Forum » Programska oprema » Syslog server za Windows
Syslog server za Windows
psychoshorty ::
Lp,
na svojem serverju (Win 2008 R2 Server) bi si rad usposobil en syslog server. Pozna kdo kaksno freeware varianto, katera je zadovoljiva za potrebe domacega uporabnika (zgolj logiranje ). Ne rabim nekih fancy featurjev. Hvala!
na svojem serverju (Win 2008 R2 Server) bi si rad usposobil en syslog server. Pozna kdo kaksno freeware varianto, katera je zadovoljiva za potrebe domacega uporabnika (zgolj logiranje ). Ne rabim nekih fancy featurjev. Hvala!
srus ::
psychoshorty je izjavil:
BW, rabim za par naprav v omrezju... ;)
Ravno tako Event Viewer. Sicer ni freeware ampak, če že imaš windowse bo inkrementalni strošek enak 0.
noraguta ::
kiwi je v freeware različici precej omejen. tako , da sem pred leti investiral v nakup licence.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
ender ::
Cygwin + syslog-ng?
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
gokky ::
Če rabiš samo beležiti (in nekaj malega filtriranja) je tudi free kiwi syslog daemon dovolj (moji otroci se ga bojijo kot hudič križa press).
psychoshorty ::
Najlepsa hvala. Bom potem preizkusil kiwija. Saj pravim, ne potrebujem nic posebnega, le loge iz mojega wrt54gl -a bi rad prenasal na syslog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prisluškovalna orodja v podatkovnih kablihOddelek: Novice / Varnost | 7869 (5930) | feryz |
» | Application monitoringOddelek: Programska oprema | 1968 (1588) | kunigunda |
» | Remote Contol Over Mail -RCMOddelek: Informacijska varnost | 10861 (8463) | SeMiNeSanja |
» | DHCP isti IP za wifi kot za kabelOddelek: Omrežja in internet | 2879 (2350) | Invictus |
» | Ruter z 4x1Gbps LAN porti in VPN podporo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8240 (6996) | levaky |