Forum » Igre » Splinter Cell: Conviction
Splinter Cell: Conviction
Guzzy ::
Bo, sicer jaz nisem še sprintelcella igral.. všeč so mi igre kjer ti hodiš ap se plaziš tako da noben neve za tebe pol jih pa ubijes :)
Bor H ::
Zakaj pol nisi špilu splinter cella? Kot poznam ta žanr sta fajn primerka v zadnjih letih le Splinter Cell in Hitman.
Guzzy ::
zato ker mam zlo low internet in se mi ne da downloadat, pa čakam 4mb net že 2 tedna od siola kak so malomarni
xxxgeekxxx ::
Jas sem igral splinter cell pandora tomorow pa je še kar vredu igra, ampak ima preveč zakomplicirane kontrole, zato komaj čakam conviction, ker bom očitno lahko bil silent killer kar je zakon, ker je super občutek, ko sovražnike pobiješ brez, da bi oni sploh vedeli, da si tam.
Zdaj pa bo to pomoje izvedljivo, saj so rekli, da se boš počutil, kot, da si Sam Fisher, najboljši od najboljših, ne pa v prejšnih, ko si komaj skozi level prišel
Zdaj pa bo to pomoje izvedljivo, saj so rekli, da se boš počutil, kot, da si Sam Fisher, najboljši od najboljših, ne pa v prejšnih, ko si komaj skozi level prišel
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Splinter Cell 8Oddelek: Igre | 4121 (125) | Kayzon |
» | Splinter Cell: Blacklist (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9126 (338) | Kayzon |
» | PC igre 2013 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12316 (10157) | sesobebo |
» | Splinter cell double agentOddelek: Igre | 2468 (1431) | Mirč |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10487 (6728) | Poldi112 |