Forum » Loža » Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Katero kvalitetno ročno svetilko kupiti?
Temo vidijo: vsi
impre ::
Sigurno je že bila objavljena kakšna mini lučka na 18650 baterijo, vendar je preveč teh strani, zato me zanima ali ve kdo trenutno za kakšno? Do 15-20€ npr. Nekih močnih lumnov ne rabim, če pa so pa toliko bolje. Ali naj vzamem kar s2+? C8 mi je malo nerodna za po žepih nositi...
koyotee ::
200+ za navadne smrtnike, 111$ oz 150$ za prvih 1000 v preorderju.
Js mam eno nerabljeno s2+ v rdeči barvi s kovinskim stikalom.
Sigurno je že bila objavljena kakšna mini lučka na 18650 baterijo, vendar je preveč teh strani, zato me zanima ali ve kdo trenutno za kakšno? Do 15-20€ npr. Nekih močnih lumnov ne rabim, če pa so pa toliko bolje. Ali naj vzamem kar s2+? C8 mi je malo nerodna za po žepih nositi...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
Samael ::
Ja prav vsi to delajo, gb, bg, you name it.
To seveda ne drži.
Prav pri prav vsakemu omenjenih trgovcih sem naredil v zadnjih letih vsaj 100 naročil. Pri nekaterih več. Recimo frekvenca mojega naročevanja pri GB zadnjih par mesecev je cca 20 paketov na mesec. Kdaj tudi po 4 identične v dnevu (razdeljeno, da se izognem ddv-ju). Ja vem, obupen sem glede teh reči...
Samovoljno združevanje? GB? BG? Niti enkrat samkrat.
Sem pa povprašal pred časom GB tudi sam ravno za voljo frekvence naročanja, kjer sem imel občasno tudi po 4 in več naročil na dan (pride kdaj dan) in evo odgovor:
Ampak evo, tokrat (prvič po recimo 20ih letih mojega naročanja preko neta) se je zgodilo ... :)
Govorim pa o takih rečeh, ko omenjam po več identičnih naročil na dan (s tem, da še daleč nisem omejen zgolj na lučke, ampak za voljo teme... :)
No GB, DX in BG... mi zaenkrat tega še niso storili :) Sicer pa tudi liitokala AE store ni združila vseh 5 paketov naročenih v tistih dneh akcije - zgolj dva.
Kakorkoli pač že - ne strinjam se da je krivda kupca (le zakaj bi bila?), ker odda več individualno ločenih naročil v kratkem časovnem zaporedju večih dni, da trgovec samovoljno različna naročila zapakira skupaj. Nihče me ne bo prepričal, da je to običanja praksa omenjenih trgovcev. Moje osebne izkušnje, ki so izkušnje enega orenk internenega zapravljivca zadnjih 20 let govorijo drugače :) Ne dvomim pa da se je komu skozi njegovo zgodovino naročanja ze zgodilo kaj taksnega kot meni tokrat. Anomalija pač :P
No GB, DX in BG... mi zaenkrat tega še niso storili :) Sicer pa tudi liitokala AE store ni združila vseh 5 paketov naročenih v tistih dneh akcije - zgolj dva.
Kakorkoli pač že - ne strinjam se da je krivda kupca (le zakaj bi bila?), ker odda več individualno ločenih naročil v kratkem časovnem zaporedju večih dni, da trgovec samovoljno različna naročila zapakira skupaj. Nihče me ne bo prepričal, da je to običanja praksa omenjenih trgovcev. Moje osebne izkušnje, ki so izkušnje enega orenk internenega zapravljivca zadnjih 20 let govorijo drugače :) Ne dvomim pa da se je komu skozi njegovo zgodovino naročanja ze zgodilo kaj taksnega kot meni tokrat. Anomalija pač :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Master_Yoda ::
Mi lahko poveste kaj so te razlicne oznake pri luceh - razlicne verzije, ki so na voljo: u6 - 4c, v2-1a, u6-3a, u4-7a ?
Sigurno je že bila objavljena kakšna mini lučka na 18650 baterijo, vendar je preveč teh strani, zato me zanima ali ve kdo trenutno za kakšno? Do 15-20EUR npr. Nekih močnih lumnov ne rabim, če pa so pa toliko bolje. Ali naj vzamem kar s2+? C8 mi je malo nerodna za po žepih nositi...
Pa ravno rdeča mi ne diši preveč... Cena?
Kaj manjšega ni?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: impre ()
12€ s poštnino. Jah tako poceni sogurno ne boš dobil zadeve na nivoju convoya.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Master_Yoda je izjavil:
Mi lahko poveste kaj so te razlicne oznake pri luceh - razlicne verzije, ki so na voljo: u6 - 4c, v2-1a, u6-3a, u4-7a ?
"temperatura" barve. Primer iz nekega starejsega opisa XML2 (ledica) Convoy svetilk:
XML2 U2-1A 6500-7000K, white light
XML2 T6-3B 5000-5200K, cool temperature is the same as the sunlight at noon
XML2 T6-4C 4300-4500K, cool temperature is the same as the light of car
XML2 T5-5B 4000-4200K, cool temperature is yellow than XML2 T6-4C
XML2 T4-7A 3000-3200K, very yellow
Napr:
Hvala! Se meni zdi ali je na gearbestu ce izberem placilo v EUR bolj ugodno kot v USD ? Vsaj kolikor preverjam z NKBM menjalnim tecajem.
Pa ravno rdeča mi ne diši preveč... Cena?
Kaj manjšega ni?
Rdeča sploh ni napačna že iz praktičnega vidika (predstavljaj si da brskaš po predalu avtomobila, torbe, ali pa ti kam pade in iščeš po travi... ), pa še priljubljeno kovinsko (in ne plastično) stikalo ima.
Jaz bi jo vzel, če je ne bi že imel.
Glede na to, da je K. flashaholic, kot smo ali pa postajamo tudi nekateri ostali, si lahko prepričan, da ko reče da je nerabljeno, da ob predalu ali več teh polnem svetilk, to res velja :) Nihče navdušencev nad svetilkami namreč ob velikem številu le teh ne uporablja niti 5% teh, ki si jih lasti. Ni znese :)
Saj mi ni problema tudi če je svetila kakšno minuto In verjamem da je novo.
Katero ledico pa ima?
Drugače pa od teh barvnih mi je najlepša zelena.
Katero ledico pa ima?
Drugače pa od teh barvnih mi je najlepša zelena.
Ledica je xm-l2 t6-4c, od neutral white proti warm white.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Jah, najbolj sigurno je seveda, če imajo baterije zaščito, če svetilka to dopušča.
Pri 1S konfiguraciji ni problemov, če ima svetilka vgrajeno zaščito pred preizpraznjenjem lahko uporabiš tudi take brez zaščite.
Drugače pri 2S/3S... konfiguracijah je riziko večji, ker je ena baterija lahko bolj prazna od druge in prihaja do medsebojnega polnjenja.
Pri 1S konfiguraciji ni problemov, če ima svetilka vgrajeno zaščito pred preizpraznjenjem lahko uporabiš tudi take brez zaščite.
Drugače pri 2S/3S... konfiguracijah je riziko večji, ker je ena baterija lahko bolj prazna od druge in prihaja do medsebojnega polnjenja.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Scaramouche ::
Jah, najbolj sigurno je seveda, če imajo baterije zaščito, če svetilka to dopušča.
sem laik glede tega, mi pojasniš konfiguracije?
Jah, zaporedna vezava pač. 1s(1 baterija) je 3.7V, 2S(2 bateriji) 7,4V in tako naprej.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Master_Yoda je izjavil:
Hvala! Se meni zdi ali je na gearbestu ce izberem placilo v EUR bolj ugodno kot v USD ? Vsaj kolikor preverjam z NKBM menjalnim tecajem.
Meni se zdi, da če izbere EUR, da plačam kakšen cent več (to sem opazil nekajkrat pri identičnih naročilih, kjer imam kdaj nastavljeno tako, kdaj drugače) ampak so razlike tako minorne (res stvar centov) da temu ne polagam neke pretirane pozornosti. Bom malce bolj pozoren na to v prih. :)
Zgodovina sprememb…
matobeli ::
Tud jaz sem naračunal da ima GB bolj ugoden tečaj ob moje MC.
Čisto možno pa da variira.
Čisto možno pa da variira.
gregor ::
tako je, 111 usd, 14 dolarjev smo že morali nakazat
še vedno se jo da dobiti za 150 usd:
https://m4dm4x.com/blf-gt-monster-throw...
LP
Okapi ::
Kaj pa rabljene se te robe dobi kaj na ebayu, ali kakšnem forumu ljubiteljev lučk? Držijo ceno, ali jim pada?
meni so v preteklosti združevali pakete, GB, BG, ki so bili naročeni isti dan, me je to izučilo, da sedaj vedno naročam vsaj z 1 dnevnim zamikom
tudi AE ni izjema
pri convoy trgovini so mi združili c8 + s2+ in torbice..., not good
LP
ali imaš v mislih lučko velikanko, blf gt?
ta še sploh ni bila proizvedna, čakamo na informacije :)
LP
tudi AE ni izjema
pri convoy trgovini so mi združili c8 + s2+ in torbice..., not good
LP
Kaj pa rabljene se te robe dobi kaj na ebayu, ali kakšnem forumu ljubiteljev lučk? Držijo ceno, ali jim pada?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregor ()
kumer ::
mene pa zanima katera svetloba se vam najbolj dopade, sam zadnje čase uporabljam 3A in se mi zelo doade, 1A sem tudi imel vendar je preveč "plava"
topla barva lučk se mi ne dopade...
torej kaj je v vaših lučkah?
LP
topla barva lučk se mi ne dopade...
torej kaj je v vaših lučkah?
LP
Okapi ::
LP
Na splošno mislim. Ker je kar nekaj teh lučk, ki nove stanejo 100+ evrov, pa me zanima, kako kaj držijo ceno na trgu rabljene robe.
Tudi jaz nisem ljubitelj rumenkastih tint. Imam sicer precej različni, se mi pa zdi, da je nekako 3B - 3A zame. Torej 4700 - 5200K. Ni modrikasta, hkrati me pa ne spominja na tiste rumene brljivke, ki smo jih imeli, ko sem bil še mulc.
LP
Na splošno mislim. Ker je kar nekaj teh lučk, ki nove stanejo 100+ evrov, pa me zanima, kako kaj držijo ceno na trgu rabljene robe.
Meni se zdi s stališča naložbe zbirateljstvo svetilk v bistvu dosti slaba ideja v primerjavi z mojim drugim zbirateljskim hobijem. Ko SOG, CS, benchmade .. nehajo proizvajati določeno rezilo, se jim v sorazmeroma kratkem času cena potroji, medtem ko svetilke zgolj zastarijo - na trg prihajajo vedno boljše, sodobnejše, novejša tehnologija .. in se tu dejansko pozna. Tu seveda izključim kakšne potencialne popularne hard to get discontinued kose priljubljene med poznavalci.
Marsikateri nož v moji zbirki, ki je bil kupljen recimo samo 4 leta nazaj za 80 USD danes na ebayu rangira med 300 - 400USD, medtem ko bodo moje svetilke čez čas .. zgolj zastarele.
Dodaten faktor pri tem štosu je, da ne gre za neke 100 let stare uveljavljene ameriške/evropske brande ampak samo masovno štampanje kitajcev. Kaj pa neki manker, klarus, nitecore, olight ... iz nekega Guangdonga pomenijo v smislu tradicji in zbirateljstva?
Tu lahko potegneš vzporednico s telefoni. Verjetno se bo našel še vedno kakšen zanesenjak, zbiralec, ki bo čez par let iskal Nokio iz leta 2005, dvomim pa da bo kdo v prihodnosti želel za soliden denar kupiti mojega lepo ohranjenega Xiaomija. Pa čeprav je super telefon! :)
Mega fancy svetilko na alkalne/nimh baterije, ki si jo kupil samo 5 let nazaj za recimo nezaslišanih 100 eur lahko danes samo gledaš. Kdo bo to kupoval?
(pač moje razmišljanje)
Zgodovina sprememb…
točno tako, jaz lučk ne kupujem, da jih bom čez 1 leto prodal, jih raje podarim v službi, sorodstvo ipd...
99 % bo izguba na ceni v primerjavi z novo, kako hitro pa padajo cene pa ne vem
ne spremljam strani kjer se prodajajo stare lučke, ali take strani sploh obstajajo v slo?
LP
99 % bo izguba na ceni v primerjavi z novo, kako hitro pa padajo cene pa ne vem
ne spremljam strani kjer se prodajajo stare lučke, ali take strani sploh obstajajo v slo?
LP
LP
Meni se zdi s stališča naložbe zbirateljstvo svetilk v bistvu dosti slaba ideja v primerjavi z mojim drugim zbirateljskim hobijem. Ko SOG, CS, benchmade .. nehajo proizvajati določeno rezilo, se jim v sorazmeroma kratkem času cena potroji, medtem ko svetilke zgolj zastarijo - na trg prihajajo vedno boljše, sodobnejše, novejša tehnologija .. in se tu dejansko pozna. Tu seveda izključim kakšne potencialne popularne hard to get discontinued kose priljubljene med poznavalci.
Marsikateri nož v moji zbirki, ki je bil kupljen recimo samo 4 leta nazaj za 80 USD danes na ebayu rangira med 300 - 400USD, medtem ko bodo moje svetilke čez čas .. zgolj zastarele.
Dodaten faktor pri tem štosu je, da ne gre za neke 100 let stare uveljavljene ameriške/evropske brande ampak samo masovno štampanje kitajcev. Kaj pa neki manker, klarus, nitecore, olight ... iz nekega Guangdonga pomenijo v smislu tradicji in zbirateljstva?
Tu lahko potegneš vzporednico s telefoni. Verjetno se bo našel še vedno kakšen zanesenjak, zbiralec, ki bo čez par let iskal Nokio iz leta 2005, dvomim pa da bo kdo v prihodnosti želel za soliden denar kupiti mojega lepo ohranjenega Xiaomija. Pa čeprav je super telefon! :)
Mega fancy svetilko na alkalne/nimh baterije, ki si jo kupil samo 5 let nazaj za recimo nezaslišanih 100 eur lahko danes samo gledaš. Kdo bo to kupoval?
(pač moje razmišljanje)
Vsem sigurno ne raste ampam takim za par 1000€ iz cirkonija ali podobnih kovin pa sigurno :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Saj to sem pričakoval, da bo kdo izbrskal kakšen poseben primerek :) Verjetno bi se našlo tudi kaj cenejšega, malo bolj mainstream pa še vedno zaželjenega ampak na splošno pa bo večino teh kitajskih svetilk, ki jih danes kupujemo za 15 - 150 USD s stališča pre-prodajne vrednosti čas hitro povozil. Večina vas, ki ste v teh flashlight zadevah bistven dlje kot jaz, veste to najbolje :)
Te stvari je smiselno zbirati zgolj s stališča, da ima človek to rad, ga te reči zanimajo in veselijo. Pač ljudje moramo ob vseh obveznostih in odgovornostih v življenu početi tudi kaj samo zase. Eni pa "stran vržejo" celo tono denarja za kakšno vrsto redkega metulja, posebno izdajo znamke al pa nekaj tretjega. Pa kaj potem. Vsaj ni doza heroina v žilo in podobno :)
Te stvari je smiselno zbirati zgolj s stališča, da ima človek to rad, ga te reči zanimajo in veselijo. Pač ljudje moramo ob vseh obveznostih in odgovornostih v življenu početi tudi kaj samo zase. Eni pa "stran vržejo" celo tono denarja za kakšno vrsto redkega metulja, posebno izdajo znamke al pa nekaj tretjega. Pa kaj potem. Vsaj ni doza heroina v žilo in podobno :)
phixion ::
Kateri polnilec bi priporočali za 18650 baterije in katere baterije? Ali so zdaj kakšni problemi pri naročanju baterij iz Aliexpressa?
Čisto na hitro:
Baterije:
Recimo Sanyo NCR18650GA 3500mAh z nkon.nl če bi želel imeti doma hitro, ali pa ceneje ampak naravnost polžje počasi z aliexpressa njihov repack pod imenom LiitoKala Lii-35A NCR18650GA 3500mAh.
Polnilci... kot najceneje ampak še vedno dosti ok bi ti priporočal liitokala lii-100 ali pa lii-202 (cene se gibljejo od 2 do 5 eur - ce pobrskaš po tej temi objave zadnjega tedna se najde mogoče še kakšna delujoča koda za popust) ali pa malce boljsi, pa se vedno dost poceni liitokala ii-500 (okoli 15 eur na aliju) ali pa Opus BT - C3100 V2.2 (pod 30 eur).
V poštev pridejo tudi kaksni Nitecore polnilci, ampak za ceno kljub nekoliko visji kakovosti v izdelavi po mojem osebnem mnenju ponujajo premalo.
Vsi zgoraj omenjeni polnilci filajo večino tipov baterij (NiMH, Li-ion...)
Baterije:
Recimo Sanyo NCR18650GA 3500mAh z nkon.nl če bi želel imeti doma hitro, ali pa ceneje ampak naravnost polžje počasi z aliexpressa njihov repack pod imenom LiitoKala Lii-35A NCR18650GA 3500mAh.
Polnilci... kot najceneje ampak še vedno dosti ok bi ti priporočal liitokala lii-100 ali pa lii-202 (cene se gibljejo od 2 do 5 eur - ce pobrskaš po tej temi objave zadnjega tedna se najde mogoče še kakšna delujoča koda za popust) ali pa malce boljsi, pa se vedno dost poceni liitokala ii-500 (okoli 15 eur na aliju) ali pa Opus BT - C3100 V2.2 (pod 30 eur).
V poštev pridejo tudi kaksni Nitecore polnilci, ampak za ceno kljub nekoliko visji kakovosti v izdelavi po mojem osebnem mnenju ponujajo premalo.
Vsi zgoraj omenjeni polnilci filajo večino tipov baterij (NiMH, Li-ion...)
Hm verjetno je vseeno ali vzamem protected ali pa unprotected 18650 baterijo za Convoy S2 ?
Se odlocujem med tema dvema ki si ju predlagal:
Panasonic NCR18650B - unprotected 4 eur + 1 eur posnina
LiitoKala Lii-35A 3.7V 3500mAh NCR18650GA - protected 5 usd
Daljsa postnina me ne moti ker sem tudi luc in polnilec vceraj narocil...
P.S. Nevermind sem opazil da je to dejansko ista celica, samo preoblecena in z protection vezjem,. Tako da bom verjetno kar to vzel. Pri carini lahko zaradi baterije kaj zajebavajo ?
Se odlocujem med tema dvema ki si ju predlagal:
Panasonic NCR18650B - unprotected 4 eur + 1 eur posnina
LiitoKala Lii-35A 3.7V 3500mAh NCR18650GA - protected 5 usd
Daljsa postnina me ne moti ker sem tudi luc in polnilec vceraj narocil...
P.S. Nevermind sem opazil da je to dejansko ista celica, samo preoblecena in z protection vezjem,. Tako da bom verjetno kar to vzel. Pri carini lahko zaradi baterije kaj zajebavajo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
NCR18650B in NCR18650GA nista enaki. GA je malce sodobnejši naslednik.
A si prepričan, da je tisto zgoraj napisano prav in je GA za 5USD dejansko protected? NCR18650B ni težko dobiti protected, NCR18650GA pa malo težje in so običajno krepko nad 5USD :)
Kakorkoli pač že, v S2 se bosta obe obnašali precej podobno, tako da vzemi tisto, ki je cenejša.
Glede naše carine enkat ko je pošiljka tu, dvomim, da imajo kaksno osnovo za kompliciranje. Problem je tranzit, torej letalski prevoz, kar pa v tem primeru, ko si zgolj prejemnik nekako ni problem na naši strani in če gre kaj narobe itak zahtevaš refund.
A si prepričan, da je tisto zgoraj napisano prav in je GA za 5USD dejansko protected? NCR18650B ni težko dobiti protected, NCR18650GA pa malo težje in so običajno krepko nad 5USD :)
Kakorkoli pač že, v S2 se bosta obe obnašali precej podobno, tako da vzemi tisto, ki je cenejša.
Glede naše carine enkat ko je pošiljka tu, dvomim, da imajo kaksno osnovo za kompliciranje. Problem je tranzit, torej letalski prevoz, kar pa v tem primeru, ko si zgolj prejemnik nekako ni problem na naši strani in če gre kaj narobe itak zahtevaš refund.
Ja imas prav sem bil povrsen - Liitokala je GA in ne B :D. Verjetno res ni protected, ker ne najdem vec tocnega izdelka, kjer je bilo to napisano (izgleda sem glih na laznivega kitajjca z prvim zadetkom naletel).
Hm narocil sem od: liitokala Factory Store. To verjetno potem ni uradna trgovina ali je ?
Master_Yoda je izjavil:
Hm narocil sem od: liitokala Factory Store. To verjetno potem ni uradna trgovina ali je ?
Ma en milijon jih je. liitokala, VariCore in Colaier.. so vse znamke ene in iste maticne druzbe in izgleda, da si je vsak njihov komisionar al neki postavil svoj "official" aliexpress store. Kakorkoli pač že - ta zadeva deluje in baterije pridejo. Discharge test pa tudi pokaze, da baterija ustreza opisu :)
Tukaj smo kupovali ko so imeli akcijo:
https://liitokalahongkong.aliexpress.co...
Dobavni rok je precej dolg.
LP
https://liitokalahongkong.aliexpress.co...
Dobavni rok je precej dolg.
LP
pierch ::
Bom kar tukaj vprašal. Doma imam pretočni plinski bojler v kopalnici, ki pa za vžig potrebuje dve bateriji tip D. Zanima me ali bi priporočali nekaj takega? Sicer sem nabavil konverter za 3XAA za moje Nimh celice ampak očitno je premala voltaža in ne dela. Alternativa bi bila 1.5V AA Li-Ion celice, če seveda obstajajo?
EDIT: ravnokar videl da od iste firme obstajajo tudi 1.5v AA LiIon. Torej, a so take celice OK?
EDIT: ravnokar videl da od iste firme obstajajo tudi 1.5v AA LiIon. Torej, a so take celice OK?
Pierch
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pierch ()
Cak dve D bateriji vzporedno al zaporedno?
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
To pa moram doma preverit, verjetno so zaporedno. Žal nevem iz glave.
Pierch
kratek test:
Review - Zanflare F3 ( AAA 3 mode )
http://budgetlightforum.com/node/56641
Review - Zanflare F3 ( AAA 3 mode )
http://budgetlightforum.com/node/56641
Conclusion :
At the time of the review the F3 is on sale for $9.99 USD and at that price represents insane value for money . I simply can not find anything to complain about , the F3 is a well built light that works and sets a standard that should please everyone .
Excellent Build quality
OP reflector
Anodizing is excellent
Excellent clip ( reversible )
Clicky is excellent
No battery slop
Tailcap threading is excellent as is O ring fit
Fast mode memory
No detected PWM
Over all a very nicely made and tight unit .
2017-10-06 07:22 SILJUA, Pošiljka zadržana na uvozni carini
Dang!
Upam da je CN22/23 pravilno izpolnjen
Dobil zdejle baterije, brez doplačila. CN22 je sestavljen iz grabel in 20USD (realna 14EUR). Vse čist narobe.
Guess I'm lucky
Svaka jim čast za pakiranje:
Babuška style.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
A si namenoma kupil modre namesto novih črnih ali pa...? In a so te tudi malce prekratke za L6? Za črne sem bral, da so nekateri morali priciniti bunkico.
Te so mel v 4packih.
Sem sicer upal na črne ampak očitno ne... Ah, te zgledajo še bolj indstrijsko.
Bom ko pridem iz šihta zbasal v L6, da vidimo.
So pa itak flat-top, tko da bo bunkica že nujnost za dober stik med baterijama.
Sem sicer upal na črne ampak očitno ne... Ah, te zgledajo še bolj indstrijsko.
Bom ko pridem iz šihta zbasal v L6, da vidimo.
So pa itak flat-top, tko da bo bunkica že nujnost za dober stik med baterijama.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()
specing ::
Bom kar tukaj vprašal. Doma imam pretočni plinski bojler v kopalnici, ki pa za vžig potrebuje dve bateriji tip D. Zanima me ali bi priporočali nekaj takega? Sicer sem nabavil konverter za 3XAA za moje Nimh celice ampak očitno je premala voltaža in ne dela. Alternativa bi bila 1.5V AA Li-Ion celice, če seveda obstajajo?
Predlagam eno LTO ali LiFePO4 (če dela samo z alkaleaki) celico kot zamenjavo za 2D zaporedno vezavo.
HaikeLite HT08 CREE XPL 5000K 850Lm LED Flashlight
https://www.gearbest.com/led-flashlight...
Flash Sale Price $15.99
229 Pieces left
https://www.gearbest.com/led-flashlight...
Flash Sale Price $15.99
229 Pieces left
To pa moram doma preverit, verjetno so zaporedno. Žal nevem iz glave.
Preveril in očitno sem se motil, vzporedna vezava je. Kaj predlagate?
Pierch
Cak kaj je pa narobe z D celicami? Sicer lahko kupiš/izdelaš adapter iz D na AA če je treba.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
specing ::
Aar2rk ::
samo za opozorilo morebitnim kupcem HaikeLite HT08 CREE XPL 5000K 850Lm LED Flashlight na gearbest-u, (gregorjev link zgoraj) jaz sem jo že pred +3 tedni (26.9.) naročil in sem potem pred par dnevi ugotovil, da je sploh še niso poslali (medtem ko so ene kasneje naročene takoj). Potem sem kliknil na gumb za teženje (pošli prej ali nekaj takega, zdaj ga nimam več) in zdaj je končno lučka poslana.
Očitno imajo polno akcij, potem pa štalo z pošiljanjem...
Pa še eno vprašanje, je kdo med temi kitajskimi zadevami že našel kakšno resno waterproof, tako da preživi morsko vodo in recimo vsaj 10 m globine?
Očitno imajo polno akcij, potem pa štalo z pošiljanjem...
Pa še eno vprašanje, je kdo med temi kitajskimi zadevami že našel kakšno resno waterproof, tako da preživi morsko vodo in recimo vsaj 10 m globine?