Forum » Pomoč in nasveti » dd wtr na asus rt n16 povezava
dd wtr na asus rt n16 povezava
multiscan_1 ::
Na zgoraj omenjeno router sem naložil dd wrt fw.
Lepo ni kaj.
V mreži imam od 5-8 računalnikov, router sam dodeljuje IPje.
Ko na 1. računalniku, kjer pregledujem pošto pogledam outlook stisnem pošlji prejmi mi včasih javi napako(ni povezave). Ko to naredim drugič (se verjetno povezava vzpostavi)pošto prejmem brez težav.
Na drugi mašini sem opazil, da ne pridem do interneta. NI POVEZAVE?!?!
Tudi do uporabniškega menija mi ne uspe priti.
Sklepam, da po določenem času "neuporabe" router opusti vzdrževanje povezave z računalnikom. Ampak, če je računalnik prižgan komunicira za routerjem, pa če sem na netu ali ne. To drži?
Nastavitve imam default, mi kje fali kaka kljukica?
Lepo ni kaj.
V mreži imam od 5-8 računalnikov, router sam dodeljuje IPje.
Ko na 1. računalniku, kjer pregledujem pošto pogledam outlook stisnem pošlji prejmi mi včasih javi napako(ni povezave). Ko to naredim drugič (se verjetno povezava vzpostavi)pošto prejmem brez težav.
Na drugi mašini sem opazil, da ne pridem do interneta. NI POVEZAVE?!?!
Tudi do uporabniškega menija mi ne uspe priti.
Sklepam, da po določenem času "neuporabe" router opusti vzdrževanje povezave z računalnikom. Ampak, če je računalnik prižgan komunicira za routerjem, pa če sem na netu ali ne. To drži?
Nastavitve imam default, mi kje fali kaka kljukica?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ario in linksysOddelek: Omrežja in internet | 1973 (442) | markasaso12 |
» | SmartTV ... vzpostavitev interneta ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 3104 (2554) | karioka32 |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1682) | AAndr0 |
» | Pomoč za priklop ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 2964 (2564) | pibomarco |
» | prosim pomoč pri internetni povezaviOddelek: Omrežja in internet | 892 (782) | mihajlo carr |