Forum » Programiranje » JSP getParameter vrne null
JSP getParameter vrne null
zila90 ::
Pozdravljeni!
Malo sem začel programiranje v HTML-ju in naletel sem na težavo. Hotel sem narediti obrazec za registracijo in z pritiskom na gumb pošlji se naj podatki prikažejo na drugi jsp strani. A ko pritisnem pošlji se mi na jsp strani prikaže samo null. Zdaj pa me zanima kaj bi lahko bilo narobe?
Koda:
Malo sem začel programiranje v HTML-ju in naletel sem na težavo. Hotel sem narediti obrazec za registracijo in z pritiskom na gumb pošlji se naj podatki prikažejo na drugi jsp strani. A ko pritisnem pošlji se mi na jsp strani prikaže samo null. Zdaj pa me zanima kaj bi lahko bilo narobe?
Koda:
VNOS OSEBNIH PODATKOV: <form action="Rezultat.jsp" method="get"> Ime: <input type="text" name="ime"> *</br> Priimek: <input type="text" name="priimek"> *</br> Datum rojstva: <input type="text" name="datum_rojstva"> *</br> E-mail: <input type="text" name="e-mail"> *</br> GSM: <input type="text" name="gsm"> *</br> Spol: <input type="radio" name="spol" value="zenski"> Zenski <input type="radio" name="spol" value="moski"> Moski </br> </form> //Rezultat.jsp IZPIS: <%= request.getParameter("ime")%> <%= request.getParameter("priimek")%> <%= request.getParameter("datum_rojstva")%> <%= request.getParameter("e-mail")%> <%= request.getParameter("gsm")%> <%= request.getParameter("spol")%>
- spremenil: zila90 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3410 (3034) | 4kik4 |
» | google maps api - keyOddelek: Programiranje | 1695 (1435) | boss-tech |
» | java v javascript?Oddelek: Programiranje | 2061 (1764) | boss-tech |
» | Vsi ki bi radi vedeli kako se izdela spletna stran v JaviOddelek: Izdelava spletišč | 2272 (1988) | Tody |
» | Java servlet URL - kako naredit, da se ga ne vidi na klientu?Oddelek: Programiranje | 1121 (1076) | Fizikalko |