Forum » Loža » Coca Cola in vino
Coca Cola in vino
tabla ::
Zanima me, ali je res, ko je že blo govora o coca coli, da bambus skoraj izniči vpliv alkohola?
Ali je res, da če piješ alkoholne pijače skupaj s kakšno coca colo, ki ima 30% sladkorja, sploh ne pride do nekega pjanega efekta? Namreč sam sm spil skor 2L vina s coca colo in nism bil skor nič pjan. Enako ko sm mešu redbull vodko z pomarančnim sokom fructal (tut okol 30% sladkorja se mi zdi).
Zanima me, kakšen je torej efekt, če piješ alkoholne pijače skupaj s sladkimi brezalkoholnimi?
Ali je res, da če piješ alkoholne pijače skupaj s kakšno coca colo, ki ima 30% sladkorja, sploh ne pride do nekega pjanega efekta? Namreč sam sm spil skor 2L vina s coca colo in nism bil skor nič pjan. Enako ko sm mešu redbull vodko z pomarančnim sokom fructal (tut okol 30% sladkorja se mi zdi).
Zanima me, kakšen je torej efekt, če piješ alkoholne pijače skupaj s sladkimi brezalkoholnimi?
- spremenil: tabla ()
xxxgeekxxx ::
Če nisi bil skoraj nič pijan to pomeni, da so malo bil, in če si malo bil to pomeni da ne izniči alkohola, saj če ga bi nebi bil niti malo pijan
Ke te češ
shark_nm ::
aammmmm a ni škoda organov...pa še en kup sladkorja požreš aja pa še za zobe ni fajn :). Sicer pa ne vidim razloga zakaj bi se alkohol izničil? Pač učinek je manjši ker je razredčen z nealkoholno pijačo in morajo organčki več balasta predelat da pride alkohol do krvi, s tem ko več tekočine predeluješ več kalorij porabiš, več alkohola se sprosti ven iz tebe... tako da ja več spiješ razredčenega alkohola da si pijan. Sej če rukneš žganje z 35% ga tudi več popiješ kot 70%...
Beli_Zajcek ::
Zanima me, ali je res, ko je že blo govora o coca coli, da bambus skoraj izniči vpliv alkohola?
Definitivno je res. Ti kar lepo nadaljuj s tem. Mogoče bi lahko kdaj, ko boš imel čas, napisal pismo zahvale Coca-Cola korporaciji.
whatever ::
Bejž bejž, boš ta STRUP z vinčekom mešal, nea ga seri no.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Zheegec ::
Preverjeno popolnoma izniči učinek alkohola H2SO4 v 1:1 mešanici z vinom. Vina sploh ne čutiš, tudi če ga spiješ na litre...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Blinder ::
Kaj pa se zgodi če spiješ H2SO4?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Zheegec ::
Kaj pa se zgodi če spiješ H2SO4?
Mislim, da bi bil prvi, ki bi to poizkusil...
Drugače je bilo mišljeno kot šala mimogrede - tisto moje zgoraj. Don't try this at home! Samo neumno vprašanje...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Qcube ::
Sem slišal od znanca, da reševalci dajo mrtvo pijanim injekcijo glukoze in pridejo več ali manj k sebi. Po tej teoriji bi morala kakršnakoli sladka stvar pomagati proti pijanosti.
hemp12 ::
no takole! iz lastnih izkušenj, ni rečeno da je 100% resnica! bambus lažje teče, počasneje prime(ker je razredčen, valjda), veliko večja katastrofa za želodec, jetra, ledvica. hitreje in bol grozno bruhaš(če), hujši mačk, in še kej! promil je pa promil! podobno z raznimi juicevodkami ipd. žal je mešanje nujno če je osnovna alk. pijača zanič. phe! nauk zgodbe: pij približno kvalitetn alkohol, čisto, kvečjemu z vodo!!!
guest #44 ::
Jebeš ti te žgane pjače. Pivo in vino sta najbolje. Pa še ti dost manj kvarijo jetra. Ok no...Baileys in Malibu sta še kul, sam izogibam se žganih, ker uno ti res bruhanje povzroči.
mare_ ::
Sem slišal od znanca, da reševalci dajo mrtvo pijanim injekcijo glukoze in pridejo več ali manj k sebi. Po tej teoriji bi morala kakršnakoli sladka stvar pomagati proti pijanosti.
Mah, ni glih proti pijanosti, imo je tista glukoza predvsem za to, da možgani ne obupajo nad tabo ;) Ko si mrtvo pijan, običajno pozabiš na hrano, jetra so pa zaposlena z razgradnjo alkohola, tako da ne uspejo več vzdrževati normalne koncetracije glukoze v krvi. Ker je glukoza edini vir energije za možgane, lahko sledi nezavest, koma, lahko tudi možganske okvare, smrt.
Matev ::
tako da ne uspejo več vzdrževati normalne koncetracije glukoze v krvi.
fail
alkohol je kot glukoza - sproži izločanje inzulina in ko je inzulina preveč je sladkorja premalo v krvi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pijace (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15465 (12284) | šernk |
» | Žuranje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14251 (12793) | šernk |
» | Škodljivost Coca-Cole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15430 (8541) | Nashina |
» | Katera je vaša najljubša pijača? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15534 (12482) | Kaličopko |