštnine, preden se zapičimo v *free shipping*

V sami osnovi je to povsem nerelevantno. Pišeš namreč, kot da minimalna vrednost naročenega neposredno določa strošek pošiljanja. Ja, izbral si "kitajsko" budget/economic poštnino, mar ne? Nič posebnega, kar bi najcenejše polžje pošiljanje kakorkoli pohitrilo in vsekakor še vedno povsem kitajsko - pod normalno tržno ceno mednarodnega pošiljanja.

Da pa kitajci ne ukinjajo enega njihovih največjih tržnih adutov - free shippinga (ki bi resnici na ljubo že davno moral odžvižgati svoje, pa je preživelo vse do korona časov) v teh časih zato, zato ker si poštnino zatlačijo v žep, je pa tako ali tako najbrž vsem jasno?

The days of low-cost packages imported directly from China are over, experts at the University of Antwerp predict. The sharp increase in shipping and delivery costs coupled with the capacity decrease caused by the coronavirus only add to existing problems.
...Two of these ingredients are directly linked to the coronavirus epidemic and its logistical consequences, in particular the disappearance of a large portion of long-haul flights.

https://www.retaildetail.eu/en/news/gen...
Samael != Samuel

Samael ::

ReyLight Copper/Brass Pineapple Mini Nichia 219B 300lm 4500K R9080 High CRI EDC LED Flashlight AAA/10440 Mini LED Keychain Light - Brass

Če je tole res "Nichia 219B", ledica z najbrž najlepšo tinto, ki je ne proizvajajo več in jih že en lep čas ni nikjer za dobiti, je s kodo #398d9b za 29.9USD vključno s poštnino dosti OK deal.
ReyLight jih je na BLF prodajal za 38USD (+ poštnina?), gre pa za bolj butično/prestižno/zbirateljsko pretežno hand made "znamko" z omejeno produkcijo.

Je pa pod vprašanjem, če je BG opis s 219b res točen, ker kot je prebrati na linku zgoraj, so bile nekje vmes (vsaj te na RayLightovi strani) razprodane in zamenjane z vsem dobro poznano 219c, ki kar se tinte tiče ni na ravni 219b, ki se je nekateri najbolje spomnete iz mini BLF-348 lučke.
Samael != Samuel

fopi ::

A je boljši nakup Astrolux FT03, FT02 ali Nextool Flashlight z xph50?

Xiaomi vem da so ok kvalitete, kako je z astroluxom?

Iščem nekaj v tem rangu, bi priporočali kaj drugega?

Samael ::

Jaz bi oz. sem izbral FT03 (cca 30USD) in EC01 (cca 23USD), ki ob superiornejšem maksimalno prilagodljivem UI-jem in večjim naborom svetlobne tinte za ta denar po mojem ponujata največ. Če nimaš neke specializirane uporabe bo najbrž EC01 vse, kar boš od zmogljive ročne svetilke kdaj koli potreboval.
Pri obeh je potrebno dokupiti zgolj baterijo, za prvo je priporočljiva v 26650 formatu, za drugo v 21700 formatu, če imaš pa doma kakšno 18650, ki so bolj razširjene, bo pa tudi za silo delalo. Nobena teh lučk ni cheap plastic-fantastic šrot, ampak sta narejeni precej dobro.

Nextolova ne izgleda napačno, ampak če prav vidim je opcija zgolj v precej hladni 6500k tinti?
Samael != Samuel

firbec ::

fantje, ne se kregat, da ne rata neka sprdačina od te krasne teme. Oboji imate prav
Če so na CN strani povečali shipping time, bi ga lahko glede na znano situacijo tudi na izdelke iz EU skladišč. V parih sekundah imajo lahko to urejeno.
Če sami napišejo 5-7 business days from CZ, pa potem paketa ni 20 dni, ga verjetno s sankami vozijo do nas

koyotee ::

Oni samo prodajajo, če še isti dan paket oddajo naprej, potem so drugi krivi za dolg rok dostave.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

hunter01 ::

Da presekam back on main topic :)

Kakšno je mnenje o ledici OSRAM P9 oz. spodnji čelki? Nekoliko nenavadno (kolikor spodaj v komentarjih berem), da ne neha polnit - potreba po baterijah z zaščito (ki je sicer priložena, vendar samo 2600mAh).

https://www.banggood.com/WUBEN-H1-OSRAM...

Za 26$ s kodo m1478 ?

Samael ::

Samael je izjavil:

ReyLight Copper/Brass Pineapple Mini Nichia 219B 300lm 4500K R9080 High CRI EDC LED Flashlight AAA/10440 Mini LED Keychain Light - Brass

Če je tole res "Nichia 219B", ledica z najbrž najlepšo tinto, ki je ne proizvajajo več in jih že en lep čas ni nikjer za dobiti, je s kodo #398d9b za 29.9USD vključno s poštnino dosti OK deal.
ReyLight jih je na BLF prodajal za 38USD (+ poštnina?), gre pa za bolj butično/prestižno/zbirateljsko pretežno hand made "znamko" z omejeno produkcijo.

Je pa pod vprašanjem, če je BG opis s 219b res točen, ker kot je prebrati na linku zgoraj, so bile nekje vmes (vsaj te na RayLightovi strani) razprodane in zamenjane z vsem dobro poznano 219c, ki kar se tinte tiče ni na ravni 219b, ki se je nekateri najbolje spomnete iz mini BLF-348 lučke.

Je... ga, samo enkrat se živi! Payment Confirmed. :)
Samael != Samuel

VIP58 ::

@hunter01
Če ne neha polnit, je v okvari. V predstavitvi jasno piše, da ima zaščite.
 Wuben

Wuben

Too much of everything is just enough.

VIP58 ::

Je... ga, samo enkrat se živi! Payment Confirmed. :)


He he, skoraj 12 ur si se upiral, a ti je treba tega :D mar bi jo takoj naročil...
Too much of everything is just enough.

Samael ::

Paaa ... tu pa tam "zmagam"! No, saj več ali manj vsi tu vemo, kako to gre :P

edit.
Zdaj rabim še eno tritijevo palčko za v pokrovček 8-O
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

49106 ::

Kako pa to zgleda(tritijeva palčka v pokrovu)?

Kaj je tako posebnega pri tej lučki, razen velikosti, da je tako draga?

Samael ::

ReyLightove lučke imajo v ohišju ali pokrovčku pogosto zarezo ali več njih za prilegajoče se tritijeve tube ki se jih običajno prilepi z UV lepilom in brez napajanja oddajajo svetlobo 15 let (oz. Okapi pravi, da precej več).

Piece of art? :) Tem lučkam nikoli ne pade cena.

V funkcionalnem smislu razen precej ok UI-ja in eno ledic z najlepšo high CRI tinto (219b SW45K ali alternativno E21A) izpod rok trenutno enega najprominentnejših flashlight makerjev "izrezane" iz masivne palčke medenine prav nič. Sicer pa saj ni nekaj blazno draga. 25 eur s poštnino - to je entry level cena za lučke z ohišjem iz medenina, bakra in titanija. Že "industrijska" Lumintopova mravlja (Lumintop Ant Brass) istega AAA formata brez opcije z litijevo baterijo je bila $35 - $40.

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.
Samael != Samuel

49106 ::

Kaj pa radioaktivnost?

Koda mi ne prime. Že včeraj mi ni.


300$ je res preveč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

Samael ::

This glows for decades, is radioactive, but strangely still safe!
Despite it being radioactive and a key ingredient of destruction, the risks involved in regular levels of exposure are small, due to the following reasons:

It is a low energy beta emitter, so does not release high amounts of energy.
Chemically it behaves like water in the human body - forms T2O or HTO.
Has a short half-life - 12 years and passes through your body similar to water.

Vir.

Meni je šlo:
Subtotal $26.60 USD
Shipping and handling $3.30 USD
Total $29.90 USD
Payment $29.90 USD
Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BANGGOODTEC"


Mogoče pa kaj počneš narobe? Si prijavljen v račun? Imaš zgoraj za "ship to" nastavljeno Slovenijo? Poskušaj preko PC-ja, če to počneš preko telefona.
Sploh pa, kupi jo samo če ti je res všeč oz. si jo nekaj v tebi res želi :) Čeprav je mala lučka je glede na to da je iz medenine bolj na težji strani.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

firbec ::

Samael je izjavil:

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.

Samael, je.i ga enkrat se živi, dej ubod eno ;)

49106 ::

Samael je izjavil:

This glows for decades, is radioactive, but strangely still safe!
Despite it being radioactive and a key ingredient of destruction, the risks involved in regular levels of exposure are small, due to the following reasons:

It is a low energy beta emitter, so does not release high amounts of energy.
Chemically it behaves like water in the human body - forms T2O or HTO.
Has a short half-life - 12 years and passes through your body similar to water.

Vir.

Meni je šlo:
Subtotal $26.60 USD
Shipping and handling $3.30 USD
Total $29.90 USD
Payment $29.90 USD
Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BANGGOODTEC"


Mogoče pa kaj počneš narobe? Si prijavljen v račun? Imaš zgoraj za "ship to" nastavljeno Slovenijo? Poskušaj preko PC-ja, če to počneš preko telefona.
Sploh pa, kupi jo samo če ti je res všeč oz. si jo nekaj v tebi res želi :) Čeprav je mala lučka je glede na to da je iz medenine bolj na težji strani.


Pojma nimam, kaj je narobe.

hunter01 ::

VIP58 je izjavil:

@hunter01
Če ne neha polnit, je v okvari. V predstavitvi jasno piše, da ima zaščite.
 Wuben

Wuben



Hm zanimivo. Bral sem komentarje in je en napisal da ne neha polnit. Sem potem sklepal, da je zaradi tega priložena baterija z zaščito.

Samael ::

firbec je izjavil:

Samael je izjavil:

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.

Samael, je.i ga enkrat se živi, dej ubod eno ;)

Toliko nisem pripravljen dati za lučko :) Sploh pa imam zadnje čase ponovno povečan interes za neke druge zadevščine, katerih cena krepko presega ceno lučk :) V teh dneh ravno prispel #3776 Shiun v limitirani xx/3776 numbered izdaji, pričakujem pa še ene dve - tri zadeve na poti.

49106 je izjavil:



Pojma nimam, kaj je narobe.



Sem poskušal še 1x, pa mi zdaj (po že opravljenem nakupu) izpiše: This coupon can be used only once per IP address, and your current IP has already used it.
A lahko poskusi še kdo? (link je par postov višje)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

49106 ::

A si ziher, da je koda "#398d9b" ?

mare85slo ::

Malce bolj floody optika za Emisar D4SV2 - gledam po spletu in vidim, da ma Hank dve možnosti na svoji spletni strani za cirka 4$ Ledil Medium Beam frosted in 10622 od Carclo.

Potem pa berem, da MTN Electronics ponuja 3 različne optike: 10621, 10622, 10623 (najbolj širok), vse od Carclo.

Pogrešam širši kot, verjetno bom vzel kar vse 3 optike in sprobal. Je kdo naročal od MTN Electronics, se splača? Obstaja kakšna EU stran za iste izdelke optike?

Samael ::

49106 je izjavil:

A si ziher, da je koda "#398d9b" ?

Dobro vprašanje. Mislim, zame je delovala. Ampak če grem zdajle na https://www.banggood.com/marketing-FLAS... in ob "EXTRA 30% OFF" kliknem "get it" mi generira drugo kodo in doda accountu. Videti je, kot da po vsakem refreshu generira novo in jo doda accountu. Prvič vidim, da ima BG unikatne kode, ampak ja, mislim, da bo to to. Poskusi.
Samael != Samuel

49106 ::

To je to. Hvala.

Zdaj razmišljam, če bi naročil še eno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

Samael ::

Daj nehi :) Se vedno ne moremo biti prepricani, ce je notri omenjena ledvica oz. vsaj alternativna in tudi solidna Nichia E21A. Karkoli druzga je zgolj solidno povprecje :p
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

49106 ::

Imaš prav, bom raje še enega wizarda s 25% popustom :P

gregc1 ::

49106 je izjavil:

Imaš prav, bom raje še enega wizarda s 25% popustom :P

kaj je to wizard?

49106 ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

GupeM ::

Samael je izjavil:

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.

O fuj ... Ti je to res všeč? Meni so ogabne.

49106 ::

IMHO imaš slab okus, obe sta res hudi. Koliko lumnov odda 12 tritijevih palčk :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

Samael ::

GupeM je izjavil:

Samael je izjavil:

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.

O fuj ... Ti je to res všeč? Meni so ogabne.

A misliš, da sem te nahecal. Potrjujem - res sta mi všeč, zlasti prva. Drugače pa ne vem, kaj bi bilo tako groznega, saj, če pustimo ob strani damascus vzorec, je dizajn sam po sebi dosti minimalističen, tako da najbrž malce pretiravaš, ali?

Ni mi pa všeč recimo tale. Čeprav je tudi najbrž en velik kos umetnosti med lučkami, ampak ne, tale mi res ni.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

VIP58 ::

hunter01 je izjavil:

VIP58 je izjavil:

@hunter01
Če ne neha polnit, je v okvari. V predstavitvi jasno piše, da ima zaščite.
 Wuben

Wuben



Hm zanimivo. Bral sem komentarje in je en napisal da ne neha polnit. Sem potem sklepal, da je zaradi tega priložena baterija z zaščito.


Morda je bolje če tole preskočiš. Jaz bi poiskal kakšno drugo.
Too much of everything is just enough.

Okapi ::

49106 je izjavil:

IMHO imaš slab okus, obe sta res hudi. Koliko lumnov odda 12 tritijevih palčk :D

Mogoče 0,01. Plamen sveče da menda 1 lumen.

Tritij je zato, da v temi lučko najdeš, ne da svetiš z njim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

GupeM ::

Samael je izjavil:

GupeM je izjavil:

Samael je izjavil:

Še raje bi imel kaj takšnega ali takšnega, ampak čeprav so mi lepe za pop..., vseeno nisem pripravljen toliko plačati za lučko.

O fuj ... Ti je to res všeč? Meni so ogabne.

A misliš, da sem te nahecal. Potrjujem - res sta mi všeč, zlasti prva. Drugače pa ne vem, kaj bi bilo tako groznega, saj, če pustimo ob strani damascus vzorec, je dizajn sam po sebi dosti minimalističen, tako da najbrž malce pretiravaš, ali?

Ni mi pa všeč recimo tale. Čeprav je tudi najbrž en velik kos umetnosti med lučkami, ampak ne, tale mi res ni.

Ne, ne mislim da si me nahecal. Šlo je bolj za retorično vprašanje. Saj design je tudi meni OK, ampak ta vzorec mi pa pokvari vse.

Vsak ima svoj okus. Nekaterim sta tudi Fiat Multipla in Renault Thalia všeč :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: GupeM ()
««
246 / 320
»»