Forum » Sedem umetnosti » Film: Legion, priporočam za vse strastne igralce Left4Dead
Film: Legion, priporočam za vse strastne igralce Left4Dead
BALAST ::
Je blizu perfekcije obujanja zombijev in sem se kar vživel. Sicer je zelo zmeden, ampak človek ne more nič kaj pričakoval ob začetku druge apokalipse.
Še IMDB, RottenTomatoes.
Še IMDB, RottenTomatoes.
Gregor P ::
Legion govori o zombijih? Čisto presenečen. Še nisem gledal drugače.
Je pa še en manj znan "novejši" film na temo angelov ipd. Gabriel, tudi še nisem gledal. Morda ga gledaš ti pa poveš, če se splača
Sem pa gledal The Prophecy oz. God's Army in se mi je zdel v redu film na to temo.
Je pa še en manj znan "novejši" film na temo angelov ipd. Gabriel, tudi še nisem gledal. Morda ga gledaš ti pa poveš, če se splača
Sem pa gledal The Prophecy oz. God's Army in se mi je zdel v redu film na to temo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Sedem umetnosti | 343856 (23843) | oo7 |
» | Zombie movies (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21474 (7460) | Outcast |
» | Contagion like filmi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6477 (4889) | Kurzweil |
» | Najboljši filmi leta 2015Oddelek: Sedem umetnosti | 4813 (3849) | garamond |
» | Grozljivke in znanstvene fantastike?!Oddelek: Sedem umetnosti | 3138 (2481) | BigWhale |