Forum » Programiranje » Delo z textbox dogodki v ASP.C#
Delo z textbox dogodki v ASP.C#
brinovcek ::
Pozdravljeni.
Delam seminarsko nalogo za informacijske sisteme in imam problem pri izdelavi obrazca za vnos uporabnika v neko bazo, kjer je več tektboxov za vnos podatko. Želim oz naloga od mene zahteva da ko vnesem v polji ime in priimek podatke da se tadva avtomatsko pojavita v textboxu, ki je namenjen za uporabniško ime, saj naj bi bilo up. ime uporabnika dejansko ImePriimek. Zato me zanima kako bi sledečo težavo rešil, torej da se po zapustitvi textboxa samodejno izpiše v textboxu za up. ime? Poskušal sem že z autopostbeck funkcijo in textchanged, vendar pa ta opcija ne deluje dobra saj v primeru odidem na neko drugo stran in se vrnem nazaj začne skakati na prejšnjo stran ob poskus vnosa.
Za vsakršni nasvet se vam že v naprej lepo zahvaljujem !
hvala
Delam seminarsko nalogo za informacijske sisteme in imam problem pri izdelavi obrazca za vnos uporabnika v neko bazo, kjer je več tektboxov za vnos podatko. Želim oz naloga od mene zahteva da ko vnesem v polji ime in priimek podatke da se tadva avtomatsko pojavita v textboxu, ki je namenjen za uporabniško ime, saj naj bi bilo up. ime uporabnika dejansko ImePriimek. Zato me zanima kako bi sledečo težavo rešil, torej da se po zapustitvi textboxa samodejno izpiše v textboxu za up. ime? Poskušal sem že z autopostbeck funkcijo in textchanged, vendar pa ta opcija ne deluje dobra saj v primeru odidem na neko drugo stran in se vrnem nazaj začne skakati na prejšnjo stran ob poskus vnosa.
Za vsakršni nasvet se vam že v naprej lepo zahvaljujem !
hvala
freserovski ::
A javascript ne pride v upoštev?
Narediš onBlur (ko polje izgubi fokus) funkcijo in v njej napolniš želene texboxe... Tako bo delalo brez nepotrebnega postbacka.
Narediš onBlur (ko polje izgubi fokus) funkcijo in v njej napolniš želene texboxe... Tako bo delalo brez nepotrebnega postbacka.
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# povezava forma in classaOddelek: Programiranje | 2366 (1829) | Miko55 |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 958 (817) | Cvenemir |
» | Visual basic noob questionOddelek: Programiranje | 1578 (1333) | DonMatejo |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1980 (1695) | dvojka |
» | Klicanje podatkov iz baze preko ID-ja v VB??Oddelek: Programiranje | 1304 (1096) | erik |