Forum » Operacijski sistemi » Težava pri prijavi v Windows
Težava pri prijavi v Windows

AnZo ::
Pozdrav,
imam računalnik v katerem je bilo nastavljeno uporabniško ime in geslo za vstop v Windows. (OS: WIN XP pro).
Pred parimi dnevi sem je ob prijavi pojavilo sledeče: "Vaš račun je potekel. Obrnite se na skrbnika sistema"
Torej se sploh ne morem prijaviti v Windowse. Probal sem že vse izpeljanke ADMIN prijave... pa nič. Tudi z
varnim načinom ne morem ničesar.
Torej, kako priti v Windows??
imam računalnik v katerem je bilo nastavljeno uporabniško ime in geslo za vstop v Windows. (OS: WIN XP pro).
Pred parimi dnevi sem je ob prijavi pojavilo sledeče: "Vaš račun je potekel. Obrnite se na skrbnika sistema"
Torej se sploh ne morem prijaviti v Windowse. Probal sem že vse izpeljanke ADMIN prijave... pa nič. Tudi z
varnim načinom ne morem ničesar.
Torej, kako priti v Windows??
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...

tomaz- ::
samo malce učke vrzi višje zgoraj, nad tvojim vprašanjem, kjer ti piše: Priporočamo - pa boš našel rešitev 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 6036 (3663) | NoName | 
| » | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3855 (3464) | Cold1 | 
| » | omrežno geslo za win98Oddelek: Omrežja in internet | 1504 (1404) | ricola78 | 
| » | Win XP Uporabniško geslo - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2444 (2185) | jahtba | 
| » | Dovoljenja in gesla v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1136 (1015) | ToniT |