» »

Predlagaj dober LCD

Predlagaj dober LCD

Srachko ::

Ker rabim malo več prostora na svoji mizici sem se odločil iskati LCD monitor, ki bi se mogoče lahko kosal z mojo trenutno mašinerijo na mizi - Sony CPD G500 - 21" crt monitor s Trinitron katodo. Slika je res odlična in je najraj nebi zamenjal, ampak rabim prostor.
Torej, iščem LCD monitor, ki bi bil kos trenutnemu monitorju kar se tiče velikosti slike, resolucije, osveževanja, in seveda kvaliteti slike. Na zaslonu se največ vrtijo filmi, drugače pa tu in tam igram kakšno igrco ali pa se ukvarjam z brskanjem po spletu. Pri prijateljih sem že opazoval par LCD-jev, vendar pri gledanju filmov nisem bil zadovoljen z sliko (sploh kar se vidnega kota tiče).
I can see clearly now, the brain has gone...

svetetko ::

32 col LCD TV?

ST-777 ::

Priporočam Samsung F2380 23" LCD monitor, vidni kot: 178 stopinj, kvalitetna PVA matrika, cena 297 EUR.

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ST-777 ()

ss1234 ::

Srachko je izjavil:

Ker rabim malo več prostora na svoji mizici sem se odločil iskati LCD monitor, ki bi se mogoče lahko kosal z mojo trenutno mašinerijo na mizi - Sony CPD G500 - 21" crt monitor s Trinitron katodo. Slika je res odlična in je najraj nebi zamenjal, ampak rabim prostor.
Torej, iščem LCD monitor, ki bi bil kos trenutnemu monitorju kar se tiče velikosti slike, resolucije, osveževanja, in seveda kvaliteti slike. Na zaslonu se največ vrtijo filmi, drugače pa tu in tam igram kakšno igrco ali pa se ukvarjam z brskanjem po spletu. Pri prijateljih sem že opazoval par LCD-jev, vendar pri gledanju filmov nisem bil zadovoljen z sliko (sploh kar se vidnega kota tiče).

Jaz bi na tvojem mestu uzel http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri monitor kupiti za delo s tekstom???

Oddelek: Kaj kupiti
332536 (1672) T-Majo
»

monitorji z IPS matriko

1610608 (9738) ST-777
»

Nakup monitorja

151899 (1449) Yossarian
»

Monitor prijazen očem

4010840 (10011) bluefish
»

Kupiti monitor ali ostatih pri dveh slabših?

274316 (3783) matonson

Več podobnih tem