Forum » Omrežja in internet » Nakup RP-TNC in N konektorja?
Nakup RP-TNC in N konektorja?
barakus ::
Pozdravljeni, imam dve vprašanji.
1. Zanima me kakšen konektor potrebujem, da bo pasal na linksys wrt54gl namesto ene od anten, zguglal sem, da gre za RP-TNC, zanima me pa ali rabim male al female.
2. Zanima me kje v Ljubljani lahko (čim ceneje po možnosti) kupim N male konektor in zgoraj omenjen RP-TNC konektor. Zanima me tudi ali je tip (debelina) kabla važna pri nabavi konektorja ali paše na vse kable?
Lep pozdrav vsem!
1. Zanima me kakšen konektor potrebujem, da bo pasal na linksys wrt54gl namesto ene od anten, zguglal sem, da gre za RP-TNC, zanima me pa ali rabim male al female.
2. Zanima me kje v Ljubljani lahko (čim ceneje po možnosti) kupim N male konektor in zgoraj omenjen RP-TNC konektor. Zanima me tudi ali je tip (debelina) kabla važna pri nabavi konektorja ali paše na vse kable?
Lep pozdrav vsem!
it's_me ::
Tukaj je možen prevzem v Novem mestu.
Če bi plačal po predračunu je poštnina 2EUR
Za wrt54gl pa potrebuješ pa RP-TNC plug konektor
Če bi plačal po predračunu je poštnina 2EUR
Za wrt54gl pa potrebuješ pa RP-TNC plug konektor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: it's_me ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RP-SMA podaljšek, kje dobiti?Oddelek: Strojna oprema | 1703 (1276) | stb |
» | Zamenjava antene na Wireless PCI karticiOddelek: Omrežja in internet | 787 (607) | emmentaler |
» | Kitajske antene 10dbi+Oddelek: Omrežja in internet | 6668 (5690) | krop |
» | Linksys WRT54GL dve anteni in kombinacije z njima.Oddelek: Omrežja in internet | 1962 (1823) | ELEKTROLJUB |
» | WLAN 400m vidne razdalje, katero anteno?Oddelek: Kaj kupiti | 2359 (2035) | Pyr0Beast |