Forum » Kaj kupiti » Koliko bi dobil za ....
Koliko bi dobil za ....
Wolfram ::
Za koliko bi se dalo prodat 256Mb ram PC100 (npr. v Salamoncu)???
Vedite: ne sprašujem koliko bi dali vi, temveč koliko bi se dalo nekoga naplahtat, ki ni preveč na tekočem!
lp,
Wolfram
P.S.: no pa še zraven napište kolk bi dali vi, tako za primerjavo-itq po moje ne bi noben kupil tazga, ali pač?
Vedite: ne sprašujem koliko bi dali vi, temveč koliko bi se dalo nekoga naplahtat, ki ni preveč na tekočem!
lp,
Wolfram
P.S.: no pa še zraven napište kolk bi dali vi, tako za primerjavo-itq po moje ne bi noben kupil tazga, ali pač?
www.igralec.com
- premaknil: Gandalfar ()
alien-w ::
VILI: ne uporabljaj VELIKIH črk in izklopi CAPS lock, to je se mi zdi že drugo opozorilo.
Kar se pa tiče teme: Ne skušaj nekoga naplahtati, ker imaš lahko kasneje probleme, sicer pa nihče, ki ne bi imel pojma ne bi kupoval posameznih komponent, ker jih potem ne bi znal vstaviti v računalo.
Sem pa že slišal oglase sorte: prodam grafično kartico Voodoo3 3000, cena: 1000SIT, potem pa hoče kdo kupiti, pa ti prinese disketo z driverji.
Kar se pa tiče teme: Ne skušaj nekoga naplahtati, ker imaš lahko kasneje probleme, sicer pa nihče, ki ne bi imel pojma ne bi kupoval posameznih komponent, ker jih potem ne bi znal vstaviti v računalo.
Sem pa že slišal oglase sorte: prodam grafično kartico Voodoo3 3000, cena: 1000SIT, potem pa hoče kdo kupiti, pa ti prinese disketo z driverji.
Wolfram ::
Ok. Ne bom nobenega plahtal, ker (kot si že povedu) noben ne kupi. Koliko je REALNA cena?
www.igralec.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PrevarantiOddelek: Pomoč in nasveti | 3921 (2393) | mikhaair |
» | Direktor zahteva takojšnje plačilo večjega zneska na tuj TRROddelek: Informacijska varnost | 5854 (4014) | Malajlo |
» | Voda iz pipe vs voda iz plastenke? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12208 (10117) | Spajky |
» | Nova anketa: koliko ste odrinili za ohišje in napajalnik za vaš primarni računalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 3365 (2599) | specterss |
» | Kateri 12 cm ventilator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1802 (1421) | Kleto |