» »

Abit MediaXP in podobne zadeve

Abit MediaXP in podobne zadeve

Xplicit ::

Sm se nov tle, pa pr unmu clanku nism najdu komentarjev, oz. sploh nevem ce se jih da dodat, tko da bom kr tlele uprasu.

Ce slucajno kdo va sa se da se ksne podobne zadevce dobit, tko da bodo delale na vsaki maticni plosci, ker tenutno mam plato za AMD TB1GHz, sam nameravam u kratkem nabavt P4, pa me zanima, ce obstaja ksna podobna zadeva - sej u bistvu bi rabu sam ene dva USB (po moznosti 2.0) in pa Fire Wire, zelo bi pa bil zadovoln ce bi mel se CompactFlash rezo.

Eol ::

Ti, kolk jaz razumem, maš na tem MediaXP ravno te priključke, ki jih ti rabiš. Ta MediaXP pa lahko priklopiš na ABITovo matično ploščo; ali za AMD - Abit AT7MAX, ali pa za Intel Pentium 4 - Abit IT7 MAX.
Vendar pazi, nobena od teh dveh plošč nima vač starih "legacy"(upam da sem prau napisal) priključkov, kot so PS/2, COM port ali tiskalniška vrata. Imata tudi samo 3PCI vodili. Kolikor vem, je Abit že izdal novi verziji - MAX2, vendar jih še nisem zasledil pri nas (MAX2 ima PS/2 in 5 PCI portov, vsaj tako se mi zdi). Za podrobnejše informacije pa pojdi na ABITovo stran

Upam da sem ti kaj pomagal.

Xplicit ::

Ne jest iscem kej podobnga MediaXp-ju, zato ker ne bo delval na moji plosci, pa ce kdo ve za ksno podobno zadevo?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero plato kt 400 kupit?

Oddelek: Kaj kupiti
171318 (903) nodes
»

Plata

Oddelek: Kaj kupiti
6866 (734) smilyxx
»

ASUS7V333 vs ABITKX7

Oddelek: Kaj kupiti
11927 (753) Leo

Več podobnih tem