Forum » Šola » Geografija pomoč za tekmovanje....
Geografija pomoč za tekmovanje....
enadiz ::
Pripravljam se na šolsko tekmovanje za Geografijo(OŠ), letošnja tema tekmovanja je "Zemlja v vesolju, od nastanka do danes"...
Imam nekaj problemov:
-Kako izračunati naklon z pomočjo zemljevida?...(lahko razbereš oddaljenost in višinsko razliko) zanima me formula.
-Ima kdo izkušnje iz tekmovanja? Prosim objavite tikaj ali pa pošljite na igaelj@gmail.com
-Kakšni zanimivi linki v povezavi z zemljo. TUKAJ je uradna literatura ampak nisem uspel priti do vseh knjig ki so primerne za ŠOLSKO tekmovanje(tekmovanje je pojutrišnjem ). Pozna kdo kakšno spletno stran, dokumentarec z podobno vsebino?
Imam nekaj problemov:
-Kako izračunati naklon z pomočjo zemljevida?...(lahko razbereš oddaljenost in višinsko razliko) zanima me formula.
-Ima kdo izkušnje iz tekmovanja? Prosim objavite tikaj ali pa pošljite na igaelj@gmail.com
-Kakšni zanimivi linki v povezavi z zemljo. TUKAJ je uradna literatura ampak nisem uspel priti do vseh knjig ki so primerne za ŠOLSKO tekmovanje(tekmovanje je pojutrišnjem ). Pozna kdo kakšno spletno stran, dokumentarec z podobno vsebino?
PacificBlue ::
Kako izračunati naklon z pomočjo zemljevida?...(lahko razbereš oddaljenost in višinsko razliko) zanima me formula.
I’m out.
:3
:3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zgodovinski uspeh Slovencev na evropski naravoslovni olimpijadiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12296 (10105) | St753 |
» | Šolska tekmovanja iz naravoslovja, logike, matematike in kemije letos niso financiranOddelek: Šola | 3418 (2938) | Smurf |
» | Slovenija rekordno: dvakrat srebro na EUSO 2013Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6200 (4980) | Unknown_001 |
» | Navigacija in poraba gorivaOddelek: Znanost in tehnologija | 2055 (1691) | arozma |
» | DebateOddelek: Sedem umetnosti | 1700 (1417) | Child Of KoRn |