Forum » Programska oprema » Winrar
Winrar
#AzZey ::
Okej problem je sledeč:
Imam dva diska. Eden je velik 30gb in imam na njem samo windows. Drugi pa 400 in na njega nalagam kar pač potrebujem. In zdaj sem na njega naložil Winrar ( na disk z 400gb). Ko hočem razširiti igro, mi pa gre prostor na disku z operacijskim sistemom. Za tem mi samo še napiše da imam prepoln disk in nemore nadeljevati.
Winrar pa imam shranjen na drugem disku in nima dobene povezave z sistemskim diskom.
Kako bi to rešil?
LP, AzZey
Imam dva diska. Eden je velik 30gb in imam na njem samo windows. Drugi pa 400 in na njega nalagam kar pač potrebujem. In zdaj sem na njega naložil Winrar ( na disk z 400gb). Ko hočem razširiti igro, mi pa gre prostor na disku z operacijskim sistemom. Za tem mi samo še napiše da imam prepoln disk in nemore nadeljevati.
Winrar pa imam shranjen na drugem disku in nima dobene povezave z sistemskim diskom.
Kako bi to rešil?
LP, AzZey
logout ::
V winraru imaš možnost, da izbereš mesto kamor razpakiraš podatke. Izberi drugi, večji disk in bo problem odpravljen.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Enron x86 ::
Možno je, da program podatke (če jih ne odpakiraš, ampak samo "odpreš") prenese v mapo z začasnimi datotekami. V tem primeru moraš tudi to mapo (oz. mape) prenesti na večji disk (s spremembo nastavitev v registru).
lp
lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
bluefish ::
WinRar ima dva načina odpakiranja datotek. Če direktno iz arhiva povlečeš datoteko na želeno lokacijo, potem jo najprej razširi v začasno mapo na sistemskem disku in jo šele nato kopira na želeno destinacijo. Enako tudi v primeru, kot ga je navedel predhodnik. Temu problemu se izogneš, če to delaš preko menija.
#AzZey ::
Ja sem potem mogel pač vse datoteke povleči na disk, da sem lahko naložil. Moram preiskati nastavitve, da porihtam to kam razširit, če sem prav razumel?
Cold1 ::
Zaženi WinRar - meni "Izbire" - "Nastavitve..."
v oknu "nastavitve" zavihek "Poti"
v polje "Mapa za začasne datoteke"
vnesi neko pot na drugem (400 GB) disku,
recimo D:\WinRarTemp
v oknu "nastavitve" zavihek "Poti"
v polje "Mapa za začasne datoteke"
vnesi neko pot na drugem (400 GB) disku,
recimo D:\WinRarTemp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire vs, Sony Ericsson X10Oddelek: Mobilne tehnologije | 683 (647) | #AzZey |
» | Nov PCOddelek: Strojna oprema | 635 (558) | #AzZey |
» | Ali bo "pasalo" skupaj?Oddelek: Strojna oprema | 1132 (1011) | R O N I N |
» | Težava za nalagnjem WindowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1079 (865) | #AzZey |
» | Win XP problemOddelek: Operacijski sistemi | 769 (659) | Nick |