Forum » Strojna oprema » Se ena 4890 ?
Se ena 4890 ?
Ales47 ::
Rabim vase mnenje, kaj naj naredim trenutno, nameravam namrec oz nor sem se na eno grafo da bi mel potem Sapphire 4890 1GB Vapor-X v CF. Zdaj se pa sprasujem, ali naj kupim kakso 5850 1GB/ 4890 1GB Vapor X ali pa naj pocakam se na kakse boljse DX11 graficne... Drugac pa se 4890 1GB dobro drzi z novimi igrami tako da se ne morem pritozevat =)
Sicer bi se pa moral plato menjat, ker trenutno moja ne podpira CF-ja :S =/ Kaj mislite, bo CF v prihodnosti obvezna stvar za High End Gaming ?
Moj PC:
-Asus M4A78 Pro
-AMD Phenom X4 940 BE 3GhZ
-TeamGroup 4GB 1066MHZ
-LC Power Prophecy 2.2 750W
-Vapor X 4890 1GB
-640GB WD
Sicer bi se pa moral plato menjat, ker trenutno moja ne podpira CF-ja :S =/ Kaj mislite, bo CF v prihodnosti obvezna stvar za High End Gaming ?
Moj PC:
-Asus M4A78 Pro
-AMD Phenom X4 940 BE 3GhZ
-TeamGroup 4GB 1066MHZ
-LC Power Prophecy 2.2 750W
-Vapor X 4890 1GB
-640GB WD
jest10 ::
Ok, zakaj za vraga menjati/dokupovati, če:
4890 1GB dobro drzi z novimi igrami tako da se ne morem pritozevat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
g. Oden ::
BALAST ::
4890 je res odlična kartica, kar koli boš kupoval v smeri grafične, bo denar vržen stran.
Če imaš slučajno preveč denarja na razpolago in resnično hočeš nadgradit računalnik potem je najboljši nakup SSD disk. 80Gb in naprej se že dobijo za cca 210EUR. To bo prineslo najmanj odstopanj na FPS med igranjem.
Če imaš slučajno preveč denarja na razpolago in resnično hočeš nadgradit računalnik potem je najboljši nakup SSD disk. 80Gb in naprej se že dobijo za cca 210EUR. To bo prineslo najmanj odstopanj na FPS med igranjem.
Dr_M ::
Cisto tako mimogrede, kam bi ti utaknil se eno 4890??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Lonsarg ::
Zdaj menjat plato se niti slučajno ne splača. Splača se pri nakupu računalnika dodati tistih par 10EUR, da dobiš računalnik, ki prenese CF, da kasneje dokupiš. To se splača, ker potem ni treba stare stran metati, oziroma jo poceni prodajati.
Jaz bom vztrajal z AMD 64 X2, ter 8800GT dokler ne pride Playstation4/Xboxwhatever. potem pa v nakup DX15 grafične, ker bo to čez 5-10 let :D
Jaz bom vztrajal z AMD 64 X2, ter 8800GT dokler ne pride Playstation4/Xboxwhatever. potem pa v nakup DX15 grafične, ker bo to čez 5-10 let :D
Ales47 ::
Saj sem res nameraval plato z CF ampak kaj ce sem 1 mesec cakal na PC pri AGT-ju in po 1 mescu, klicem dol in menijo da te plati nimajo in da bi mi dali toto od asusa...pol mi itq vseeno ze blo, naj sam kista domov pride da bom igral :D
V novo plato ce bi jo kupil ? :>
Cisto tako mimogrede, kam bi ti utaknil se eno 4890??
V novo plato ce bi jo kupil ? :>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales47 ()
Dr_M ::
Brez veze..
The reason why most of society hates conservatives and
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon HD 6950 2GBOddelek: Kaj kupiti | 1124 (870) | Ales47 |
» | Ali se naslednja zamenjava graf splača ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1827 (1755) | ZuPk0 |
» | kateri procesor? i3 ali i5 ali i7Oddelek: Kaj kupiti | 5820 (5602) | kitara8 |
» | nov komp - do 850€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5070 (3908) | R O N I N |
» | Rabim en hiter odziv glede nakupa GPUjaOddelek: Kaj kupiti | 2380 (1638) | M-XXXX |