Forum » Programska oprema » Nalaganje fotografij v Google Earth
Nalaganje fotografij v Google Earth
Valuk1 ::
Alo!
Zanima me, če kdo nalaga fotke v Google Earth.
S tem mislim na tiste male modre kvadratke, na katere klikneš in se ti odpre fotografija, ki je naložena na portalu Panoramio.
Sem član na tem portalu, nekaj fotk sem tudi naložil, ampak jih ne znam vstavit v GE na takšen način, da bi jih videli tudi drugi uporabniki.
Helpa, oz. navodil ne najdemm nikjer.
TNX!
Zanima me, če kdo nalaga fotke v Google Earth.
S tem mislim na tiste male modre kvadratke, na katere klikneš in se ti odpre fotografija, ki je naložena na portalu Panoramio.
Sem član na tem portalu, nekaj fotk sem tudi naložil, ampak jih ne znam vstavit v GE na takšen način, da bi jih videli tudi drugi uporabniki.
Helpa, oz. navodil ne najdemm nikjer.
TNX!
servo ::
ko ti naložiš fotke na panoramio jih tam pregledajo in potem tiste, katerim si ti določil lokacijo vključijo v google earth. Seveda ne vključijo vseh - počekiraj pogoje, ki so napisani na panoramio.com.
Pa še to - od tvoje objave slike na paniramio preteče dober mesec (lahko tudi dva), preden jih potem lahko vidiš v GE.
Pa še to - od tvoje objave slike na paniramio preteče dober mesec (lahko tudi dva), preden jih potem lahko vidiš v GE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napačni/zastareli podatki pri iskanju v google-uOddelek: Omrežja in internet | 1038 (747) | ToniT |
» | Google Earth - LinuxOddelek: Programska oprema | 1744 (1427) | Icematxyz |
» | Tujina (net) nagaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14924 (11847) | subby |
» | Otok - stran od turizmaOddelek: Loža | 5245 (4877) | bosmla |
» | Geotagging - Kako, problemi....Oddelek: Zvok in slika | 1284 (1099) | Jst |