Forum » Programiranje » PHP undefined variable (notice)
PHP undefined variable (notice)
l0g1t3ch ::
Torej dobim napako undefined variable: 10 in line ...
na vrstici kjer je napaka pa je sledeca koda: tabela['a']['b'] = 33
Kaj za vraga mu ni jasno ?
na vrstici kjer je napaka pa je sledeca koda: tabela['a']['b'] = 33
Kaj za vraga mu ni jasno ?
Gost ::
Očitno array $tabela['a'] ni definiran. Pred spremenljivko moraš imeti $. Podaj naslednjič več informacij.
if( !isset( $NlocArr[$Nlocation]["status"] ) ){ $NlocArr[$Nlocation]["status"] = $NtmpStatus; }elseif($$NlocArr[$Nlocation]["status"] > $NtmpStatus){ $NlocArr[$Nlocation]["status"] = $NtmpStatus; }
Tole je koda, kjer je napaka.
Wasted ::
if( !isset( $NlocArr[$Nlocation], $NlocArr[$Nlocation]["status"] ) ){ $NlocArr[$Nlocation]["status"] = $NtmpStatus; }elseif($$NlocArr[$Nlocation]["status"] > $NtmpStatus){ $NlocArr[$Nlocation]["status"] = $NtmpStatus; }
When I'm done there will be nothing left of you...
MrBrdo ::
dvomim da je to rešitev... saj se status ne bere temveč piše torej tole ne pomaga kaj dosti
MrBrdo
Wasted ::
dvomim da je to rešitev... saj se status ne bere temveč piše torej tole ne pomaga kaj dosti
Jaz se nebi strinjal, sicer pa poglej malo kaj pomeni ... undefined variable in kako se zadeva obnaša v php.
When I'm done there will be nothing left of you...
Hvala ti Wasted, deluje.
Je pa tudi meni mal blesavo zakaj ta napaka, sm gledav razlago na netu pa ne razumem ravno.
Je pa tudi meni mal blesavo zakaj ta napaka, sm gledav razlago na netu pa ne razumem ravno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vba arrayOddelek: Programiranje | 923 (616) | Vazelin |
» | [C] - Spreminjanje programa s pointerjiOddelek: Programiranje | 1180 (932) | DaMachk |
» | [c#] Vstavljanje vrednosti v tabeloOddelek: Programiranje | 1608 (1430) | Cvenemir |
» | [PHP] Notice: Undefined variableOddelek: Programiranje | 1349 (1213) | t3hn0 |
» | [JavaScript]window.open()Oddelek: Izdelava spletišč | 1831 (1622) | Ziga Dolhar |