Forum » Loža » pokriti 50m bazeni v sloveniji
pokriti 50m bazeni v sloveniji
drzni86 ::
Lep pozdrav!
Sicer mi ni čisto jasno kam nej uvrstim to temo tako da prosim administratorja da jo premakne na ustrezno mesto...
No kot že naslov pove me zanima katere toplice po Sloveniji imajo v svoji ponudbi tudi pokrite 50m bazene!?
Hvala za informacije in pomoč!
Lp
Sicer mi ni čisto jasno kam nej uvrstim to temo tako da prosim administratorja da jo premakne na ustrezno mesto...
No kot že naslov pove me zanima katere toplice po Sloveniji imajo v svoji ponudbi tudi pokrite 50m bazene!?
Hvala za informacije in pomoč!
Lp
- premaknila iz Sedem umetnosti: Looney ()
Zeberdee ::
Kranjski olimpijski bazen.
Mislim, da od "toplic" in zdravlišč noben nima olimpijskega bazena.
Mislim, da od "toplic" in zdravlišč noben nima olimpijskega bazena.
drzni86 ::
aha... ma ne jst bi rabil prov toplice!
Če sem prov gledal zadnjič se mi zdi da ga majo terme Topolščica. Drugega nism najdu...
Če sem prov gledal zadnjič se mi zdi da ga majo terme Topolščica. Drugega nism najdu...
Zeberdee ::
Radenci imajo ~30m. Ptuj, Banovci, Moravci, Bled, Čatež, Olimija, Krka turizem... tega nimajo. Tudi Topolščica olimpijskega bazena nima. Ima pa "podolgovat bazen", vsaj glede na fotke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolega za žurat, pijačo..Oddelek: Loža | 6489 (3412) | Grizzly |
» | Katero slovensko kopališče je primerno za otroke tam 10-12let ? čimveč toboganov itd.Oddelek: Loža | 8215 (7757) | Mesar |
» | Bazeni s hladno vodoOddelek: Loža | 1389 (1192) | UNIVERZUM |
» | Kateri fitnes v Lj je primeren za čistega amaterja?Oddelek: Loža | 2151 (1800) | tsh2 |
» | Izdelava ribnikaOddelek: Loža | 7063 (6666) | =Exceed= |