Forum » Igre » flyff(fly for fan) help me!!!!
flyff(fly for fan) help me!!!!
MecH ::
mam problem k mi flyff noce delat.to je multiplayer igrca.problem je pa ta da ko zazenem mi patcha pa nalouda tist po kliknem start.po mi loada guarda checking autentikating pa use to.zloda mi use to po mi neki cajta kaze bel zaslon po mi pa igrco zapre in pol moram se enkat pa mi isto nrdi.sm ze ene 10kat reinstal pa ne pomaga.sm preveru tut ce najde kake chete al pa heke pa nc nimam na kompu tko da ne vem kaj je narobe.pa to mi je zacel delat uceri k sm glih uceri mal igrou.ce kdo ve za resitev nej mi prosm pove
hvala lp mech
hvala lp mech
Bananovec ::
Fan? Verjetno si mislil Fun. In če še ne veš so teme z nazivi v smislu HELP MEEE!!!)#!... prepovedane.
Kateri sistem imaš nameščen? Si že posodobil gonilnike za grafično kartico?
Prej ti je delalo normalno? Kaj si delal, ko se ti je prvič pokazal prvi zaslon?
Možno, da je kaki hrošč.
Pa prosim te, da pišeš v SLOVENŠČINI.
EDIT: Je tvoj antivirusnik ali požarni zid aktiven, ko igraš?
Poizkusi onemogočit AV za čas igranja.
Kateri sistem imaš nameščen? Si že posodobil gonilnike za grafično kartico?
Prej ti je delalo normalno? Kaj si delal, ko se ti je prvič pokazal prvi zaslon?
Možno, da je kaki hrošč.
Pa prosim te, da pišeš v SLOVENŠČINI.
EDIT: Je tvoj antivirusnik ali požarni zid aktiven, ko igraš?
Poizkusi onemogočit AV za čas igranja.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
MecH ::
flyf for fun in srry nisem vedel da so take teme prepovedane.imam windows xp nad minimalnimi zahtevami in driverji posodobljenimi in ja pred tem mi je delalo.hrosc ni ker sem preceril in dela mi samo na najvisjih nastavitvah mi od 20-25 poskusov uspe 1 ce pa zamenjam na nizje nastavitve pa takoj po autenticating bel zaslon in mi igrico ven vrze in sem ze poskusil onesposobiti antivirus za cas igre in ni pomagalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletno narocilo iz tujineOddelek: Pomoč in nasveti | 1958 (1585) | Outsajder |
» | Windows Mobile 6.5 na Omnia i900Oddelek: Operacijski sistemi | 1121 (1087) | hojnikb |
» | Kako dostopat do modema preko ruterjaOddelek: Strojna oprema | 7698 (7440) | Veron |
» | Noče se mi prijaviti v GMailOddelek: Omrežja in internet | 4290 (4077) | Luc |
» | PCI mode namesto agp 8xOddelek: Pomoč in nasveti | 827 (669) | ali3n |