Forum » Programiranje » C# Threading
C# Threading
cikopero ::
Pozdravljeni,
sem še novinec na C# in se malo lovim okoli komunikacije med thread-i.
Pišem aplikacijo TCP/IP server client. Server komunicira z napravo, kjer pobiram podatke, ki jih nato pošljem do Clientov, kjer jih prikažem.
Server za vsak sprejeto povezavo s strani clienta ustvari samostojen thread.
Sedaj imam pa težavo, kako prenesti podatke iz main threada, ki komunicira z napravo, do ostalih "sub" thread-ov (ustvarjeni v main threadu), ki komunicirajo s Clienti. Komunikacijo v smeri Sub thread proti main thread sem osvojil, obratno pa ne.
Ali mi lahko kdo posreduje kak primer, oziroma ideje kako se to izvede?
Do sedaj še nisem našel koristnega primera na internetu.
Hvala za odgovore!
Lep pozdrav,
Peter
sem še novinec na C# in se malo lovim okoli komunikacije med thread-i.
Pišem aplikacijo TCP/IP server client. Server komunicira z napravo, kjer pobiram podatke, ki jih nato pošljem do Clientov, kjer jih prikažem.
Server za vsak sprejeto povezavo s strani clienta ustvari samostojen thread.
Sedaj imam pa težavo, kako prenesti podatke iz main threada, ki komunicira z napravo, do ostalih "sub" thread-ov (ustvarjeni v main threadu), ki komunicirajo s Clienti. Komunikacijo v smeri Sub thread proti main thread sem osvojil, obratno pa ne.
Ali mi lahko kdo posreduje kak primer, oziroma ideje kako se to izvede?
Do sedaj še nisem našel koristnega primera na internetu.
Hvala za odgovore!
Lep pozdrav,
Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iOS 6.1.1 je zunaj, evasi0n jailbreak še delujeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17535 (15042) | lambda |
» | Vprasanje glede koncepta programa [c#]Oddelek: Programiranje | 2044 (1786) | _Dormage_ |
» | [QT/C++] Spreminjanje objektov na glavnem oknu iz QThread-aOddelek: Programiranje | 813 (684) | c0dehunter |
» | Spletni radio / kateri program in kako?Oddelek: Programska oprema | 3005 (2817) | Nikolai5 |
» | Komunikacija med thread-iOddelek: Programiranje | 3722 (3528) | zlatko |