Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth tipkovnica in miška težave
Bluetooth tipkovnica in miška težave
pia2001slo ::
Pozdrav,
mi lahko kdo pomaga pri naslednjem problemu.Nabavil sem bluetooth tipkovnico in miško ter ju uspešno poinštaliral v WinXP. Ko pa sem ugasnil računalnik ter ga ponovno prižgal se je po boot sekvenci pokazal keyboard error in pri dual boot-u ne morem uporabljati tipkovnice, da bi se logiral v OS. Povezava je USB bluettoth. V BIOS-u nimam nobene nastavitve glede bluetooth-a ,sami USB legacy ki pa je na Enabled. Motherboard je ASUS K8V (stara nekaj let)
hvala
Jolly
mi lahko kdo pomaga pri naslednjem problemu.Nabavil sem bluetooth tipkovnico in miško ter ju uspešno poinštaliral v WinXP. Ko pa sem ugasnil računalnik ter ga ponovno prižgal se je po boot sekvenci pokazal keyboard error in pri dual boot-u ne morem uporabljati tipkovnice, da bi se logiral v OS. Povezava je USB bluettoth. V BIOS-u nimam nobene nastavitve glede bluetooth-a ,sami USB legacy ki pa je na Enabled. Motherboard je ASUS K8V (stara nekaj let)
hvala
Jolly
pia2001slo ::
vklopljeno imam zadaj,kjer imam 4 USB vhode. Spredaj nisem nikoli poizkušal...sem v BIOSU-u dal PLUG & PLAY na NO, da se naprave prepoznajo že ob boot-u pa ni nič bolje. Še kakšne ideje ?
Jolly
še kakšna ideja ?
še kakšna ideja ?
Jolly
še kakšna ideja ?
še kakšna ideja ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pia2001slo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna težava s novo pošiljko PCjev | Ali rabim bioenergetika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2621 (2007) | solatko |
» | Premik trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1957 (1725) | mladec |
» | prenos diska na drug PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (961) | pia2001slo |
» | neodzivnost sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 628 (526) | solatko |
» | Težava ob menjavi ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1287) | beni |