Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni internet v tujini
Mobilni internet v tujini
mistique ::
Pozdravljeni,
Malo sem brskal, mogoče premalo, a nisem našel teme, ki bi dovolj konkretno odgovorila na nekaj vprašanj.
Ker bom v tujini kar nekaj časa, me zanima katera varianta bi bila smiselna za dostopanje do interneta v nekoliko manj urbanem okolju (kampi, hribi, obala)?
Razmišljam o nakupu modema (GPRS - UMTS), ki bi omogočal dostop do interneta s pomočjo SIM kartice katerega od ponudnikov mobilnih storitev v državi bivanja. Je to, tehnično in seveda ekonomsko gledano najboljša varianta?
Je možno zadevo izvesti s pomočjo (rezervnega) GPRS/UMTS telefona, ki omogoča usb povezavo s prenosnikom?
Hvala za predloge in komentarje.
Malo sem brskal, mogoče premalo, a nisem našel teme, ki bi dovolj konkretno odgovorila na nekaj vprašanj.
Ker bom v tujini kar nekaj časa, me zanima katera varianta bi bila smiselna za dostopanje do interneta v nekoliko manj urbanem okolju (kampi, hribi, obala)?
Razmišljam o nakupu modema (GPRS - UMTS), ki bi omogočal dostop do interneta s pomočjo SIM kartice katerega od ponudnikov mobilnih storitev v državi bivanja. Je to, tehnično in seveda ekonomsko gledano najboljša varianta?
Je možno zadevo izvesti s pomočjo (rezervnega) GPRS/UMTS telefona, ki omogoča usb povezavo s prenosnikom?
Hvala za predloge in komentarje.
glistovje ::
Orange - internet everywhere. Dobiš vse nasteto. Mislim da je pokrita celotna evropa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glistovje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7in internet povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1204 (1093) | alef |
» | [siMobil] gprs/umts težaveOddelek: Omrežja in internet | 4153 (2898) | tinodj |
» | Hrvaška in NET, potovanje z prenosnikomOddelek: Mobilne tehnologije | 5424 (4197) | steev |
» | Opera miniOddelek: Mobilne tehnologije | 1930 (1627) | mercutio |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3048 (2172) | Pesimist |