Forum » Operacijski sistemi » Težava pri prijavi v Windows
Težava pri prijavi v Windows
AnZo ::
Pozdrav,
imam računalnik v katerem je bilo nastavljeno uporabniško ime in geslo za vstop v Windows. (OS: WIN XP pro).
Pred parimi dnevi sem je ob prijavi pojavilo sledeče: "Vaš račun je potekel. Obrnite se na skrbnika sistema"
Torej se sploh ne morem prijaviti v Windowse. Probal sem že vse izpeljanke ADMIN prijave... pa nič. Tudi z
varnim načinom ne morem ničesar.
Torej, kako priti v Windows??
imam računalnik v katerem je bilo nastavljeno uporabniško ime in geslo za vstop v Windows. (OS: WIN XP pro).
Pred parimi dnevi sem je ob prijavi pojavilo sledeče: "Vaš račun je potekel. Obrnite se na skrbnika sistema"
Torej se sploh ne morem prijaviti v Windowse. Probal sem že vse izpeljanke ADMIN prijave... pa nič. Tudi z
varnim načinom ne morem ničesar.
Torej, kako priti v Windows??
Snowboarding is the best thing you can do with your pants on...
tomaz- ::
samo malce učke vrzi višje zgoraj, nad tvojim vprašanjem, kjer ti piše: Priporočamo - pa boš našel rešitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 5522 (3149) | NoName |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3512 (3121) | Cold1 |
» | omrežno geslo za win98Oddelek: Omrežja in internet | 1398 (1298) | ricola78 |
» | Win XP Uporabniško geslo - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2311 (2052) | jahtba |
» | Dovoljenja in gesla v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1048 (927) | ToniT |