» »

Odprla se je pred par dnevi nova spletna stran za shranjevanje slik slo-img.info

Odprla se je pred par dnevi nova spletna stran za shranjevanje slik slo-img.info

1
2
»

techfreak :) ::

Načeloma velja, da ni pametno v kodi delat nekaj kar lahko narediš že z SQLom, tako da ne verjamem da bi blo hitreje kar vse pobrat iz baze, pa potem "na roko" pregledovat rezultate... Čeprav priznam da nisem nikol testiral/primerjal tega.

Seveda ni pametno, ker je počasno.

Počasi bi se lahko vrnili na temo in povedali kaj je na slo-img.info potrebno popraviti (poleg domene).

bluefish ::

Večino glavnega je že bilo omenjeno, pa avtor ni pokazal preveč zanimanja za spremembe (izvzemimo nekaj minornih popravkov, ki na vse skupaj vplivajo bore malo). Tako je tema po vsej verjetnosti ustvarjena z namenom oglaševanja in ne sprejemanja mnenj.

Nuke_H2 ::

Lahko bi malo lepše napisal pogoje uporabe (slovnično, oblikovno itd.).
Pol strani je zelene ostalo pa je belo... Klik

jest10 ::

Ha ha. Na mojemblinku so mi ukinili račun, ker sem dal link na to temo, kjer se kritizira to stran:p

Bananovec ::

MrBrdo je izjavil:

Jaz sem tudi začel z enim projektom, ki se mi zdi da bi lahko bil kar uspešen... Me zanima vaše mnenje, tole je sicer res še v beta fazi ker moram še nekaj popravit...

Me pa zanima če mogoče kdo pozna kakšno dobro funkcijo za PHP ki najde nekaj na internetu? Aja pa če ve kdo kako bi tisti gumb search images pomanjšal?
Hvala za pomoč!

Izogibaj se tem trem črkam: S , L, O!
Še posebej če so napisane v takem vrstnem redu, kot sem jih jaz napisal. SI je dosti lepše. Da ne omenim 700tke. Slo mi avtomatsko pomeni Slovaška. Pomišljaj mi je tudi postal anti-patičen, ker sem naveličan dolgih in bednih naslovov.
Drugače pa izgleda za mene, kot navadnega srferja, čisto vredu.

@Slo-Img.info
Sponzor ni glih najbolje prikazan. Totalno ubije stran.
Pred ki, ko, ker, da, če vejica skače.

BTW: Kaj se je zgodilo oz. se bo s Shrani.si?

KoMar- ::

9000: Debata o Shrani.si poteka tu: shrani.si
1
2
»