Forum » Mobilne tehnologije » Qwerty...
Qwerty...
wiseman ::
Mi lahko prosim priporočite telefon s qwerty tipkovnico, Wi-fi,...
Cena tam nekje do 200 eur na orto u nulo ali prosti prodaji. Aparat potrebujem za komunikacijo sms, mail, surfanje po netu, ipd. (Nokia mi nekako ne diši preveč, gledal sem Samsung OmniaPro B7330, BB,...) Se splača čakati na SE Aspen, cena bo verjetno tudi zajetna...
Hvala za pomoč
Cena tam nekje do 200 eur na orto u nulo ali prosti prodaji. Aparat potrebujem za komunikacijo sms, mail, surfanje po netu, ipd. (Nokia mi nekako ne diši preveč, gledal sem Samsung OmniaPro B7330, BB,...) Se splača čakati na SE Aspen, cena bo verjetno tudi zajetna...
Hvala za pomoč
Thunder wave ::
Po moje se ti splača počakat na Xperio X10 mini pro z slide out qwerty tipkovnico. Je majhna ampak ima vse kar imajo veliki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 515Oddelek: Mobilne tehnologije | 1485 (1341) | amacar |
» | HTC predstavil nova telefonaOddelek: Novice / Windows Mobile | 5958 (4549) | roli |
» | Poceni GSM s QWERTY tipkovnico?Oddelek: Kaj kupiti | 4043 (2506) | anonynino |
» | kateri mobitel s qwerty tipkovnico?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3473 (3280) | Lonsarg |
» | [smartphone] alternativa Nokia E72?Oddelek: Mobilne tehnologije | 986 (949) | blaz87 |