» »

Programiranje daljinca - NICE FLO2R

Programiranje daljinca - NICE FLO2R

petrusko ::

Pozdravljeni,...

Ali ima kdo izkušnje s programiranjem daljincev za garažna vrata. Imam sedaj 3 daljince (enega delujočega, dva nova) in bi jih rad sprogramiral ...
Našel sem postopek kako to narediti, vendar ne deluje!

Video z navodili za programiranje:
http://www.remotecontrol-express.com/sw...

NA takšen način kot je opisan zgoraj, smo v bloku že programirali daljince. Ampak tokrat pa ne gre več naprej. Tudi eden izmed sosedov je pred časom preizkusil programiranje po istem postopku, pa mu tudi ni šlo.

Situacija je takšna:
* garažna vrata oz. sistem za odpiranje le teh je izdelan pri EFAFLEX podjetju.
* dostop do opreme (matična plošča s kontrolniki) imam, vendar notri ni nobenega gumba oz. preklopa v "learning mode". Pa tudi ne bi rad

Ali ima kdo kaj več izkušenj s programiranjem daljincev?
Vem da lahko pokličem k podjetju EFAFLEX in naročim serviserja naj mi pride to uredit, ampak cene imajo svin.... drage.

petrusko ::

Kaj res ni nobenega ki bi že kdaj programiral daljince?

Karen ::

A so isti daljinci? Tamali milijon jih je (od različnih frekvenc do rolling kod).
Sem pa mesec nazaj pri sebi kupil dodatnega in ga sprogramiral. Tako preko baze na garažnih vratih, dela tudi tako da kloniraš daljinca z drugega. Samo ne me vprašat kako. Na bazi (pri motorju) mislim da stisneš edini sivi gumb in čakaš ene 5-10s. Potem začne utripat lučka. Nato stisneš za enak čas daljinca in zadeva je sprogramirana ko lučka ostane prižgana na bazi.
Za kloniranje iz daljinca na daljinca sem pa pozabil, ampak je blo še bolj simpl (ni blo treba lestve uporabit - garažna vrata press), sem naredil kar v garaži.
Evo slo navodila:
Na NOVEM daljincu pritisnite tipko in jo držite vsaj 5 sekund. Potem na starem daljincu pritisnite isto tipko 3x - vmes naj bodo cca sekundo dolgi presledki. Nato pritisnite tipko na novem daljincu in zadev bi naj funkcionirala.
Drugače pa poguglaj (išči "nice flor-s how to clone remote"), ali poglej:
http://pda.alter.si/tabla/showflat.php?...
http://www.niceforyou.com/

Karen ::

Evo našel še navodila:
Moraš biti največ 10m od vrat. Rabiš stari daljinec ki že deluje na vrata, ker se vpiše v sprejemnik.
1. drži levi gumb novega daljinca za 10 sekund
2. spusti
3. 3x po 1 sekundo pritisni levi gumb starega daljinca
4. spusti
5. 1x po 1 sekundo pritisni novi daljinec
6. počakaj 5 sekund.

Če rabiš kodiranje daljinca na sprejemnik SMXI, če nimaš starega daljinca, pa pod privat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hormann vrata - daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
109743 (450) c3p0
»

Kompatibilni daljinec za garazna vrata

Oddelek: Loža
3713510 (1376) c3p0
»