Forum » Kaj kupiti » beep gumb
beep gumb
Mare3 ::
zanima me
e morda kdo ve kje bi se dalo kupiti tak gump kot je na slovenija ima talent da bi trobilo zelo glasno. e kdo ve za kaj podobnega naj predlaga prosim. Lp
e morda kdo ve kje bi se dalo kupiti tak gump kot je na slovenija ima talent da bi trobilo zelo glasno. e kdo ve za kaj podobnega naj predlaga prosim. Lp
Mipe ::
Mene pa zanima, kje bi se dalo nabaviti napravo, ki bi onemogočila vse take gumbe v radiju enega kilometra.
Mare3 ::
Sej ne sprašujem zato ker bi mi bila ta šov všeč ampak ga sovražim na veliko, samo profesorica v šoli bi rada imela tak gumb da ko bi narobe odgovoril bi s tem trobila tako je rekla :D pa me samo zanima drugače pa bi si želel da ta talent takoj prekinejoker je bedarija totalna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sporočanje radio signala na računalnikOddelek: Strojna oprema | 1267 (753) | poweroff |
» | Heise našel sistem Všeč mi je, ki ne posreduje podatkov FacebookuOddelek: Novice / Zasebnost | 9511 (7266) | haiku |
» | word makroOddelek: Programska oprema | 1105 (969) | gumby |
» | [nakup] gumb za vžig računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1229 (957) | PrimozR |
» | gumbi v dreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1022 (944) | terorist pizza |