» »

Telekom sramota, yet another rant

Telekom sramota, yet another rant

XsenO ::

Sveža pripoved iz današnjega dne.
V firmi smo danes prešli iz siolovega na novi hosting in seveda gremo odjaviti vse hosting opcije na siolu.
Začnemo s klicem na 0801000, kjer po 11 minutah čakanja nam povejo, da moramo klicati telekom na 0808000. Na 0808000 spet se načakamo enih 6-7 minut, da mi povejo, da moram poslati mail na info@telekom.si, no v plus jim dam, da imajo vsaj catchy tune ko si na čakanju. No pošljem mail in nazaj dobim tole:

Sporočila ni bilo mogoče dostaviti tem prejemnikom ali seznamom prejemnikov:

info@telekom.si<mailto:info@telekom.si>
Prejemnikov nabiralnik je poln in trenutno ne more sprejeti nobenega sporočila več.
Microsoft Exchange ne bo več poskušal znova dostaviti tega sporočila. Poskusite ga
znova poslati pozneje ali pa skrbniku sistema sporočite to besedilo o
diagnosticiranju.

Se samo meni zdi ali je to res totalno neprofesionalno s strani našega nacionalnega operaterja?

V glavnem kličem spet na 0808000 in čakam "le" 3 minute, kjer mi poskusijo dobovedati, da imam JAZ poln predal. Ko nakoncu le zakapira mi pove, da kar pošljem na predal od siola...
1 + 1 = 1
  • spremenil: XsenO ()

d0rK ::

Oh, šit. Cele minute. Jaz sem pri T2 na pomoc cakal skoraj 365 dni.

Vem vem, da ni glih pomembno. Ampak treba se usrat na T2 ce je moznost. :)

XsenO ::

Nekako dvomim, da si 365 dni čakal na linij. Ne mešati hrušk in jabolk.
1 + 1 = 1

Šimpanz ::

Ko smo se mi selili na novo lokacijo sem čakal na telekomovi liniji 45 minut in zraven poslušal ženski glas: Vaš klic je za nas zelo pomemben, na žalost so vsi naši operaterji zasedeni.........

Matheeew ::

Poskusi poslati na info@siol.net. Vsaj jst pošiljam na ta naslov, če kaj rabim....

Čisto splošno gledano pa je navadno potrebno napisati odpoved na papirju, če imaš storitev na podlagi pogodbe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
21348335 (20877) cekr
»

Telekom mobilni internet v tujini

Oddelek: Mobilne tehnologije
81536 (1498) Kleemen
»