» »

Samsung SyncMaster 171S 17" LCD za 165k?

Samsung SyncMaster 171S 17" LCD za 165k?

reikee ::

Samsung SyncMaster 171S 17" LCD
Običajna prodajna cena: 165.840,00 SIT

Je ta monitor res tako slab v primerjavi s konkurenco?
Sklepam namreč po ceni...

Dr_M ::

no ja, nizka cena se ne pomen da je slab. ce pa je res slab bos pa edin tko zvedu ce bos su u ksno stacuno k jih prodajajo in uprasu ce ti ga pokazejo v delovanju.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

JakobSTR ::

s samsungom mam jst dobre izkušnje. so se kr pocenil tele lcdji . jst mam 151s pa mi vse lepo dela, slika lepa,... takrat je bil 150k , zdej je pa isti model 120k. kvaliteta pa pomoje ostaja. tko kt je bil un 171s včasih 220k (tm okol), je zdej 163k, kvaliteta pa še zmeraj je

poga ::

Zivjo - jaz tudi glih kupujem LCD in verjetno sem bom kar za Samsung-ovega 171P (ki je verjetno podoben 171S modelu).

reikee:
probaj poiskati kaksen "review" na netu... Jaz sem recimo nasel enega na temle linku in me je (ceprav je uporabnik prvic pisal review) kar preprical.

Mislim da ima Tomshardware tudi ene opise LCDjev - poglej pod "displays" na njihovi strani.

Imajo pa Samsungi zelo dober response time (25), kar je zelo pomembno, ce bos igral tudi kakne igre med ostalim delom (response time 25 ti pove da je monitor sposoben prikazovati priblizno 40 slik na sekundo). Tudi glede kontrasta in osvetlitve so med najboljsimi...

kje pa ga mislis nabavit? dej mi zaupaj firmo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: poga ()

fantek ::

Zdravo!

Ta teden sem preizkusil 171S, edino kar me je malo motilo je bila neenakomerna osvetiltev zaslona v desnem zgornjem robu, ki je ni bilo mogoče odpraviti z nastavitvami.
Sicer pa lepo dela tako pri 1024x768 85HZ) kot 2048x1024 (75Hz), brez zameglitev ali pacanja črk.

po mojem tisti P pomeni proffesional, tako da bo verjetno boljša izbira.

lp

PaJo ::

Tisti P pomeni Porche design, se pravi da je monitorjev okvir malo drugacne oblike, drugace bi pa naj imel malo boljso sliko kod S. Drugace pa P rula, samo sment je ko je cez 200k;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

imi ::

Pri gambitu ga imajo v akciji (171P) - 90.000 SIT!

www.gambit.si

:P

imi ::

Se opravičujem - 190.000 SIT!

:D

js ::

kolk ma samsung garancije na LCDje? eno leto al 3 leta?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

lastniki LCD monitorjev

Oddelek: Kaj kupiti
151593 (1260) tx-z
»

Kateri 17 lcd monitor?

Oddelek: Kaj kupiti
352588 (1938) Wolverine
»