Forum » Programiranje » Eclipse for PHP
Eclipse for PHP
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
shorvat ::
Lep pozdrav,
že lep čas uporabljam program Eclipse za razvoj PHP spletnih aplikacij. Do sedaj sem uporabljam PHPEclips plug-in, danes pa sem naložil PHP Development Tool (PDT) in pogrešam eno zadevo. V PHPEclipsu je bila možnost (v nastavitvah - PHP Parser), da nastavim warning za manjkajoče datoteke, ki jih vstavim z direktivo include. Če sem v starem sistemu hotel "inkludati" datoteko ki ne obstaja, potem se je bila celotna vrstica podčrtana z rumeno barvo (pač warning). V PDT-ju pa tega ni.
Ve kdo, kako to funkcionalnost vključiti preko plug-ina PDT?
Hvala, Sašo
že lep čas uporabljam program Eclipse za razvoj PHP spletnih aplikacij. Do sedaj sem uporabljam PHPEclips plug-in, danes pa sem naložil PHP Development Tool (PDT) in pogrešam eno zadevo. V PHPEclipsu je bila možnost (v nastavitvah - PHP Parser), da nastavim warning za manjkajoče datoteke, ki jih vstavim z direktivo include. Če sem v starem sistemu hotel "inkludati" datoteko ki ne obstaja, potem se je bila celotna vrstica podčrtana z rumeno barvo (pač warning). V PDT-ju pa tega ni.
Ve kdo, kako to funkcionalnost vključiti preko plug-ina PDT?
Hvala, Sašo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mail na strežnikuOddelek: Omrežja in internet | 1814 (1542) | Malajlo |
» | [PHP] NetbeansOddelek: Programiranje | 2426 (1830) | gnomee |
» | Eclipse - katero verzijo/distribucijoOddelek: Programska oprema | 1544 (1396) | KaRkY |
» | Kako oblikovati PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1299 (1002) | nuclear |
» | Problemi s compilanjem v Linux Slackware 9.1Oddelek: Operacijski sistemi | 1951 (1670) | Vesoljc |