Forum » Izdelava spletišč » Spletna stran (nekaj klikov prosim)
Spletna stran (nekaj klikov prosim)
Mare_BrainD ::
Lep Pozdrav usem skupaj!
Najprej sem Marko Divjak, no nekaj časa se ze ukvarjam z navijanjem in usem. Ker smo imeli v šoli nalogo narediti spletno stran s google sites sem se odločl da bi izbral temo o overclockingu-navijanju in podobnem. Ker mi je nekako naibolj domače. Sedaj smo to še z google analyticom preverjali statistiko in za odlčno oceno moram izbrati čim več ogledov. Seveda me zanimajo tudi vaša mnjenja kaj spremeniti in tako. Stran je lahko tudi v pomoč tistim bi si se sami doma radi igrali z navijanjem računalnika.
Stran se še updata predloge lahko pošljete na moj e-mail in so dobrodošle!
http://sites.google.com/site/overclocki...
Najprej sem Marko Divjak, no nekaj časa se ze ukvarjam z navijanjem in usem. Ker smo imeli v šoli nalogo narediti spletno stran s google sites sem se odločl da bi izbral temo o overclockingu-navijanju in podobnem. Ker mi je nekako naibolj domače. Sedaj smo to še z google analyticom preverjali statistiko in za odlčno oceno moram izbrati čim več ogledov. Seveda me zanimajo tudi vaša mnjenja kaj spremeniti in tako. Stran je lahko tudi v pomoč tistim bi si se sami doma radi igrali z navijanjem računalnika.
Stran se še updata predloge lahko pošljete na moj e-mail in so dobrodošle!
http://sites.google.com/site/overclocki...
Mare
BrainD
BrainD
- spremenil: Mare_BrainD ()
Evo Sedaj bi moralo delati. Ja moj sošolec xD
Saj nas več dobi :)
Upam useeno da bo komu stran prišla prav, ali da bo kaj novega kdo izvedel.
Lp, Marko
Saj nas več dobi :)
Upam useeno da bo komu stran prišla prav, ali da bo kaj novega kdo izvedel.
Lp, Marko
Mare
BrainD
BrainD
2x'=2 ::
Malo se pri slovnici potrudi.
"Nekako tako, več ima A (amper) boljši je. Tili podatki so nekako priporočlivi ampak minimalno. Seveda se da tudi z manjšimi ampak uredu. Zdaj W (wati) pa so odvisno od računalnika, če imate požrešne komponente si vzemite kar malo rezerve.
Vse te podatke MORATE najti na škatli ali pa na samem napajalniku, ponavadi na napajalniku vedno pišejo."
"Nekako tako, več ima A (amper) boljši je. Tili podatki so nekako priporočlivi ampak minimalno. Seveda se da tudi z manjšimi ampak uredu. Zdaj W (wati) pa so odvisno od računalnika, če imate požrešne komponente si vzemite kar malo rezerve.
Vse te podatke MORATE najti na škatli ali pa na samem napajalniku, ponavadi na napajalniku vedno pišejo."
@Tody: Saj mi lahko predlagaš kako naj jo naredim bolj pregledno. Pa vrjemi da je bilo kar nekaj časa ulozenega (mogoče ne toliko za obliko).
@2x'=2: Hvala bom popravil.
@2x'=2: Hvala bom popravil.
Mare
BrainD
BrainD
Tody ::
jah če že vajine dve strani primerjaš boš videl razliko. Pač moreš met občutek za estetiko tukaj ti težko pomagam razen da rečem daj to sliko levo daj ta meni bolj uredi in podobno. Stran zgleda nametana probaj to popravit. Tehnične izvedbe pač ne bomo komentiral saj je ta že davno prej določena.
@Tody: Oki Nailepša Hvala, razumem kaj misliš. In imaš prav kar se tiče oblike nisem veliko delal na tem. Ja bom probal to popravit. Sedaj bomo začeli v html delati sepravi iz 0. In se mi zdi da še vedno bo ista tema. Ampak vrjetno oblikoval jo bom pa lahko veliko lepše in use.
Hvala,
Lp, Marko
Hvala,
Lp, Marko
Mare
BrainD
BrainD
dwinxp ::
Ponavadi se vzame en bel list papirja ter na njem se narise shema kako naj bi stran izgledala na grobo. Potem pa tako shemo probas v kakem photoshopu naredit, ter razrezat zadevo tako da jo potem lahko sestavis za tvojo spletno stran. Ponavadi se uporablja kar CSS ker je veliko bolj pregleden kot da pa kodo za oblikovanje silis noter v html kodo ali kako drugo...
@dwinxp Nailepša ti Hvala. Am tole je blo z googlom sites in nimaš ravno useh moznosti. Ampak za kake 2 tedna bomo začeli pa u html in css in podobno. Uglavnem pravo stran iz 0. In tudi več časa bo tukaj smo imeli na voljo 4 ure za vsaj osnovo narediti. Za ono drugo bo veliko več časa in bom probal narediti, pregledno in use. Upam da se lahko tudi na slo-tech zanesem če mi kaj nebo šlo.
Še enkrat Hvala dwinxp.
Lp, Marko
Še enkrat Hvala dwinxp.
Lp, Marko
Mare
BrainD
BrainD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | jQuery, HTML in dodajanje oseb v divOddelek: Izdelava spletišč | 1006 (773) | illion |
» | Spletna stran/blogOddelek: Izdelava spletišč | 1367 (1061) | fr4nc |
» | Izdelava spletne strani (amatersko) čoko&sexOddelek: Izdelava spletišč | 4505 (3667) | Lion29 |
» | Iščem spletno aplikacijoOddelek: Izdelava spletišč | 2524 (2197) | Gandalfar |
» | WiKi za podjetje?Oddelek: Izdelava spletišč | 1175 (929) | Law_Enforcer |