Forum » Izdelava spletišč » JCal pro
JCal pro
samom ::
Zdravo!
Ker nism glih vrhunski programer php jezika ipd., me zanima sledeče. Na prvi sliki vidite v komponenti na prvi strani Lastet events (prihajajoči dogodki) da je 17.kolo obarvano rdeče in pred njem je pikica. Imam identičen koledar in sedaj me zanima kako bi lahko jaz prišel do tega, da bi Pohod, 40 let.. pobarval v modro? Vem, da je treba spremenit kodo v komponenti samo nevem kje? Se je kdo mogoče že poigral s tem?
Ker nism glih vrhunski programer php jezika ipd., me zanima sledeče. Na prvi sliki vidite v komponenti na prvi strani Lastet events (prihajajoči dogodki) da je 17.kolo obarvano rdeče in pred njem je pikica. Imam identičen koledar in sedaj me zanima kako bi lahko jaz prišel do tega, da bi Pohod, 40 let.. pobarval v modro? Vem, da je treba spremenit kodo v komponenti samo nevem kje? Se je kdo mogoče že poigral s tem?
- spremenil: samom ()
HardFu ::
poglej source kodo, mogoce ma kaksen unikaten id ali class, pa potem v cssju nastavi barvo. Ce nima idja, potem pa bos moral s phpjem poskrbeti za to, da ga bo imel. V vsakem primeru uporabi CSS za izgled.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSP hellcat's CFW RECOVERY FLAYSHEROddelek: Konzole | 585 (533) | hojnikb |
» | Internet - omejena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 5510 (5147) | djtey |
» | Zvočna izolacija za bass zvočnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1953 (1701) | boset |
» | rabim pomoč pri odstranitvi hladilnika s procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 900 (853) | pharaon |
» | Lampp problemOddelek: Izdelava spletišč | 1691 (1594) | Slovenia13 |