Forum » Loža » Koliko časa prebijete dnevno na Slo-Techu?
Koliko časa prebijete dnevno na Slo-Techu?
dr.J ::
Da ponovim vprašanje iz naslova: koliko časa na dan AKTIVNO preživite na Slo-Techu?
- spremenil: dr.J ()
McHusch ::
tocno tak, da se prebijes cez cel forum ti vzame dve urce takoj,
ne bit tko pridni pa tak velik pisat
ne bit tko pridni pa tak velik pisat
ali3n ::
jest mam občutek, da sem zmeraj več na Slo-techu - je toooolk za prebrat - kot je rekel McHusch: ne bit tko pridni pa tak velik pisat
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Paramedic ::
Doma ene 1-2 uri na dan, ko sm pa na temle skor 4MB linku, pa včasih tut po 5 ur , ker pač mam cajta za čez okno metat .
End transmission.
Sergio ::
ko sem na sihtu, prezivim vseh 8 ur gor. aktivnost je pa odvisna od stevila klicev.
drugac pa - ko sem na netu, sem na slo-techu. druge strani kar malo zanemarjam.
drugac pa - ko sem na netu, sem na slo-techu. druge strani kar malo zanemarjam.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio ::
siol helpdesk
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Ponavadi uro do dveh, če sem doma (dial-up, pač), preostalih 10 mesecev pa ponavadi še malo več. Stalna linija je pač za razvajanje (ja, to plačujete davkoplačevalci..)
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
IceIceBaby ::
Če bi se učil toliko časa kot ga preživim na Slo-techu bi verjetno imel kar zavidljivo povprečje :) Moj comp dela od 8h zjutraj naprej in praktično skoz mam gor eno IE okno z Slo-tech forumom.
alien-w ::
Veliko, ne moram pa reči da preveč. Tam 2 - 3 ure, seveda odvisno od dneva. Včasih po 3-5 ur, včasih le 20 minut. Če pa štejemo še testiranje pa pisanje člankov pa to pa še več.
MadMax ::
Uro do dve.
Najvec, kar pomnim, pa mislim, da je bilo ene 5 ur?
Vcasih pa ni cajta in me ni po 2 dni...
Najvec, kar pomnim, pa mislim, da je bilo ene 5 ur?
Vcasih pa ni cajta in me ni po 2 dni...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
dr.J ::
Nekateri res napišejo toliko postov, da me je prav to pripravilo do tega vprašanja. 5 min forever Saj je toliko pametnejših stvari. Recimo da bi se eno uro na dan učil nek tuji jezik.
msmiha ::
okoli 30min včasih tudi do 1 ure.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
StDo ::
Hm eno uro do dve.
Ma je dosti uporabnih stvari:nasveti, oglasi, novice, ...
Ma zanimivo bi bilo izvest anketo kaj največ uporabniki uporabljajo na slo-tech -u. (forum, oglase, ...)
Kar tako naprej!!
Ma je dosti uporabnih stvari:nasveti, oglasi, novice, ...
Ma zanimivo bi bilo izvest anketo kaj največ uporabniki uporabljajo na slo-tech -u. (forum, oglase, ...)
Kar tako naprej!!
root987 ::
ka pa vem. vsakic ko se gr prklopim na net mam
kake 5 minut. Ce se torej priklopim ene 5x-10x na dan si pa zracunite. Saj ste pametni.
kake 5 minut. Ce se torej priklopim ene 5x-10x na dan si pa zracunite. Saj ste pametni.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
nojus ::
1-2 urci/dan. Vcasih 0, ce je pa slab vreme pa mal vec. V sluzbi pa redkokdaj sploh pogledam, ceprav imam pa imam comp connectan non-stop. (prevec drzga dela )
reXor ::
Jst sm pa ponavad po urco sam zdej sm se mal u roke uzel pa sm par minutk na dan...tok da novice preberem pa na form odpisem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja v službo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16767 (12180) | Alien123 |
» | Ali ste preveč časa na internetu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8140 (6404) | Kamran |
» | Kaksen je v vasi firmi praksa pri kratkih pavzahOddelek: Loža | 6183 (4607) | Dr_M |
» | koliko casa preživite ob igranju računalniških iger in kakšnih?Oddelek: Igre | 2417 (1537) | Fajrwol |
» | Čas za računalnikomOddelek: Loža | 1373 (1079) | whatson |