» »

noce se zagnat

noce se zagnat

pinca13 ::

pozdravjeni

Imam en problem, ko prizgem racunalnik se normalno starta potem pa ko napise Win... so neke cret zmes (grafika fuč?) potem pa se se recimo zaganje 3-5min, pa ko pride do namizja ni vseh ikon in nic ne dela oz ce kliknes kaj je vse mrtvo. je to mozni da bi bila graficna al rami?

vceraj je vse delalo, samo naenkrat je frizno sedaj pa se to dogaja

kaj morem stisnit za varni zagon??????

prosim za pomoc

hvala

WinXP ::

KATERO verzijo Windowsa uporabljaš? XP? S tem varnim zagonom boš porabil velik časa rezultata pa ne bo efektivnega. Najbolje da naložiš Windows na novo in potem na novo VSE driverje (ki morajo bit pravi)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: WinXP ()

ja Xp mam ja samo finta je v tem da je vceraj delalo ves normalno, zdaj pa je ko polz. do namizja rabi 10min potem pa nic znjega kliknes pa za 5min se pojavi.

samo nekaj bi mogo shranit, to je problem...

lp pinc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pinca13 ()

Ja,včeraj je blo včeraj,dons mu je pa pač nekj švrknilo in...Da nisi zbrisal kakšne registrske datoteke pomotoma s kakšnim programom kot je npr.Registry Cleaner...

možen je tud virus...

Najbolje da naložiš vse lepo na novo,zdj če maš disk razdeljen po particijah premmakni te datoteke tja,če ne jih pa zapeci na CD/DVD...

Pol pa na novo naloži Windows in vse driverje...

pa to je problem da ko sem v xp nemorem nic naredit ker ne gre samo slika je pa nekaj ikon ostalo. ce kaj kliknem pa se ne zgodi nic.

to nemore delat grafika ALI?

lp pinc

Vem,sj zato pravim,da je najbolje da vse na novo naložiš...ker čim se je začelo s tem boš težko to odpravu...možnih je več vzrokov... Naloži vse na novo pa je... (pa shrani prej svoje datoteke)

Ma mislim da tu ni grafika v igri,to si lahko zbrisal kakšne registrske datoteke pomotoma s kakšnim programom kot sem rekel,možen je tud virus...

Grafična ti ni drugače do zdaj delal nikoli problemov?
Sigurno je to,kar sm gor napisal...

če pa nisem nic takega dala, dic dol vleko al pa kaj podobnega noo bom probal saj ni problem na novo nalozit rabim zaznamke iz firefoxa ker nimam shranjenih
imam pa nekaj strani gor shranjenih in nevem kje sem jih nasooo

upam da bom nekak zrihtal

glede graficne pa je tak na dvi ishod sploh ne dela tak da nevem

lp pinc

NOOO
Pa smo resli zadevo GRAFICNA kartica je sla rakom zvizgat.

:))))))

lp pinc

hvala vsem

pozdrav

ima mogoce kateri to gigabyte ga 8ipe775 g plosco, mene nekaj zeza.
zadnic mi je crknila graficna potem sem dobil novo in kolega mi je dal se to plosco in 3.0Ghz P4 (prej sem imel AMD 2600+) sedaj se pa dogaja da ko se racunalnik zazene se pokaze windows potem pa cca 2 min ni nic potem pa normalno nadaljuje do konca, potem recimo das malo vec videov oz slik pa se resetira sedaj imam ze dve graficni in isto, res pa je da imam resolucijo 1920x1080 mogoce je to krivo. imam pa 1g + 256mb rama

upam da res razumljivo napisal

aja winowsi so xp in nanovo nalozeni (licencni)

lp pinc

LordTado ::

to je verjetno ram...

aha

no saj sam se tudi mislil to da bi se kupo 1g pa bi lahko slo na dual al kak je too
rami pa morajo biti cisto isti aliiii???

hvala

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katerega vzet

Oddelek: Kaj kupiti
6868 (654) pinca13
»

prenosnik in crte

Oddelek: Zvok in slika
5614 (580) Pyr0Beast
»

računalnik teče, monitor je blank, kakor da ne sprejme signala problem!

Oddelek: Strojna oprema
131472 (1229) pinc
»

ideja: koda za razne mikrokontrolerje na enem mestu

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
73695 (3172) neoto
»

interupti in merjenje frekvence v picu

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
262187 (1943) neoto

Več podobnih tem