Forum » Pomoč in nasveti » Spletna stran - vdor? napaka?
Spletna stran - vdor? napaka?
pravnik ::
Na spletni strani www.etazna.si se mi je naenkrat pojavil napis "The website you are trying to view is currently experiencing difficulties, please try again later.", pa nekaj o domenah.... spodaj pa je moja stran. A mi lahko kdo svetuje, kaj bi to lahko bilo. Domena je plačana, vendar je nimam naročene pri teh "Webmaster please contact support@hostgator.com" Hvala vnaprej!
najbrž si naletel na 'okužen' template. Tega kar mrgoli.
Samo to se je pojavilo po enem mesecu. A se da kako rešiti?
urban99 ::
Po enem mesecu se je najbrž pojavilo zgolj zato, ker je stran, ki se ti prikazuje zgoraj nehala delat (domenevam), prej si ji pač generiral 'promet' :)
Dobi spletnega mojstra, ki je stran naredil in... če si pa to ti pa posurfaj po googlu "wordpress template hacked" in podobno. Obstajajo relativno enostavne a butaste rešitve za tovrstno nevšečnost. Še najlepše pa bi bilo znebiti se tega templatea.
(sicer pa... domnevam, da je to to, lahko bi bilo tudi kaj drugega)
Dobi spletnega mojstra, ki je stran naredil in... če si pa to ti pa posurfaj po googlu "wordpress template hacked" in podobno. Obstajajo relativno enostavne a butaste rešitve za tovrstno nevšečnost. Še najlepše pa bi bilo znebiti se tega templatea.
(sicer pa... domnevam, da je to to, lahko bi bilo tudi kaj drugega)
urban99 ::
Pa res... probaj preverit template, ki ga izbereš. Meni tovrstne stvari vzbujajo dvom, da je stvar narejena resno.
PaX_MaN ::
Spremenil je template.. ker prej je bil drugacen =)
Prej je bil generičen Kubrick. Ki mi je delal.
Tale rjava pa tudi.
Sorry, zmešnjava, sem spreminjal template. Z drugiimi dela bp? A se mogoče da videti, če je template okužen? Pa kako se to uredi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Olajšanje izdelave spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5219 (3802) | FlyingBee |
» | Iz template na ostale straniOddelek: Izdelava spletišč | 695 (572) | steev |
» | Predelava templejta?Oddelek: Izdelava spletišč | 1556 (1056) | LapD |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4352 (3607) | Netrunner |
» | Neželena reklama v Wordpress blog temiOddelek: Izdelava spletišč | 1289 (1079) | pircp |