Forum » Programiranje » Kdo bi naredil ?
Kdo bi naredil ?
bloo screen ::
Rabil bi programček/skripto ...karkoli pač ki bi znala naslednje.
Ko se konektam na internet preko dial up ali ATM, bi ta progy znal prebrat moj trenutni IP ter ga sendat na e-mail ali SMS. Vse to mora naredit avtomatsko brez kakršnega koli klikanja. Pa še eno če me vrže dol z linije ki se avtomatsko rekonekta in posledično dobim nov IP da ga seveda sporoči na e-mail ali SMS.
Toliko o tem ....sem pripravljen za ta hec ponudit nekaj Prešernov :)
qwertz_ztrewq@hotmail.com
Ko se konektam na internet preko dial up ali ATM, bi ta progy znal prebrat moj trenutni IP ter ga sendat na e-mail ali SMS. Vse to mora naredit avtomatsko brez kakršnega koli klikanja. Pa še eno če me vrže dol z linije ki se avtomatsko rekonekta in posledično dobim nov IP da ga seveda sporoči na e-mail ali SMS.
Toliko o tem ....sem pripravljen za ta hec ponudit nekaj Prešernov :)
qwertz_ztrewq@hotmail.com
Life is a rollercoaster
Primoz ::
Kater OS in koliko si pripravljen ponudit???
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davčna blagajna in bančna karticaOddelek: Kaj kupiti | 6563 (5259) | OldSkul |
» | SKB NET - spletno bančništvoOddelek: Omrežja in internet | 8656 (7806) | matter |
» | Spremljanje dogajanja v proizvodnjiOddelek: Programiranje | 2479 (2320) | Invictus |
» | Družbena omrežja - zakaj?Oddelek: Omrežja in internet | 2147 (1696) | Unknown_001 |
» | Apple razmišlja o TwitterjuOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11551 (9584) | Jst |