Forum » Programiranje » Java Hibernate problem
Java Hibernate problem
boss-tech ::
S hibernate sem naredil 2 tabeli. Tabelo A in B. Tabela A ima poleg svojih atributov tudi tuji ključ do tabele B.
Sedaj bi rad naredil poizvedbo, ki bi mi vrnila vse vrstice iz tabele A (+ B) glede na id.
Naredil sem takole:
Se pravi da bi rad dobil vse vrstice iz A, kjer ima B testNum > 1, vendar dobim napako:
Kako naj naredim da mi bo iskalo po tabeli B?
/** Table B */ @OneToMany(targetEntity=B.class) @JoinTable(name="B", joinColumns= @JoinColumn(name="id"), inverseJoinColumns= @JoinColumn(name="B_id") ) @Column(name = "Bdata", nullable = false) public List<B> getBData() { return data; }
Sedaj bi rad naredil poizvedbo, ki bi mi vrnila vse vrstice iz tabele A (+ B) glede na id.
Naredil sem takole:
DetachedCriteria dc = DetachedCriteria.forClass(B.class); Criterion c = Restrictions.ge("Bdata.testNum", 1); dc.add(c); Criterion idCriterion = Restrictions.in("id", mojId); dc.add(idCriterion); List<?> result = getHibernateTemplate().findByCriteria(dc);
Se pravi da bi rad dobil vse vrstice iz A, kjer ima B testNum > 1, vendar dobim napako:
could not resolve property: Bdata.testNum of: dao.hibernate.model.A
Kako naj naredim da mi bo iskalo po tabeli B?
KaRkY ::
Mogoče ti bo to pomagalo:)
By navigating associations using createCriteria() you can specify constraints upon related entities:
The second createCriteria() returns a new instance of Criteria that refers to the elements of the kittens collection.
By navigating associations using createCriteria() you can specify constraints upon related entities:
List cats = sess.createCriteria(Cat.class) .add( Restrictions.like("name", "F%") ) .createCriteria("kittens") .add( Restrictions.like("name", "F%") ) .list();
The second createCriteria() returns a new instance of Criteria that refers to the elements of the kittens collection.
When you look long into an abyss, the abyss looks into you
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL vprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8457 (5136) | BivšiUser2 |
» | sql join stavki in group byOddelek: Programiranje | 3419 (3054) | GupeM |
» | [VB] datagridviewOddelek: Programiranje | 1963 (1346) | korenje3 |
» | [Java] Urejanje baze z JTableOddelek: Programiranje | 1030 (814) | vonNeumann |
» | MySQL Query VprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3259 (3024) | overlord_tm |