Forum » Loža » Koliko časa prebijete dnevno na Slo-Techu?
Koliko časa prebijete dnevno na Slo-Techu?

dr.J ::
Da ponovim vprašanje iz naslova: koliko časa na dan AKTIVNO preživite na Slo-Techu? 
- spremenil: dr.J ()

McHusch ::
tocno tak, da se prebijes cez cel forum ti vzame dve urce takoj,
ne bit tko pridni pa tak velik pisat 

ne bit tko pridni pa tak velik pisat

ali3n ::
jest mam občutek, da sem zmeraj več na Slo-techu - je toooolk za prebrat  - kot je rekel McHusch: ne bit tko pridni pa tak velik pisat
 - kot je rekel McHusch: ne bit tko pridni pa tak velik pisat 
 - kot je rekel McHusch: ne bit tko pridni pa tak velik pisat
 - kot je rekel McHusch: ne bit tko pridni pa tak velik pisat - "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Paramedic ::
Doma ene 1-2 uri na dan, ko sm pa na temle skor 4MB linku, pa včasih tut po 5 ur  , ker pač mam cajta za čez okno metat
, ker pač mam cajta za čez okno metat  .
. 
 , ker pač mam cajta za čez okno metat
, ker pač mam cajta za čez okno metat  .
. End transmission.

Sergio ::
ko sem na sihtu, prezivim vseh 8 ur gor. aktivnost je pa odvisna od stevila klicev.

drugac pa - ko sem na netu, sem na slo-techu. druge strani kar malo zanemarjam.
drugac pa - ko sem na netu, sem na slo-techu. druge strani kar malo zanemarjam.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Sergio ::
siol helpdesk  

Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.

Tomi ::
Ponavadi uro do dveh, če sem doma (dial-up, pač), preostalih 10 mesecev pa ponavadi še malo več. Stalna linija je pač za razvajanje (ja, to plačujete davkoplačevalci..) 
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()

IceIceBaby ::
Če bi se učil toliko časa kot ga preživim na Slo-techu bi verjetno imel kar zavidljivo povprečje :) Moj comp dela od 8h zjutraj naprej in praktično skoz mam gor eno IE okno z Slo-tech forumom. 

alien-w ::
Veliko, ne moram pa reči da preveč. Tam 2 - 3 ure, seveda odvisno od dneva. Včasih po 3-5 ur, včasih le 20 minut. Če pa štejemo še testiranje pa pisanje člankov pa to pa še več. 

MadMax ::
Uro do dve.
Najvec, kar pomnim, pa mislim, da je bilo ene 5 ur? 

Vcasih pa ni cajta in me ni po 2 dni...

Najvec, kar pomnim, pa mislim, da je bilo ene 5 ur?

Vcasih pa ni cajta in me ni po 2 dni...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

dr.J ::
Nekateri res napišejo toliko postov, da me je prav to pripravilo do tega vprašanja. 5 min forever  Saj je toliko pametnejših stvari. Recimo da bi se eno uro na dan učil nek tuji jezik.
 Saj je toliko pametnejših stvari. Recimo da bi se eno uro na dan učil nek tuji jezik.  
 Saj je toliko pametnejših stvari. Recimo da bi se eno uro na dan učil nek tuji jezik.
msmiha ::
okoli 30min včasih tudi do 1 ure. 
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih  prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

StDo ::
Hm eno uro do dve.
Ma je dosti uporabnih stvari:nasveti, oglasi, novice, ...

Ma zanimivo bi bilo izvest anketo kaj največ uporabniki uporabljajo na slo-tech -u. (forum, oglase, ...)

Kar tako naprej!! 

Ma je dosti uporabnih stvari:nasveti, oglasi, novice, ...

Ma zanimivo bi bilo izvest anketo kaj največ uporabniki uporabljajo na slo-tech -u. (forum, oglase, ...)
Kar tako naprej!!

root987 ::
ka pa vem. vsakic ko se gr prklopim na net mam 
kake 5 minut. Ce se torej priklopim ene 5x-10x na dan si pa zracunite. Saj ste pametni.
kake 5 minut. Ce se torej priklopim ene 5x-10x na dan si pa zracunite. Saj ste pametni.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell

nojus ::
1-2 urci/dan. Vcasih 0, ce je pa slab vreme pa mal vec. V sluzbi pa redkokdaj sploh pogledam, ceprav imam pa imam comp connectan non-stop. (prevec drzga dela )
 ) 
 )
 ) 
reXor ::
Jst sm pa ponavad po urco sam zdej sm se mal u roke uzel pa sm par minutk na dan...tok da novice preberem pa na form odpisem! 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vožnja v službo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18629 (14042) | Alien123 | 
| » | Ali ste preveč časa na internetu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9225 (7489) | Kamran | 
| » | Kaksen je v vasi firmi praksa pri kratkih pavzahOddelek: Loža | 6680 (5104) | Dr_M | 
| » | koliko casa preživite ob igranju računalniških iger in kakšnih?Oddelek: Igre | 2540 (1660) | Fajrwol | 
| » | Čas za računalnikomOddelek: Loža | 1474 (1180) | whatson |