Forum » Kaj kupiti » Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Vrednost starejših (rabljenih) računalnikov ali komponent ter druge elektronike
Temo vidijo: vsi
dzinks63 ::
Ti ne kupuješ računalnika po komponentah za rezervne dele, računalnik sestavljen kot celota je vreden le cca 3/4 takšne cene, to na bolhi marsikomu ni jasno. Da je par stvari škartiranih , pa ceno še dodatno zniža.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Blinder ::
ja tvojih ponujenih 90€ je prav smešnih.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Bye ::
Smešen je edino prodajalec. Sicer pa je že dzinks63 povedal bistvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bye ()
Za 170€ ga bo prodal. Ti pa kr išči dalje naivne da ti prodajo z 50% popusta.
Nisem rekel, da ga ne bo prodal. Če ga bo za to ceno, kot jo ti omenjaš, je jasno, da bo nekoga nategnil na suho.
Vse skupaj 155€. Pa zraven 20€ vreden monitor. Kdor kupi za 170€ in prodaja dalje po delih ima že profit. Mislim, ni mu treba prodajat ful ceneje samo zato ker je v kompletu.
Govora je o realni vrednosti oz. pošteni ceni, ne koliko bo nekdo iztržil pri preprodaji. Seveda mu ni treba prodajati ceneje, itak se mu bolj splača okoli prinesti naivnega kupca.
Monitorja ne rabim, tistih 20 evrov lahko obdrži. Polomljeno ohišje in pekač na starem vodilu. Ostale komponente pa so, kar so. Kakorkoli obrnemo, močno precenjeno, kot večina rabljenih računalnikov na bolhi. Za 250 evrov dobim zmogljivejši nov računalnik, onemu bom pa dajal 200 evrov (oglaševana cena)? Halo.
Tudi če ostanemo na bolhi, se najde bistveno boljša ponudba, ravnokar gledam:
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
S prejšnjo ponudbo ne bi niti komentiral.
Monitorja ne rabim, tistih 20 evrov lahko obdrži. Polomljeno ohišje in pekač na starem vodilu. Ostale komponente pa so, kar so. Kakorkoli obrnemo, močno precenjeno, kot večina rabljenih računalnikov na bolhi. Za 250 evrov dobim zmogljivejši nov računalnik, onemu bom pa dajal 200 evrov (oglaševana cena)? Halo.
Tudi če ostanemo na bolhi, se najde bistveno boljša ponudba, ravnokar gledam:
S prejšnjo ponudbo ne bi niti komentiral.
Zgodovina sprememb…
mgermo ::
Halo?
WTF ti ni jasno? Ceno ma 200€. In ti greš ponujat manj kot 50% njegove cene!! Tle sploh ni važno kaj je po tvoje pošteno. A je tko jebeno težko preskočit oglas??
WTF ti ni jasno? Ceno ma 200€. In ti greš ponujat manj kot 50% njegove cene!! Tle sploh ni važno kaj je po tvoje pošteno. A je tko jebeno težko preskočit oglas??
A je to prava rubrika? Menda sem prebral, da se tu ocenjuje vrednost rabljenih računalnikov. Torej? Kaj ima veze, kakšno ceno je nabil? Po moje pošteno? Pošteno nasploh, misliš.
Zgodovina sprememb…
In ga hočeš o tem izobrazit, nakar se bo s tabo strinjal in bosta skupaj zapela Kumbaya?
Zakaj sploh kontaktiraš prodajalca, če je cena bistveno previsoka od poštene cene? Meni osebno gredo taki na falus, zato se tudi tu oglašam.
Zakaj sploh kontaktiraš prodajalca, če je cena bistveno previsoka od poštene cene? Meni osebno gredo taki na falus, zato se tudi tu oglašam.
Brias ::
@bye
on ima vec kot posteno ceno za komplet ... ze samo po komponentah bi jaz prodal plato za 50 eur, proc za 35 eur, ram za 40 eur, disk za 35 eur, grafiko za 35 eur, kisto za 10 eur, PSU za 20 eur, ide dvdrw za 5 eur, monitor za 30 eur ... skupaj za 260 eur ... in prodal bi za tak denar ...
775 nove plate ne dobis pod 70 eur, 1366 ni, 1156 ni ... ...
za 90% ljudi je "mentalno" ta komp z e8400 1.000.000* boljsi nakup kot tole spodaj:
Procesor INTEL CELERON G1620 (BX80637G1620)
+
Matična plošča ASUS H61M-K LGA1155 mATX
+
Pomnilnik Crucial DDR3 4GB 1600MHz CL11 SR CT51264BA160BJ
+
Trdi disk WD 500GB SATA 6GBs 7200 16MB (WD5000AAKX)
+
Ohišje SPIRE CoolBox 2215 420W USB 3.0 (SP2215B-420W-PFC-HD3)
Skupaj: 199,57 € ( @funtech.si ) novo
in teh 1.000.000 ljudi ne bos preprical, da ta komp deluje bolje od tistega za 190 eur ... kvecjemu imeli te bodo za nateguna, pa ceprav bos govoril resnico. in tak clovek bi za enak komp, ( ta za 190 eur, ) ce bi imel notri ... q6600 ... placal slabih 260 eur ...
realna cena / postena cena / trzna cena ...
to kar je rekel ( 150+20 )je ze dumping cena za nas trg ... prepoceni ... in neposteno do njega ... ti si neposten do njega z hare krisna argumenti ...
laganje?
zal, z nepoznavanjem trga lazes sebi ( blefiraj drugim, sebi vsaj ne lazi ... )
on ima vec kot posteno ceno za komplet ... ze samo po komponentah bi jaz prodal plato za 50 eur, proc za 35 eur, ram za 40 eur, disk za 35 eur, grafiko za 35 eur, kisto za 10 eur, PSU za 20 eur, ide dvdrw za 5 eur, monitor za 30 eur ... skupaj za 260 eur ... in prodal bi za tak denar ...
775 nove plate ne dobis pod 70 eur, 1366 ni, 1156 ni ... ...
za 90% ljudi je "mentalno" ta komp z e8400 1.000.000* boljsi nakup kot tole spodaj:
Procesor INTEL CELERON G1620 (BX80637G1620)
+
Matična plošča ASUS H61M-K LGA1155 mATX
+
Pomnilnik Crucial DDR3 4GB 1600MHz CL11 SR CT51264BA160BJ
+
Trdi disk WD 500GB SATA 6GBs 7200 16MB (WD5000AAKX)
+
Ohišje SPIRE CoolBox 2215 420W USB 3.0 (SP2215B-420W-PFC-HD3)
Skupaj: 199,57 € ( @funtech.si ) novo
in teh 1.000.000 ljudi ne bos preprical, da ta komp deluje bolje od tistega za 190 eur ... kvecjemu imeli te bodo za nateguna, pa ceprav bos govoril resnico. in tak clovek bi za enak komp, ( ta za 190 eur, ) ce bi imel notri ... q6600 ... placal slabih 260 eur ...
realna cena / postena cena / trzna cena ...
to kar je rekel ( 150+20 )je ze dumping cena za nas trg ... prepoceni ... in neposteno do njega ... ti si neposten do njega z hare krisna argumenti ...
laganje?
zal, z nepoznavanjem trga lazes sebi ( blefiraj drugim, sebi vsaj ne lazi ... )
@Brias
Slovenceljstvo, med kar spada obvezno nategovanje neukih posameznikov, je očitno tudi tvoj hobi. Tip mi je sam rekel, da ne bi dal za svoj komp več kot 100 evrov. Je vsaj priznal. Ti ga pa še zagovarjaš
Cene komponent, ki jih navajaš, so - milo rečeno - kr neki. Če bi bral, bi videl, da je debata o kompletu, ne o tem, koliko bi nekdo maksimalno iztržil po posameznih kosih, seveda na račun nevednosti kupca.
Poštena cena? Saj morda res verjameš v to. Trg dobro poznam, blefiranje je samo s tvoje strani.
Slovenceljstvo, med kar spada obvezno nategovanje neukih posameznikov, je očitno tudi tvoj hobi. Tip mi je sam rekel, da ne bi dal za svoj komp več kot 100 evrov. Je vsaj priznal. Ti ga pa še zagovarjaš
Cene komponent, ki jih navajaš, so - milo rečeno - kr neki. Če bi bral, bi videl, da je debata o kompletu, ne o tem, koliko bi nekdo maksimalno iztržil po posameznih kosih, seveda na račun nevednosti kupca.
Poštena cena? Saj morda res verjameš v to. Trg dobro poznam, blefiranje je samo s tvoje strani.
Zgodovina sprememb…
@Brias
najcenejsi 2gb ddr2 ram ( ne ECC, ne sodimm, ne 2*1gb ) na bolhi je 19 eur kos
najcenejsa 775 plata na bolhi, da podpira e8400 ( in da ji vse dela ) je 49 eur
najcenejsi e8400 proc na bolhi je 30 eur
najcenejsi 500gb hdd na bolhi je 30 eur
najcenejsa 4850 na bolhi je 25 eur
da ne racunam kiste, LCDja, pekaca, PSUja ...
in to je trg ... in ti, trzni poznavalec, si izluscil 90 eur ? :)
slana, ki ima dumpinsko nizke cene komponent, ti 775+e8400 proda za 90 eur ....
In smo spet pri navajanju cen posamičnih komponent...
Logično je, če prodaš staro rago na štirih kolesih za 500 evrov ali po kosih iztržiš pol več. Samo, da ni poanta v tem.
Logično je, če prodaš staro rago na štirih kolesih za 500 evrov ali po kosih iztržiš pol več. Samo, da ni poanta v tem.
Zgodovina sprememb…
Brias, samo zate ponovno lepim povezavo. Boš naredil "tržno" primerjavo s prejšnjo ponudbo?
Zgodovina sprememb…
Brias, samo zate ponovno lepim povezavo. Boš naredil "tržno" primerjavo s prejšnjo ponudbo?
da racunam kot sistem ... komplet ..
monitor je vreden 30 eur vec ,,,
extra ram mu doda 30 eur vec ...
ssd mu doda 60 eur
7770 mu doda 30 eur
300gb mu doda 10 eur ( in ne odstevam 640gb – 500gb razlika ... )
160 eur vec ...
se pravi ce gre tisti za 170 eur komplet, bi ta moral iti za 330 eur, daje ga za 300 eur ... ...
ce bi za ta isti komplet ti sam pisal na ST, da ti dajo oceno ... bi te vsak opozoril, da na komp obesis samo 1 klasicen HDD ( 320gb ) in 500GB ter SSD prodas posebej, in da najdes 4*1gb rama pod 20 eur in prodas 4*2gb posebej .. da bos tako iztrzil vec ... ampak to je ze druga zgodba ...
samo 160 eur vec izgleda kot da je zelo malo, glede na to koliko boljsi sistem dobis ... ampak ce na ta sistem ponovno dodas 160 eur, si ze na i5/i7, boljsi grafiki, tudi SSDjem, 24 col dell IPS-om ( ki se ga z garancijo dobi za 100 eur ) .... in spet ta sistem zgleda, kot da je vreden vsaj 3*vec in ne samo 160 eur vec ...
recesija je, folk se ne more vec kreditirati za nove kompe, potrebuje se gotovina za 2nd hand ... dobro situirani ne bodo kupovali rabljenega kompa za 200 eur ... slabse situirani ga bodo ... in takim ljudem je 20 eur drazji racunalnik dostopen samo z dodatnim mesecem varcevanja ... 100 eur vec za 3* boljsi komp -> neizvedljivo ...
Na splošno drži, ampak gledano v celoti vseeno ponuja komplet za 300 evrov precej boljše razmerje kot tisti za 200.
Point beeing?
A če na avtonetu vidiš avto za 10k, boš tipa klical in mu ponudil 4k, ker je "poštena" cena?
A če vidiš 4 leta starga Macbooka za 500€, mu boš ponudil 200€?
Če je kruh v Mercatorju x€, jim boš ponudil x-50%, ker je v lidlu ceneje, pa še moko se v mlinu da ceneje dobit?
Tle se sploh ne gre za to koliko je nekaj vredno. Konfiguracijo kompa si niti ogledal nisem, ker mi ni potrebno. Človek je postavil svojo ceno. Če ti ustreza, ga kontaktiraš in jo poskusiš nekoliko znižati. Ponudba za -50% ni ponudba, ampak tratenje časa.
A če na avtonetu vidiš avto za 10k, boš tipa klical in mu ponudil 4k, ker je "poštena" cena?
A če vidiš 4 leta starga Macbooka za 500€, mu boš ponudil 200€?
Če je kruh v Mercatorju x€, jim boš ponudil x-50%, ker je v lidlu ceneje, pa še moko se v mlinu da ceneje dobit?
Tle se sploh ne gre za to koliko je nekaj vredno. Konfiguracijo kompa si niti ogledal nisem, ker mi ni potrebno. Človek je postavil svojo ceno. Če ti ustreza, ga kontaktiraš in jo poskusiš nekoliko znižati. Ponudba za -50% ni ponudba, ampak tratenje časa.
Point beeing, da sem mu ponudil toliko, kot se mi je zdelo primerno. Če ima nekdo previsoko ceno, je potem bolje, da ga sploh ne kontaktiram in že vnaprej predvidevam izid? Vprašam menda lahko, nisem jasnovidec.
V svetu je normalno barantati in se to privzeto pričakuje od kupca. Drugod, mislim, ne na bolhi (očitno).
Če ponudba za -50% ni ponudba, potem tudi njegov oglas ni oglas.
V svetu je normalno barantati in se to privzeto pričakuje od kupca. Drugod, mislim, ne na bolhi (očitno).
Če ponudba za -50% ni ponudba, potem tudi njegov oglas ni oglas.
Zgodovina sprememb…
Se strinjam, da se barantanje pričakuje od kupca. Toda ponudit 90€ za ceno 200€, kljub pošteni ceni, je dead end. Konec komunikacije. Ignore.
Tipu, ki mi ponudi 60€ za 90€ grafično kartico, nimam kaj govort. Ti bi mi ponudil 40€ (procentualno gledano). Isti trenutek te dam na ignore. Ne potrebujem takšne ponudbe, si je ne želim. Tratenje časa.
Tipu, ki mi ponudi 60€ za 90€ grafično kartico, nimam kaj govort. Ti bi mi ponudil 40€ (procentualno gledano). Isti trenutek te dam na ignore. Ne potrebujem takšne ponudbe, si je ne želim. Tratenje časa.
Itak. Sicer ni prišlo niti do protiponudbe, da bi se morda našla nekje na sredini. Če se je fiksiral na ceno, njegova stvar. V oglasu pa ne piše, da je cena zadnja.
Zgodovina sprememb…
d4vid ::
Koliko je vreden Asus eee 4g surf? 630 Mhz celeron, 1 GB rama, 4GB diska (SSD), nimam baterije.
Nebi prodajal pa rabim denar... Kolikor sem v šoli poskušal dosti močnejše Asus eee 11", jih tale moj 4g lepo dohiti.
Nebi prodajal pa rabim denar... Kolikor sem v šoli poskušal dosti močnejše Asus eee 11", jih tale moj 4g lepo dohiti.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
fireX88 ::
Koliko bi dobil za fx8350 in plato asus sabertooth fx990 (prva verzija) + mogoče še hladilnik cooler master v8 (problem z novejšimi podnožji).
EDIT: procesor je kupljen Septembra 2013, plata pa enkrat poleti (mislim da Avgusta) 2012.
EDIT: procesor je kupljen Septembra 2013, plata pa enkrat poleti (mislim da Avgusta) 2012.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
54j0 ::
Menda ne prodajaš zaradi battlefield 4 :). Res ne bo bistvene razlike, če boš menjal platformo (če sploh bo).
Ene 170€ za komplet. Posamezno 130€ cpu in 60€ plata
Ene 170€ za komplet. Posamezno 130€ cpu in 60€ plata
dejansko je bf samo pika na i. problem so tudi druge igre..
dogo ::
Nekaj razlage bi bilo res dobrodošlo. Zaradi drugih, ki se morda zanimajo za tovrstno robo in seveda zaradi samega sebe. Morda je tvoj problem drugje, kot v cpu. Skoraj dvomim, da bi povzročal probleme v katerikoli trenutni igri.
-valvoline- ::
@Brias
Sistem je vredn natancno 100 evrov in ne centa vec.Tista hd4850 pa lahko gre takoj v kos saj nima dx11,vrednost 0e.
Pa ker je tok fuken dab kupu za 90e e8400+s775 plato(vseeno katera) ce dobis novo kombinacijo z lynfield pentium za manj?
Pred 1.5 letom nazaj sem kupu podobno kofiguracijo za 100 evrov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
-valvoline- je izjavil:
@Brias
Sistem je vredn natancno 100 evrov in ne centa vec.Tista hd4850 pa lahko gre takoj v kos saj nima dx11,vrednost 0e.
Pa ker je tok fuken dab kupu za 90e e8400+s775 plato(vseeno katera) ce dobis novo kombinacijo z lynfield pentium za manj?
Pred 1.5 letom nazaj sem kupu podobno kofiguracijo za 100 evrov.
najdi mi samo novo plato za lynfield podnozje za 100 eur, ne rabis CPUja zraven sploh kalkulirati ...
4850 nima dx11 in je zato vredna 0 eur?
ok, naj ti povem, en velik razlog, zakaj je 4850 vredna vec kot 5850 ...
zato, ker ves svet se ni sel na LCD tv-je in ostaja se na starih katodah... le ta sprejme ( brez komplikacij ) s-video, ki ga 4850 ima ... 5xxx serija naprej ... nima ... in mora spet z konverteji se je**t,,, pa se to z omejitvami ... zato bos lazje prodal 4850 za visjo ceno ...
najbolje da star HW kar zazgemo ...
naslednjic ko kaj senkavas, se mi javi ... vzamem in placam po tvojih cenah ...
Nekaj razlage bi bilo res dobrodošlo. Zaradi drugih, ki se morda zanimajo za tovrstno robo in seveda zaradi samega sebe. Morda je tvoj problem drugje, kot v cpu. Skoraj dvomim, da bi povzročal probleme v katerikoli trenutni igri.
V zadnjem času igram bf4, coh2, AC black flag ter en vikend je bil saints row 4 zastojn. Vse te igre mi obremenijo proc max 40%, oz Bf tam do 60%. Posledično imam veliko padcev fpsjev kar me jezi. Ne bi rekel, da imam konstantne fpsje (vsaj nad 30) in ni takšnih dropov, kateri so občutni. Vse te igre imam med medium to high na grafični r9 280x. Samo tolk za info še, kmali po nakupu fx8350 sem začel igral saints row the third in mi je ravno tako slabo delalo, sicer še na grafični 7870 (na win7). In zaradi slabega delovanja začnem iz obupa pregledovat youtube, forme, google in vidim kako folku dela igra na ultra nastavitvah z istim oz podobnim pcjem... In nato se začnem spraševati kaj je narobe?? Mogoče win 8.1? Gonilniki? So res tako slabi porti iger? Kakšna konponenta.. Komponente, ki so starejše od proca pa so ssd, hdd, pata in napajalc. Seveda da bom najprej začel krivit proc... Ni nujno, da bom šel zamenjat pc, ampak resno pa razmišljam.
Tolik o razlagi, zakaj sem začel razmišljati v tej smeri..
V zadnjem času igram bf4, coh2, AC black flag ter en vikend je bil saints row 4 zastojn. Vse te igre mi obremenijo proc max 40%, oz Bf tam do 60%. Posledično imam veliko padcev fpsjev kar me jezi. Ne bi rekel, da imam konstantne fpsje (vsaj nad 30) in ni takšnih dropov, kateri so občutni. Vse te igre imam med medium to high na grafični r9 280x. Samo tolk za info še, kmali po nakupu fx8350 sem začel igral saints row the third in mi je ravno tako slabo delalo, sicer še na grafični 7870 (na win7). In zaradi slabega delovanja začnem iz obupa pregledovat youtube, forme, google in vidim kako folku dela igra na ultra nastavitvah z istim oz podobnim pcjem... In nato se začnem spraševati kaj je narobe?? Mogoče win 8.1? Gonilniki? So res tako slabi porti iger? Kakšna konponenta.. Komponente, ki so starejše od proca pa so ssd, hdd, pata in napajalc. Seveda da bom najprej začel krivit proc... Ni nujno, da bom šel zamenjat pc, ampak resno pa razmišljam.
Tolik o razlagi, zakaj sem začel razmišljati v tej smeri..
tocno kateri napajalnik je, a si frisne winse nalozil, gonilnik za cipset so prisotni, ...
Scythe 700W stronger. Winsi so frišni in po dolgem času celo original. Da, naloženi iz spetne strani.
Scythe 700W stronger. Winsi so frišni in po dolgem času celo original. Da, naloženi iz spetne strani.
bios imas 1604?
gonilniki za plato ver 1.0 obstajajo samo za win 8 ( za 8.1 se niso listed, morda ravno zaradi tega )
nalozi 64 bit win 8, in te gonilnike za cipset:
AMD Chipset Driver V8.981 (8.0.881.0) for Windows 8 32bit & 64bit.(WHQL)
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/u...
bios je 1604.
Še enkrat poglej:
http://www.asus.com/Motherboards/SABERT...
ne vem cisto tocno kaj ti dojemas pod cipset, ampak jaz za tvoj cipset za to plato ver 1.0 ne najdem gonilnikov za win 8.1 ( ne za 64 ne za 32 bit )
za win 8 najdem gonilnike za cipset ...
aja, shit sorry, bom probal..
EDIT: sicer pa ne vidim podpore nobenih chipset-ov za sabertooth plate na win8.1
EDIT: sicer pa ne vidim podpore nobenih chipset-ov za sabertooth plate na win8.1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
baje ... za ver 1.0 te gonilniki delujejo samo na win 8
in te gonilniki, ver 1.0, naj bi delali na win 8.1
AMD Chipset Driver V8.973 (8.0.877.0) for Windows XP/Vista/7 32bit & 64bit.(WHQL)
pri tako specificnem problemu kot ga imas ti, ponavadi bolj pomaga fresh install ( tudi win ) kot samo uninstall in install ( chipset gonilnikov ) ....
ampak lahko probas ta 2, preden gres novo instalacijo delati ...
pazi samo, da ne jemljes za VER 2.0 !!!
in te gonilniki, ver 1.0, naj bi delali na win 8.1
AMD Chipset Driver V8.973 (8.0.877.0) for Windows XP/Vista/7 32bit & 64bit.(WHQL)
pri tako specificnem problemu kot ga imas ti, ponavadi bolj pomaga fresh install ( tudi win ) kot samo uninstall in install ( chipset gonilnikov ) ....
ampak lahko probas ta 2, preden gres novo instalacijo delati ...
pazi samo, da ne jemljes za VER 2.0 !!!
Res bolje poizkusiti na tak način, kot menjati celotno platformo, še posebej tako solidno, kot jo imaš. Za igre ne rabiš nič drugega (razen kak sli/cf dveh ali večih kartic bi znal biti podhranjen, dokler ga ne bi navil CPU).
BuzzFuzz ::
Evo na hitro, koliko je po vašem vreden komplet sestav:
CPU i7 920
6 Gb Ram 1600Mhz Corsair Dominator
nvidia GTX 570
HDD 1TB WD 7200
napajalnik 750W Pro Cooler Master
ohišje Cosmos S Cooler Master
monitor Samsung T220 2ms
Hvala!
CPU i7 920
6 Gb Ram 1600Mhz Corsair Dominator
nvidia GTX 570
HDD 1TB WD 7200
napajalnik 750W Pro Cooler Master
ohišje Cosmos S Cooler Master
monitor Samsung T220 2ms
Hvala!
DrYuri ::
ocena za i5 3570k + nzxt havik 140 + asus p8z77-v pro in 8giga kingston 1833 cl9, kupljeno aprila in maja 2012
DarwiN ::
BuzzFuzz ~400€ , DrYuri ~300€
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
less ::
Pozdrav
Mene tudi zanima, na koliko bi ocenili 2,5 leti rabljen računalnik:
Procesor Intel Core i5 2400 3.1GHZ 6M LGA1155 BOX
Matična plošča ASUS P8H61-M PRO REV 3.0, LGA1155, IH61 B3
Grafična kartica GIGABYTE AMD HD6670 1Gb
Trdi disk SAMSUNG 1TB SATA2, 32/7200 F3
RAM Kingston DDR3 2GB PC1333 x2
Napajalnik je z ohišjem vred
Mene tudi zanima, na koliko bi ocenili 2,5 leti rabljen računalnik:
Procesor Intel Core i5 2400 3.1GHZ 6M LGA1155 BOX
Matična plošča ASUS P8H61-M PRO REV 3.0, LGA1155, IH61 B3
Grafična kartica GIGABYTE AMD HD6670 1Gb
Trdi disk SAMSUNG 1TB SATA2, 32/7200 F3
RAM Kingston DDR3 2GB PC1333 x2
Napajalnik je z ohišjem vred
grizl ::
Pozdravljeni,
zanima me vrednost komponent ( ekran, matična plošča, rami - 2 x 4 gb, ssd Samsung 120 gb, tipkovnica ....). Vse iz prenosnika lenovo x121e, deluje brezhibno.
zanima me vrednost komponent ( ekran, matična plošča, rami - 2 x 4 gb, ssd Samsung 120 gb, tipkovnica ....). Vse iz prenosnika lenovo x121e, deluje brezhibno.
dawwwiiid ::
Koliko je vreden playstation 3 slim 160GB z enim kontrolerjem. Nameščena je Fifa 14 ?!
(če kaj pomeni, playstation ima še slabe pol leta garancije v UK. Kupil pa sem rabljenega na game.co.uk.).
(če kaj pomeni, playstation ima še slabe pol leta garancije v UK. Kupil pa sem rabljenega na game.co.uk.).
m0LN4r ::
@less
Jaz nebi dal več kot 250€. Zakaj? Nov boljši sistem dobim za 350€.
@grizl
Po komponentah poglej na ebay oz. seštej vrednost po komponentah in prodaj v kompletu za polovico cene. Ker po komponentah se boš lahko zelo dolgo jebal z prodajo, mogoče nekatere sploh nikoli neboš prodal. Zato pa se reši celga v kompletu, prodaš nekemu serviserju in se bo že on znašu. Razen če bi se ti šel ena po ena prodajo.
@dawwwiiid
Poglej na bolhi, teh oglasov je zdaj malo morje odkar sta novi xbox pa ps zunaj.
Jaz nebi dal več kot 250€. Zakaj? Nov boljši sistem dobim za 350€.
@grizl
Po komponentah poglej na ebay oz. seštej vrednost po komponentah in prodaj v kompletu za polovico cene. Ker po komponentah se boš lahko zelo dolgo jebal z prodajo, mogoče nekatere sploh nikoli neboš prodal. Zato pa se reši celga v kompletu, prodaš nekemu serviserju in se bo že on znašu. Razen če bi se ti šel ena po ena prodajo.
@dawwwiiid
Poglej na bolhi, teh oglasov je zdaj malo morje odkar sta novi xbox pa ps zunaj.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Kurzweil ::
Koliko od oka je vredno tole:
i7 920 procesor
6 Gb Rama, 1200Mhz
1Tb disk Samsung in še eden 750Gb disk
IPMTB-TK (Truckee) matična plošča
Grafična 460 GTX
Mini ATX ohišje (HP)
Napajalnik XFX 650W - v garanciji še eno leto in pol (edina komponenta z garancijo)
Vem, da bi lahko malce bolj natančno opisal stvari, ampak to je vse akr sem odbil od podatkov (ni to moj comp)
Jaz bi rekel, da je tole nekje 200€?
i7 920 procesor
6 Gb Rama, 1200Mhz
1Tb disk Samsung in še eden 750Gb disk
IPMTB-TK (Truckee) matična plošča
Grafična 460 GTX
Mini ATX ohišje (HP)
Napajalnik XFX 650W - v garanciji še eno leto in pol (edina komponenta z garancijo)
Vem, da bi lahko malce bolj natančno opisal stvari, ampak to je vse akr sem odbil od podatkov (ni to moj comp)
Jaz bi rekel, da je tole nekje 200€?
m0LN4r ::
Od daleč na oko med 300€ in 350€ brez poglabljanja.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM