Forum » Operacijski sistemi » Težave z zagonom Windowsow!!
Težave z zagonom Windowsow!!
cvetkob ::
Hotel sem, da bi bil računalnik hitrejši, za mikanje v Traktorju. Zato sem vse naredil kot je na tej strani navedeno - tej problem je v tem, da se mi sedaj vedno zažene traktor, ne vidim niti start vrstice, vseeno je če grem v safe mode, ali kjer koli grem. Prosim za res hitro pomoč! Hvala.
LP
LP
Sedaj mi je uspelo, zagnati na novo računalnik, ampak, ni bilo ničesa zato sem šel alt+ctrl+del v TM in napisal pod new task explorel, pa me zanima kje v registru ga naj vpišem, da bi se mi sam zagnal?
LP
LP
zee ::
Vpisi to: Nauciti_se_moram_slovensko.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Daj daj. kaj ne razumeš. Je tak lažje.
Zagnal računalnik. Imam windowse XP. Ko se mi windowsi zaženejo, se mi pojavi samo namizje. stisnem skupaj tipke alt ctrl del in se mi odpere task manager. Grempod file new task in vpišem notri : explorer. Tedaj se mi pojavi namizje. Zanima me, kje in kako v register (mogoče tudi kam drugam), popraviti- odstraniti- napisati, da bi se mi Explorer avtomatsko zagnal.
Boljše?
LP
Zagnal računalnik. Imam windowse XP. Ko se mi windowsi zaženejo, se mi pojavi samo namizje. stisnem skupaj tipke alt ctrl del in se mi odpere task manager. Grempod file new task in vpišem notri : explorer. Tedaj se mi pojavi namizje. Zanima me, kje in kako v register (mogoče tudi kam drugam), popraviti- odstraniti- napisati, da bi se mi Explorer avtomatsko zagnal.
Boljše?
LP
zee ::
Hvala, bistveno. Poglej tole. Upam, da kaj pomaga.
Ce imas tezave s programom, je mogoce vzrok v majhni kolicini pomnilnika.
Ce imas tezave s programom, je mogoce vzrok v majhni kolicini pomnilnika.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nimam ikon XPOddelek: Pomoč in nasveti | 993 (837) | abl |
» | explorer.exe proces- nastavitveOddelek: Operacijski sistemi | 1497 (1347) | veteran |
» | Obremenitev procesorja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1143) | zbogi |
» | reset v linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1227 (1098) | CCfly |
» | virus!! prosim hitro pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (994) | neki123 |